Zuzuli To souhlasím. Ten PICC jsem měla na začátku léčby, po operaci břicha, a bylo to dost nepříjemné.
Přiznání
...k tem jizvám...mám na čele už skoro neviditelnou,když mi třikrát za sebou kvůli opakovaně špatnému histologickému nálezu museli znovu řezat stejné místo,jen v širším rozsahu...a na čele není kde brát...a už to není vidět
...pokud o tom nevíš
Zuzuli Dalia Moje mama ma port taky, hrozne si to pochvalovala. Vubec se to pry nedalo s prvni aplikaci chemo, kterou mela pred 20 lety, srovnavat. Problemy teda nemela ani pri jeho zavadeni pri lokalni anestezii. Docela me prekvapilo, jak jste tady popisovaly, ze to i pri te lokalce hodne bolelo. 711990 Pavlena Mama ma proste pod klicni kosti bouli, kuze je uplne zahojena, vypada to zvlastne - jako kdyby se tam neco klubalo....
Emerald Bouli jsem taky měla. Mně bolelo hlavně vytahování toho starého portu. Zavádění ani ne.
Priznavam, ze mi asi hrablo. Stridave se vsemu strasne smeju a zaroven mam asi nejakou stareckou depku![]()
Luna
uzij si to!
viktorka_od splavu no neni moc co teda...![]()
Luna no rika se ze zazitky nemusi byt pozitivni, hlavne kdyz jsou silne
takova jizda na vlne emoci cas od casu..:-P
viktorka_od splavu hmm...Jako nechce se mi mit 40![]()
Luna To už máš možná z toho povolání, ono moc nezblázněnejch učitelek není! A všechny tady zdravim!:-D:-D
Luna Já už to mám rok za sebou a řekla bych, že je to úplně stejné jako 39. Dokonce bych si dovolila tvrdit, že 41 bude taky stejné jak těch 39. A pár (no možná víc než pár) šedých vlasů přičítám pracovnímu nasazení.
viktorka_od splavu no prave
chatrat se mi nechce, no krize je tady proste.
Luna ono se to časem zlepší, uvidíš. já kolem té čtyřicítky konečně zjistila, že jsem krásná (přesně ve chvíli kdy už bylo vlastně pozdě páč to začlo samovolně mizet:-))) no a kolem padesátky mi došlo, že na tom až tak nesejde. normálně se začínám těšit co objevím v šedesáti (nejspíš toho Němce;-))
Luna já měla děsnou psychickou krizi z 45. Pal už zase dobrý. To přejde.
Luna Tak 40 sem nějak nepozorovala, Catherinne 45 taky ne. Uvidím, co 50
.
Luna Krize tě přejde hned po narozeninách, až zjistíš, že se nic nestalo![]()
Luna 40 je krásný věk - ráda na tahle léta vzpomínám, a když se dívám na fotky, asi mi to slušelo vlastně nejvíc. Užívej si to a přicházejících let se neboj - i v -sáti to ještě stojí za to!
Luna To je úskalí těch kulatejch výročí, po uplynutí prostě začneš další krásný nový desetiletí![]()
Mne se ve 40 strasne zrychlil zivot. Byla jsem rok podruhy vdana, hodne jsem pracovala, zacali jsme cestovat, deti odrustaly, nastesti nechytly nejakou bourlivou pubertu. To cislo jsem teda dost nenavidela, ale ono se zas tak moc proti 39 nezmenilo, to spis az plizive postupem casu.
Hlavne 40 je porad mladi, tak si to uzivejte, jak to jde! Rikam vam to z pozice 65 (jezisi, fuj!!!), tak mi muzete verit!
Luna prosím tě 40 je super věk. Člověk je ještě pořád mladej, ale díky zkušenostem a rozumu si to umí pořádně užít. Nejvíc stará jsem se cítila tak kolem 20 a pak to bylo pořád lepší a lepší. V 50 se všechny kolem mě hroutily a já furt dobrý. No, jak se říká, na každýho jednou dojde a už je to tady. Sice se nehroutím, ale chátrám a těžko se s tím smiřuju. Tuhle jsem něco fotila a omylem jsem si to přepla na sebe - no lekla jsem se strašně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí