Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:07

Vosina teda, lituji, radu nemam, jen vám muzu a budu držet pěsti, ať se vám podaří pořídit si něco svého, ať by to mělo být sebemenší, určitě by se vám tím moc ulevilo!

Offline Vosina
příspěvků moje polička 28. března 2022 22:11

brrr Bohužel ne. Prý si zajišťuje zdraví [smazáno] a doktory nepotřebuje.

Offline Tabea
8152 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:20

Vosina ojé, tam se asi, v rámci zachování vlastní duševní rovnováhy, budete muset odpoutat...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:21

Vosina ja tomu nerozumim: vam patri pulka domu a mame druha? Nebo mame jedna pulka, vy tam bydlite s ni a druha pulka nekomu dalsimu?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:22

Vosina promiň, já bych se teda stěhovala, až by mi horelo za patama. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 22:22

Vosina ach jo! Bohužel to stěhování zní jako jediná možnost pro tvůj duševní klid. Zbytek rodiny můžeš navštěvovat, ostatně i krátkou návštěvu matky určitě ustojíš lépe než takhle blízké soužití. Nenech se zničit

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:24

Vosina Teda uf, odstěhování je asi jediný rozumný řešení Ta druhá zahrada, kde si plánujete stavět domek, patří komu? Mámě, někomu jinému z rodiny, nebo vám?

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:33

Zuzuli Mela jsem to stejne. Akorat ted, jak uz to mam 2 roky za sebou, navic mi vlastne nic moc nebylo oproti vam, tak mam problem, ze uz jsem hovno slunickova.  Srry za vyrazy teda...

Offline Vosina
příspěvků moje polička 28. března 2022 22:37

moora Půlka je naše, půlka dotyčné, která tu s námi (naštěstí) nebydlí. Chtěli jsme se řádně vypořádat, ale byli jsme odmítnuti pod záminkou, že by to ublížilo. [smazáno]
Isca Zahrada je moje.
Malenge Tabea continuity Evaeva 711990 Díky za podporu. Holt budu muset udělat ten první krok na ceste ven já. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. března 2022 22:39

Vosina předpokládám, že máš k tomu že domu citový vztah, že jo? Protože jinak by se nabízelo to prodat.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:47

Vosina Hrozně moc ti držím palce, možná bych se zamyslela, zda neprodat tu zahradu a nesehnat jiný pozemek, i když chápu, že praxe je mnohem složitější než zde předkládane teorie řešení. moc vám držím palce!!!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. března 2022 22:49

marieu Já jsem teď momentálně dostala výtku doma, že jsem necitlivá, když se nehroutím z diagnózy mého taťky. Necitlivá ne, jen se neumím odprostit i od role zdravotníka, takže vidím výsledky, vím, že se o léčbě bude teprve rozhodovat, vidím, že to není (dle všeho) tak závažné. Takže jsem to tak podala i taťkovi. Může to vše proběhnout i bez chemoterapie a já přece nebudu brečet u nich doma, že co budeme dělat. A kdyby, tak je na to pořád čas. A když to čtu tady, tak i vidím, že jsou tady holky statečné, i když jsou mladé a mají život před sebou. Taťkovi jsem prostě řekla, že to zvládne, že se teprve uvidí a on to tak celkem zatím ber. Výtka byla od jiných rodinných příslušníků. 

Zuzuli Malá je velký důvod vše zvládnout.

Offline Vosina
příspěvků moje polička 28. března 2022 22:50

Evaeva Pojí nás sem rodinný vazby a půda, je to hodně silný pouto, nechci se moc rozepisovat, aby mě někdo nepoznal a nebonznul, co jsem si tu vylila. Došli jsme k tomu, že si musíme nejdřív zařídit aspoň skromné bydlení jinde a pak ať se s tím současným děje vůle Boží.
Karja Zahrada je připravená, udělala jsem to už před pár lety, kdyby náhodou někdy něco. Děkuju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 07:54

Vosina chápu a držím palce!

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:18

Tak budu mit obe novy pekny prsa na pojistovnu. Mam potvrzenou BRCA1 mutaci. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:26

Zuzuli Zuzi, doufám, že z toho nejsi moc špatná. Jak už jsem psala, má to i své výhody.

A mutaci máme stejnou, já taky BRCA1.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:27
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:35

Dalia nejsem spatna. Ja s tim tak nejak pocitala, psala jsem, ze v sirsi rodine ji mame, i kdyz jsem doufala, ze to byla jen blba nahoda. Na druhou stranu se tim vyresila ta otazka "proc zrovna ja", uz na ni mam odpoved, proste jsem se tak narodila. Porad je mnoho horsich genetickych mutaci. A ze ta mutace s sebou nese az 80% riziko rakoviny prsu? No ja ji uz 100% mam plus budu symetricka a nebudu muset resit nejaky cas podprsenky. 

A mozna to bude znit divne, ale celkem me to odstraneni obou prsu uklidnuje. Kdyby zustaly, asi bych se mnohem vic nervovala, ze se to vrati. No a na vajecniky je pry jeste casu dost, jen budu behat casteji na kontroly. 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. března 2022 10:47

Zuzuli Na ty vaječníky pozor! I mladé holky mohou onemocnět, vidím to kolem sebe. Když je tam ta mutace, moc bych s jejich odstraněním neotálela. 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:10

Dalia doporuceny vek je tech cca 35-40. Me bude za mesic 31 a jeste zvazujeme, jestli si poridime druhe dite. Na to jsem si stejne i pred rakovinou davala cas do tech 35. Dele to nejspis nenecham. No snad to bude v pohode