Lamicka to je dost přesný![]()
Přiznání
Priznavam marieu nedeli. Naucila jsem deti plest a hackovat. Dnes musim dokoupit klubka
Candance no že muž trochu zapracuje na vztahu je jen dobře. Na vztah jsou potřeba dva, taky mě dost zabolelo na to přijít. Sám člověk nezmůže nic.
Candance Držím pěsti, aby to dopadlo k tvojí spokojenosti!
A k té změně, to se těžko vysvětluje. Určitě jsem usedlejší, určitě jsem byla ještě větší bohém, ale celkově taková vtipnější a zábavnější mi přijde. A rozhodně drzejší! Když to po sobě teď čtu, tak se mi chce říct "prostě mladší". :-) Ale spousta věcí mě překvapila.
I když na druhou stranu, hodně tam řeším různé interakce s partou nejlepších kamarádek z gymplu, jsme taková pětka a vídáme se do teď. A tam mi přijde, že se nic nezměnilo, že ty vztahy, i jednotlivě mezi námi jsou pořád stejné. Úplně jsem se musela smát "L říkala, že B..., tak jsem to hned musela vylíčit K, večer volala H, co teda říkala L..."
Hodně tam mluvím o klucích, svých i mých kamarádek, to je třeba hrozně milé, číst, jak jsem o tom tehdy přemýšlela. A jeden z párů spolu zůstal do teď, tak to je i vtipné, porovnávat co mi o vztahu říkala kamarádka tehdy a co mi vykládá dnes. Jo a pořád jsme chodily do hospody, vůbec nevím, kde jsem na to brala!!
Lamicka no jsem marná manželka. Půlku z toho vůbec neřeším. ![]()
Třeba obálky A4 kupuji zásadně až na pošte, když se snažím příslušnou písemnost odeslat. Oběd se u jedné objednávají automaticky a druhá se o to stará sama (pokud ne, je o polivce, pak už si jistě vzpomene). Na placení mám trvalý príkaz. Jsem ráda, že si třetí den nemoci vzpomenu, že nám ty obědy alespoň odhlásit. Jsem fakt marná.
continuity nebo praktická
mě doteď nenapadlo, že bych to mohla platit příkazem ![]()
nemůžeš mi tam seškrtat ještě něco?![]()
Mne strašně pomohlo odpovídat na debility Nevim a pokusit se pustit to z hlavy, stejně jako to dělá můj muž - Kde máme utěrky? Nevim!!!!! a on si je už sám tahá ze šuplíku!
Garfie Ježíš, buď ráda, že už jseš stara:-D:-D! Já bych teda to moje mladší já fakt nechtěla:-D. On nemusí být deník, stačí najít třeba staré emaily.....Bože díky za to! Já jsem ale ted strašná sucharka i si to o mně lidi, co mě neznali jako preddetnou myslej, že jsem třeba nikam nechodila a tak:-D
Bojím se. Prý zabili ukrajinské diverzanty.
Potrefenáhusa :-D:-D
Karja No jo, tak asi jsi byla sucharka a vtipnou a okouzlující ses stala až na stará kolena, ale u mě je to opačně!!!
Potrefenáhusa No tohle! To znám a vytáčí mě to taky. Ale teda to se hodně zlepšilo, od té historky, jak u nás vytáhl talíře soused (protože muž nevěděl, kde jsou).
Lamicka tak ono u nás věci vycházejí tak nějak jedna z druhý.
Proč já bych měla objednávat dítě k holiči, když muž tam chodí co 3 týdny a já stylem - tu ofinu už mám tak dlouhou, že už to není ani ofina.
Obědy má na starosti muž, protože on má přístup do ejídelníčku, zatímco já mám zase zprovozněný bakaláře a tak hlídám zprávy a omluvenky.
Kroužky má dítě v rámci družiny - staráme se o jen o platby, to přijde mail tomu podle toho kdo ten kroužek objednal. A ve středu se musí myslet na to vzít hokejku, ale když jí zapomenem, nic se neděje trenér půjčí.
Na ORL jde s dítětem muž, protože tam sám je pravidelným pacientem, já zas chodím s dítětem k zubaři, protože tam zas já znám jejich systém objednávní tak objednám podle svých časových možností.
Ten kdo má čas,jde na třídní schůzky a zapíše hned prázdniny a akce do sdíleného kalendáře, stejně jako všechno co chce a potřebuje dítě nebo jeden z nás zařídit.
Nákupy hodně řeší sdílenej nákupní lístek. Dítě potřebuje denně banány? Je to v lístku, jím denně jedno granátový jablko? Mám to v lístku, snídá muž denně skyr? Musí to mít v lístku. Zapíše se jednou a už je to tam nafurt. Někdo si všimnul že došel čitící prášek? Napíše to do lístku. Když se nekoupí hned, umeju to jarem.
a tak dále a tak dále.
ice ten sdilenej nakupni seznam mame taky, prubezne tam zapisujeme a kdo jde tak nakoupi, je to super.
Ten sdílenej nákupní lístek se mi líbí. I nějakej sdílenej ukolnicek by se mi líbil. Přes jaký aplikace to máte? My teda máme oba dva androidy. A na PC téměř nechodím.
Karja my používáme listonic a jako úkolníček máme kalendář přes google aplikace.
Karja Magnet na ledničku? ;-)
(my mame apku, ale na applu)
Garfie Hahaha. No to ne, to u nás nejde;-)
Sweet Potato To jim snad nemůže projít, tak blbá výmluva. Putin kopíruje Hitlera nebo co?
Musím podotknout, že do každého kalendáře/seznamu/appky je třeba se pravidelně dívat, a dokud nebude mít mobil ručičku, kterou bude schopen majitele mlátit, tak pro některé jedince je všechno marné.
Musím podotknout, že do každého kalendáře/seznamu/appky je třeba se pravidelně dívat, a dokud nebude mít mobil ručičku, kterou bude schopen majitele mlátit, tak pro některé jedince je všechno marné.
Asi tak. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí