Přiznání
DaliaJe mi moc líto, co máš za sebou. To je prostě šílené. Tohle bude opravdu stresová reakce, vyprchal ti adrenalin, který tě držel. Bude to zase lepší, pokus se to zaspat![]()
Dalia neblaznis, to je reakce na prozity stres. Ja se takhle sesypala druhy den po tom, co jsem mela havarku v aute. Dalsi den uz bylo lip, u tebe taky bude. Klidne brec, nebran se tomu, ale bylo by dobry pak se aspon trochu vyspat, klidne i s praskem.
Dalia nemáte v okolí EMDR terapeuta?
slniecko Tuto metodu používá i moje psycholožka.
Dalia super. Tak proste
....drž sa dievča...![]()
slniecko Děkuji, Luci.
Kde se to nadávalo na nové matrace? Tak muž, než jsem se vrátila domů, taky koupil novou a musím říct, že to je úplná lahoda. Sotva lehnu, tak spím, a je to takový hezky pelíškový pocit.
dzizisketa To jsem byla já, asi v Blbých dotazech. Ach jo, závidím! U mě je to teda už lepší, ale dobrý úplně ne a bojím se, že tenhle pocit už nezažiju. ![]()
dzizisketa taky jsem to tak s novou matrací měla. Vybírala jsem si jí teda sama v prvním těhotenství a od prvního dne super. Akorát mi teď všude jinde přijdou horší až špatné.
Přátelé, tak jdu na to (chemo).
Začínám se třepat strachy.

Dalia Myslím na tebe. ![]()
Kan už mi kape premedikace a dali mi do toho něco na zklidnění. Cítím se happy. ![]()
Začínám být sjetá.
Vše je růžové, milé... jůů. A já voním Beloved. Chci létat, holky.
Bude to dobrý.
A představte si, že sestřička na JIP, která mě má přidělenou je aromačka, ale asi ji nebudu odtajňovat. ![]()
Dalia to je hezká náhoda. Že zdravíme ![]()
Dalia to je skvely! Jak drogy, tak pridelena sestricka![]()
...tak to je hezký!.![]()
continuity Vyřídím.
Už jsme se sestříkaly Beloved, obě. Je kolem mě oblak. A ještě ten oblbovak v kapacce... jednu větu desetkrát opravuju. Chichi... ![]()
Dalia Super, tak ji pozdravuj!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí