Janulik03 anebo obojí dohromady. :) Jinak na tu únavu celkem zabírá hořčík a mně teď ještě doktor napsal injekce b-komplexu na rychlejší regeneraci nervů. Držím palce, ať jsi taky brzy fit.
Přiznání
barbuchaano chapem, a vie ma vytocit do biela ked polozim otazku a nikto neodpovie. A pritom sedi pri mne , a staci aspon to hmm
bram magnezium pijem denne, bkomplex vravis? Ze by som aj ten este? Dik
bram to jsou skvele zpravy!
taky si myslim, ze je hodne zatezove obdobi.
barbucha tyvole ja se nad tvou story uplne dojala, jak to mas tezky ![]()
moora no tu právě dostávám a očekávám od ní zázraky :) Ale já jsem placebo typ, když je doktor přesvědčivý a řekne mi, že to pomůže, tak mi zabere i cukr na lžičce :) A děkuju!
barbucha Dějiny ošklivosti mám taky, neboj :-).
bram to jsem rada, ze je vse v poradku
zrovna vcera jsem na Tebe myslela. To ostatni se snad rychle zlepsi.
bram Tak to je dobře že z toho nic není.
Já jsem jeliman zase jsem zapomněla na železo už asi měsíc! A to jsem z toho měla chvíli úplně návaly energie:-D
barbucha jezis, este se starat o jeho holice a nakupy hadru? To nastesti zvlada sam a uz se vycvicil, ze me u toho vetsinou ani nepotrebuje, na obleceni ma tak konzervativni vkus, ze tam neni co zkazit.
barbucha tyvole ja se nad tvou story uplne dojala, jak to mas tezky
No vidiš to! A to kolikrát nemam zastání ani tady! ![]()
Jinak k probíraným tématům - mám pocit, že jsem se nezměnila, že jsem pořád stejná. Jestli je to dobře nebo špatně, těžko říct :-).
moora no tu právě dostávám a očekávám od ní zázraky :) Ale já jsem placebo typ, když je doktor přesvědčivý a řekne mi, že to pomůže, tak mi zabere i cukr na lžičce :) A děkuju!
tu mi doporučila známá, které pomohla snad uplně od všech postcovidovych problémů jako únava, nespavost, cichove halucinace. Na mě nezabrala, čich a chuť furt nic moc, cítím co cítit nemám a někdy jsem večer polomrtva, ale zlehka se to lepši.
Hlavně, že nález žádný nemáš.
999 no aj ja mam pocit ze som sa nezmenila , stale mam blbe napady len sa davam pozor aby niektore veci nevideli deti, napriklad niektore tanecne kreacie ked sa odviazeme ![]()
moora .milgamu som mala a niekde este asi zvysok mam, ze by som skusila?
Garfie Ještě že žádný nemám :-).
bram to je vyborna zprava, ze jsi OK
S Covidem Omikronem je to naprd. Ja zacatkem ledna byla na operaci s rukou, druhy den na 3.davce ockovani. Pak byla doma na pn, pohybovala se jen mezi barakem a rehabilitacia koncem ledna me covid taky dostal, prubeh mirny, ale bolesti hlavy a uzkosti me pronasledujou doted.
Ja som si myslela, že som už po covide ok a včera keď s bola so synom na divadielku, som to v respiratore vôbec nedokázala udychat, myslela som, že sa zadusim. Už nebudem nikdy krivo pozerať na ľudí, čo ho majú pod nosom, bolo mi to trápne ale musela som ho mať tak aj ja ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí