Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:00

Zarinya Já co znám gynekology a hlavně gynekoložky, tak vyšetřují. Asi jich je méně, ale neznamená to, že to nedělá nikdo. V každým případě to neuškodí a minimálně k dobrému pocitu to přispěje, takže proč to nepodstoupit. Rozhodně ale ne jako jediná varianta, bez nějaké další k tomu. 

Offline SunEclipse
3491 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:09

co se mamografu týče, je to o obsluze. Když jsem byla poprvé, bolelo to pekelně, plná čekárna dlouhé čekání. A pak prošli rekonstrukcí, a asi se i vyměnil personál, nebo dostali školení, nevím, a bylo to už jen trochu nepříjemné, objednání přes web, v čekárně ani noha. Takže za sebe můžu doporučit nemocnici na Vinohradech.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 18:27

mě gynekoložka vyšetření dřív dělávala, ale tak cca 15 let zpátky s tím přestala s vysvětlením že už to pojišťovna v rámci preventivky nehradí.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 19:21

Renusatko to jsem nikde nepsala,ze to staci.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 19:33

SunEclipse 

U nás jsou taky fajn - vždycky když mam pocit že teď už mě to musí rozdrtit, tak přestanou Jako nepříjemný to je, ten tlak, ale o bolesti bych nemluvila.

A jak jste mě tady zblbly, tak nejen mamograf, ale už i dentální hygienu mam zajištěnou Nebejt vás tak bídně zhynu

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 19:37

Zarinya To jsem spíš myslela, že v tom se shodneme. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:01

Dobry je to i na Budejovicky, pokud se nekomu z Prahy hodi. Objednavam se telefonicky a nikdy dlouho necekam. Driv byli na Zelenem pruhu, tam to bylo hrozny.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:13

Zina noo, mě na mamo vyhnala gynekoložka, protože "přece ho mám na pojišťovnu už teď"...

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:15

Kokoska já jsem teda na Budejovicke byla teď naposled už dost nespokojená a během COVIDu se chovali úplně příšerně. Navíc přestali posílat zprávy mě, ale rovnou na gynekologii, takže nemám kopii pro praktika, na výsledky se ceka týden.

Navíc tam prý nejde poslat elektronická žádanka, platnost má jen půl roku, musela bych znovu na gynekologii. Takže na podzim Walterovka, mám to podstatné blíž a prý budu spokojená, říkal pan doktor.

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 20:57

continuity hm, byla jsem tam nejak minuly jaro a byli v pohode. Ze vysledky posilaji na gyndu mi vyhovuje, nastesti je vsechno v poradku, tak staci PL nahlasit ze dobry. Kdybych potrebovala, zavolam na gyndu a poslou mi to mailem.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 22:22

Gynekológ mi prsia kontroluje, chodím na sono aj mamo,  a ten doktor mi vždy zdôrazňuje nutnosť samovysetrenia. Prsia mám väčšie a nikdy nič necítim,  tak keby sa niečo vyskytlo, možno to aj nahmatam. Akurát dnes volali mame z mamografu (ona chodí inam ako ja), že tam má nejaký tieň (bola vo štvrtok,  sono jej nerobili, a až dnes jej volali výsledok), a nemá sa znepokojovať a o polroka na kontrolu. Keďže je onko pacient v remisii, tak úplne kľudne nie sme

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 22:46

letfenixa já by som si niečo vymyslela, že ju boli, ťahá a zariadila ešte sono. 

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 22:47

Kokoska jenže předtím to bylo, že když něco nejasného, hned udelali sono. Teď to trvá týden a celé se to pak zbytečně natahuje. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 23:04

continuity to je pravda

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 31. ledna 2022 23:17

continuity to je tragédia našej nemocnice, gynekológ jej dal doporucenie aj na sono, ale oni ho proste nerobia.  Urcite to nenechám len tak.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 01. února 2022 04:08

Gatita můžu se zeptat, jak sis tu křečovou žílu nechala odstranit? Já bych měla jít zanedlouho na ambulantní sklerotizaci, ale docela váham, protože jednak mě ta injekce vždy dost bolí a jednak se mi nechce zase 3 týdny nonstop tahat s kompresní punčochou. Jiné řešení mi můj doktor nenabízí. Tak jestli třeba nechodíš na něco míň otravnýho?

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. února 2022 07:12

Mermaid no asi te nepotesim. Byla jsem na laseru (sklerot. uz na to nestacila). Ta operace nebolela, ale puncochu jsem taky nosit musela, tyden urcite. A kdyz to prislo k sobe, tak taky nic moc. Ale melo by to mit dlouhodobejsi efekt, zatim ta noha vypada dobre. A bylo to rychle, dela se to ambulantne jako ta sklerotizace.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 01. února 2022 08:12

Gatita a doporučíš mi pracoviště, kde dělají ten laser, že bych si o tom něco načetla?

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 01. února 2022 12:14

Mermaid angiochirurgie dablice, dr.kneiffl. ja byla spokojena, jde to tam jako na dratkach a dobre se tam parkuje:) 

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 01. února 2022 15:20

Gatita dík, mrknu na to