Přiznání
Luna ja mam 40 pristi rok a porad dobry, dobry... a ted na me z toho padla depka a nevim, jestli se urvat z rezezu a dohanet mladi nebo rezignovat
(zni to blbe a asi to zase prejde, ale citim to tak)
viktorka_od splavu No to ja jsem taky zjistila, ze vypadam nejlip. Ale pozde!
Ve 20 tlusta, ve 30 tehotna...Ve 40 proste...pozde!
Není, fakt ne! :-)
40 je nových 30, psali v časopise ![]()
Dalia chudinko, proč tě neuspali?![]()
Částečně. Potom už nepřidávali, prý nemohou donekonečna. Když pálili, křičela jsem, tak trochu přidali. Ale celkově to bolelo hodně. Řezání, šití... všechno.
Ach Dali![]()
Luna Já chápu jak se cítíš, mě to chytlo o 5 let později a zatím nevím, co s tím. ![]()
Čtu, že řešíte depku z věku. Holky, to je zbytečné. Moje trápení mě z podobných depek úplně vyléčilo. A vidím to kolem sebe. Kdo si projde skutečným utrpením, neřeší takové věci.
Ja chci žít a chci stárnout. Naučila jsem se mít ráda každou svou vrásku i šedivý vlas. Jsou moje, jsem to já.
Dalia ach Dali, to je strašné. Moc přeju ať je to naposledy.
Dalia myslím na tebe![]()
Dalia
Ach jo, mrzí mě to, že nic nemáš jednoduché. Tolik jsem na tebe myslela.
Renusatko Děkuji, Reni. ![]()
Ale asi to udělali dobře, protože po zákroku už to skoro nebolí. Ani nepotřebuji nic na bolest. A kontrolní rtg je v pořádku. ![]()
Dalia tak hlavně ať už to je v pořádku!
Dalia Alespoň, že se to povedlo.
Dalia Pro mne, jako anesteziologa, je to fakt nepochopitelný. Dokážu pochopit, že zavedení portu u tebe nebylo jednoduché, to se prostě stává a není to nešikovností chirurga. Že dávka toho lokálního anestetika (opichu) je omezená, to je taky jasné, ale proč jsi k tomu neměla analgosedaci, fakt nechápu. Aby někdo musel křičet při zavádění portu, to snad ve 21. století není možné. Lituju tě. Hlavně, že už to máš zavedený a že to funguje!!
Fiction uff to jsem ráda, že to píšeš. já nad tím dnes přemýšlela a jednak mi to dělá dost špatně na duši a hlavně mi to připadá strašně nelidský, jako proč? myšlenky, že lékař=řezník, kterýmu je to jedno a řeže![]()
Fiction To je otřesný přístup, otřesný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí