Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 29. března 2022 11:15

Zuzuli Držím pěsti!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. března 2022 11:40

Zuzuli myslím na tebeseš pro mě neuvěřitelně statečná 

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. března 2022 12:46

Evaeva dekuju

Offline Řvousenka
1041 příspěvků moje polička 29. března 2022 13:03

Zuzuli Teda z tebe jde přes tvoje posty taková síla, že by to měla být povinná četba pro všechny, které občas přepadne světobol

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 29. března 2022 18:45

Řvousenka to je úplně přesné!

Zuzuli taky na tebe moc myslím a opravdu, z tvých příspěvků úplně tryská, jaká jsi silná žena, určitě bys na sebe měla být pyšná. Přeju do budoucna už jen samé dobré zprávy

Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 29. března 2022 19:40

Řvousenka Malenge teda, damy, vubec netusim, co vam na to mam napsat. Ja jen delam to, co je treba, verim lekarum, ze vi, co delaji, a doufam, ze to bude dobre. 

Offline Vosina
příspěvků moje polička 29. března 2022 19:45

Ať vám to dobře dopadne! Všem!

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 29. března 2022 20:15

Zuzuli víš co, ale takové to odevzdání se do rukou lékařů je velka věc. Ta důvěra pak udělá v léčbě opravdu hodně.

Já to vidím teď na muži. Ten dělá přesně, co mu řekli a nijak nad tím nerozjima. Na to, že neznasi brát jakékoliv léky a normalne neobsedí jen tak, jsem docela pozitivně překvapená. 

Vlastně ani úplně přesně neví, co mu bylo a ta správa je stejně psána tak složité, že jsem to normálně vzdala i já. Akorát jsem mu přečetla, co tam má ohledně medikace, protože to mu buď neřekli všechno nebo nedával pozor. 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:36

Štvou mě lidi, kteří přecházejí přechod na červenou, a ještě víc mě štvou ti, kteří to udělají, když tam stojím s děckem a vysvětluju mu, že se to nesmí a jak je to nebezpečné.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:38

Pinot Noir proc, to hned pouziju jako priklad, jak se to nema delat. Vetsinou s dovetkem, ze tady pan tak specha, aby uz jel sanitkou do nemocnice, kdyz ho srazi auto. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:38

Pinot Noir tak jim jeste vysvetli, ze jsou i nerozumni lide kteri delaji nebezpecne veci, a mas to pri jednom

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:43

rasaNori viktorka_od splavu tak jasně, že to vysvětluju, ale malej ještě není na úrovni, aby takové konstrukce pobral. Navíc má tendenci vykročit s ostatními.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:00

Pinot Noir ok. Mladsi tohle chape naprosto presne totiz, jenze ta uz mluvi ve vetach, coz chapu ze Viktor kdyz ne tak ti nerekne ze rozumi. 

Offline Catherinne
10866 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:12

Pinot Noir na červenou tu a tam projdu, ale nikdy to neudělám, když tam stojí maminka s dítětem a byla bych špatný příklad

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:13

Pinot Noir starší vždycky pěkně nahlas volá, že to se nesmí

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 09:55

Evaeva bože aj náš . On vôbec nechápe, že na cudzich ľudí nemôže pokrikovat ako babka na trhu a tak sa pri niečom rozhorči a zakričí: heeeej to sa nesmie!!Este vie k tomu dodať "hlúpy ujo"atd (to nemá odomna prisahám :))

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:38

Evaeva syn taky vždycky poznamená, že ten pán jde na červenou, to je nebezpečné, to udělal špatně.

Taky komentuje lidi bez respirátoru v tramvaji, psy bez košíku v MHD a další přestupky :-)) 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 10:42

Pinot Noir Já tě chápu! Občas na červenou přejdu, jen výjimečně, ale před dětma nikdy!!! Ani před cizíma, i jsem jednou někoho známého takhle zastavovala, když tam byla maminka s dítětem. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:03

Pinot Noir Chápu tě, ale zvykej si Hovorů na téma proč já musím dodržovat pravidla, když ostatní ne, mám za sebou nepočítaně. Pak u nás následovala fáze donutit dodržovat pravidla i ty ostatní, bo tak je to správné! No, to bylo ještě horší. Protože to se třeba pustila do přednášky a poučovala maminku své kamarádky, že ji špatně vychovává. Z toho byl parádní konflikt

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 11:42

Mrakoplas jj, křičí na auta, co vysypávají koše, že po chodníku se nejezdí a takNeteř jednou poučovala v metru paní, že výtah je jen pro kočárky a ty, co mají nemocné nohy.