Dalia Asi je to po tom včerejším hrůzném zážitku lepší! Naber sil se zvěří
! Už jsi sem dlouho nerdla žádné fotky - jsem na zrzavá kocouřiska zatížená
!
Přiznání
Dalia ![]()
To černé na první fotce je hadr nebo kočka?![]()
Hanka H myslím, že to má ouška...![]()
To je Roxy. ![]()

Dalia To je krásná smečka. ![]()
Sweet Potato Jsou to lásky moje. ![]()
![]()
Dalia naber sílu, odpočiň si, možná je to tak lepší.
Dalia To je dobře, že to nechají zklidnit. ![]()
Myslela jsem, že jsem po včerejšku v pohodě. Těšila jsem se domů. Jsem doma a nejsem v pohodě. Ani to neumím popsat. Chce se mi pořád brečet, mám stažené celé tělo, cítím divný strach, jsem nervozní, roztěkaná a bojím se lidí. Jakoby se něco zlomilo, jako bych včera překročila nějakou hranici. Ve snech občas vídám Roberta, ale na dnešek jsem ho poprvé ve snu objala a neztratil se mi. Byli jsme spolu a bylo to moc silné.
A mám pořád v hlavě tu modrou plachtu, do které křičím a brečím a světla nad operačním stolem. Myslím, že už nebudu nikdy v pohodě. Neumím už najít klid v tomto světě. Já nevím, co mám dělat.
Dalia Dali, máš doma syna? Určitě si vezmi na uklidnění nějaký prášek - včera to byl strašný zážitek, není divu, že jsi z toho v šoku - bude zase lépe! Pohlaď kočičky, přitul se k pejskovi
!
Dalia Zažila jsi hrůzu zase, teď jsi doma, a tělo si to konečně dovolí pustit v plné síle ven, jestli můžeš, vezmi si cokoli na zklidnění, abys mohla usnout. Dělej jinak cokoli, co tě napadne, křič, breč, bouchni do něčeho, pokud máš synka doma, klidně se mu vyplač, někomu zavolej a vyřvi se, piš tu.
Dalia ach dievca , kiez by som ti mohla pomoct ![]()
Dalia nemohla bys nekam zavolat, neni nejaka tisnova linka, neco jako psycholog na telefonu? Uz jen vypovidat se s nejakou odezvou by mohlo pomoct, slyset hlas na druhem konci.
Ten sen ti posila silu, objima te na znameni podpory, sdeluje ti, ze je s tebou a ze bude dobre.
Hanka H Isca Janulik03 Kokoska Mám doma Neurol, vezmu si ho na spaní. Brečím permanentně, u všeho co dělám. Pořád se mi řinou slzy a nejde to zastavit. Celý podvečer až dosud. Myslela jsem, že se doma pěkně uvolním a ono toto. Přistihla jsem se, že chodím po bytě sem a tam a nevím, kam jdu. Blázním už?
Dalia myslim ze si proste v šoku, telo reaguje, nejako podobne som reagovala pred pol rokom. A ty si prezila hodne zly den, niet divu. Daj si ten neurol a bolo by dobre keby s tebou niekto bol.
Ach Dali, to je mi tak líto! Kdybych mohla nějak pomoci! Tolik bolesti za tebou. Tak moc ti přeju, ať se to zklidní a je ti lépe. Mám vztek za tebe, že tě takhle zmordovali...
Dalia Jak píšou, to je reakce na šok. Bezprostřední nebezpečí pominulo, teď ses sesypala. Prášek a do postele!♥️
Luna za mňa 40tka bol najkrajší vek, pretože som bola zaláskovaná, všetko super. 50tky som sa obávala, nezhubný nádor príštitného telieska, depresia, operácia. Na oslave som striedavo plakala, smiala sa, tancovala, zasa plakala. Inak to bola super oslava. Vek som si nepripúšťala, načo aj, aj tak to nezmením. Pred 60-tkou sa mi zdravotný stav stabilizoval aj vďaka zmeny stravy, depresiu mám pod kontrolou, smejem sa, to je naj, naj, teším sa z maličkostí, inak vidím svet. Kedysi podstatné veci sa mi zdajú nepodstatné, nenaháňam sa, už ma nestresuje neporiadok, vnuci môžu u mňa aj steny zašpiniť, nemám z toho hysterické záchvaty ako pri mojom synovi, keď bol malý. Akurát mám menej energie, aj keď mám stále vrtulu v zadku, musím viac odpočívať. Zapamätaj si, duša nestarne, telo síce chradne, ale tá duša je podstatnejšia. Prijmi vek, uľaví sa ti.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí