slniecko Čo bolo, to bolo, terazky som majorom.
Černí baroni.
Černí baroni.
Černí baroni.
To je dobré
!!!
Karoleena Určitě. Je jsem si vzpomněla, že máma má kamaráda Vietnamce Petra! Nikdy jsem se nepozastavila nad tím, že se tak nejmenuje, když to slyším od malička:-D
Ale on se klidně tak jmenovat může, jestli se narodil tady... Myslím, že ty další a další generace zejména Vietnamců už běžně český jména dávaj ![]()
Při tý příležitosti by mě teda zajímalo, proč se Němcům říká/říkalo (aspoň za mých mladých let) skopčáci. Doteď jsem to nepochopila...
slniecko že? mě vlastně Čoboláci vadí méně než Sloveny, protože to má alespoň nápad. I kdyz major Terazky nebyl úplně pozitivní postava, ale beru ti jako narážku na bývalý společný stát.
barbucha cestinar na gymplu nam tvrdil, ze to je proto, ze nejvic nemecke bylo pohranici, oblast vicemene odpovidajici pasmu Sumava, Krusne hory, Orlicke hory a Krkonose. Proste byli z kopcu. Kolik je na tom pravdy, netusim.
Ahoj děvčata, tak nemoc se probudila. Čeká mě zase chemo.
Dalia Hodně sil, milá Dali. Jsme tu všechny s tebou![]()
Dalia to mě mrzí, hodně sil ![]()
Dalia Achjo, do háje!
Přeju Ti, ať léčba co nejdřív zabere a co nejlíp ji snášíš!![]()
![]()
Ještě zvažuji, že do léčby nepůjdu. Nevím... ale to by asi nesouhlasili moji kluci.
Dalia achjo.. hodne sil...![]()
Dalia moc me to mrzi, preju hodne sil.
Dalia ach jo. Myslím na tebe![]()
Dalia ach ne ![]()
Držím palce a k tomu rozhodnutí, ti přeji, ať se rozhodneš pro sebe dobře. určitě to kromě rodiny prober s onkolozkou, i psycholožkou.
Dalia to je mi moc líto.![]()
Holky, prosím, ne lítost. Sice jsem po... ná strachy, ale já se vybrečím a pak začnu bojovat. Prý jsem ve výborné kondici a já v sobě cítím sílu. Nevzdám se.
Dalia to je ten nejlepší přístup![]()
Dalia rozhodně je dobře, že jsi ten termín vyšetření neposunula. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.