Dalia Hodne sil, drz se ![]()
Přiznání
Dalia Myslím na tebe ![]()
Dalia držím pěsti ![]()
Dalia
hodně sil, myslím na tebe
Dalia drž se. Bude to bolet, ale ty to dáš.
Dalia držím pěsti pro štěstí a přeji hodně sil. ![]()
Dalia strašne moc držim palce ![]()
Dalia To ma veľmi veľmi mrzí
posielam veľa sily ![]()
![]()
![]()
barbucha moje kolegyne Vietnamka, zijici tu uz asi 30 let, dala detem jmena vietnamska, ale teda hodne dobre vyslovitelna.
Dalia ted docitam, preju uspesnou lecbu. Pokud citis v sobe silu, urcite to dalsi kolo nevzdavej.
A co se týče portu, tak dnes z něj opět nabrali krev na kultivaci, jejíž výsledky se dozvím v úterý. Že by se případně využil pro léčbu. Ale už asi za půl hodiny po proplachu začaly bolesti a ty jsou stále a jsou velmi intenzivní. Celý krk, půl hrudníku, lopatka, celá ruka, se kterou skoro nemohu hýbat, jak to bolí. Takže stafylokok si pěkně plave v mé krvi a dělá neplechu. Dostala jsem ATB, tak snad to tělo zase zvládne.
Také vám, děvčata milá, děkuji za podporu. Snad nebude vadit, když si občas vyleju srdce a udělám si z toho zde takový deníček, ve kterém se podělím o pocity z léčby. Třeba to někomu pomůže, někdy, kdyby do toho někdo taky spadnul.
Než zahájím léčbu, chci se na to připravit psychicky i fyzicky. Budu dělat, co mě těší, budu dobře jíst, budu chodit na vzduch a prostě o sebe pečovat, jak nejlépe budu umět. A taky bych chtěla dát svému okolí něco dobrého, i kdyby třeba jen úsměv každý den. Raději úsměv než slzy.
No a hodlám si dělat radost, takže jsem si cestou domů koupila květináč s cibulkami bílých narcisů, tak snad hezky rozkvetou. A navštívila jsem poprvé Vavavoom na nové adrese a zamluvila si Rose America, kterou nyní nemají skladem, ale brzy bude. Tato vůně mě dnes provázela a myslím, že pro mě bude už navždy symbolizovat možnost volby mezi tím, čemu říkám "ano" - životu, nebo smrti. Dnes jsem si vybrala život.
Dalia A kua ![]()
Máš možnost se rozhodnout
ono teda umřít je taky pěkná fuška, a trvá to... Není to nula versus sto, pokud jde o náročnost, max tak 40 : 60 (a určitě tam už nemají žádné pěkné vůně)...
Chci jen říct, že tvoje vnímání světa by tu chybělo, ty máš jedinečný dar, a určitě ještě spoustu odstínů k objevování, když to buď / anebo pojmeš jako absolutní svobodu dělat věci po svém, neplnit žádná očekávání, vykročit do neprozkoumaného.
Kéž by to mohlo být lehčí, kéž by se s tím dalo pomoct ![]()
Edit: Než jsem to nadatlovala, koukám, že už jsi o kus dál ![]()
Dalia Přeji hodně sil ![]()
Dalia mrzí mě a prakticky bolí to číst, že tě čeká další kolo léčby. Těší mě číst ten poslední příspěvek o tom, pro co ses rozhodla zrovna dnes. Přeju ti ze srdce co nejvíc sil a co nejlepší průběh.
Dalia Přeji ti hodně sil a žádné komplikace. Určitě sem piš, kdykoliv jen budeš chtít ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí