Ja to mam stejne.
Přiznání
viktorka_od splavu No to ja jsem taky zjistila, ze vypadam nejlip. Ale pozde!
Ve 20 tlusta, ve 30 tehotna...Ve 40 proste...pozde!![]()
Luna to ale vubec neni pozde ve dvaceti je hezky kde kdo. ve ctyriceti uz tolik ne.![]()
Luna Pozdě na co? :-)
Zarinya No ja teda ve 20 fakt ne.![]()
Luna tak si to uzivej ted.:-)
Co bylo to bylo..
Luna já si teda myslím, že jsi krásná a sympatická osoba a žádný "je pozdě"
a souhlasím s brrr , osobně nepociťuju rozdíl mezi 39 a 40. Myslela jsem si, že v době těhotenství nebo v porodnici někdo toto téma nadnese, ale všichni se tvářili, že normálka, tak to s tou 40 nemůže být tak strašný...![]()
Vlastně rozdíl je v tom, že k 39. narozeninám jsem dostala kytku, zato ke čtyřicetinám mě rodina zahrnula dary ![]()
Holky, před chvílí mě dovezli ze sálu. Bylo to hrozné.
Zákrok trval dvě hodiny. Byli tam dva doktoři. Jeden nějaký profesor a jeden mladší. Zkoušeli to zavést na levou stranu, nešlo to. Tak mám port napravo. Profesor u toho sprostě nadával, když to nešlo (ke mně byl ale moc milý). Chvíli říkal, že to odpíská když to nešlo.
Hodně to bolelo, křičela jsem, brečela jsem. A sbírka jizev se mi rozrostla.

Dalia ach bože.. Děvče drahé, ty prostě nemůžeš mít něco normálně. Strašně moc s tebou cítím. Teď už určitě musí být lépe, už sis to zle vybrala vrchovate! ![]()
Dalia To je mi tak líto! Ať už to nebolí ![]()
Dalia
Zeptám se možná blbě - anestezie nezabrala?
Dalia To je strašný, Dali já tě tak lituju!
Dalia moje milá
když si představím kolik bolesti jsi u zažila....! Drž se !!
Život začíná po 40, až děti vypadnou z domu, chcípne pes a zatoulá se kocour!
Potrefenáhusa :-D:-D
Dalia ach, toľko bolesti ![]()
Potrefenáhusa Jak nene? Nemusíš venčit, uklízet chlupy, ušetříš za veta a granule, nemáš nikde nablitý, na dovolenou můžeš do všech hotelů, po práci se můžeš zdržet na jedno klidně týden aniž by někdo umíral hlady a steskem. Seš svobodná!
me teda ta blizici ctyricitka taky trochu stve, ale hlave proto, ze jsem se letos zrakvila a nemuzu sportovat, pritom jeste zacatkem roku jsem mela planu az az. ted z nich zbyly dva mesice prace ze zahranici, nejaka poklidnejsi dovolena a fitko :(
Jinak vztahy jsem resila dlouho a intenzivne, ted si naopak uzivam, ze to neni muj stredobod a muzu se rozhodovat jen za sebe, jeste furt mi to prijde fakt hodne fajn ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí