Dalia Rozumím, síla se najde, věř mi. Jestli ti to pomůže, piš sem
!
Přiznání
Dalia Sílu ber tady
a v parfémech. Piš, určitě tu není nikdo, komu by to vadilo a nebo to přeskočí.
Dalia kde brať silu? Spomeň si na všetko, čo si prežila, a teda ty si prežila toľko, že ani tri životy by niekomu nestačili. Dali, u mňa, keď mi bolo najhoršie, keď som sa úplne opúšťala a vzdávala to, vždy niekde vzadu v hlave skrsla myšlienka, že nemôžem odísť, zanechať rodinu, vnukov. Že by mi to nikdy neodpustili a smútili by za mnou. A znovu vyšlo slnko. Život za to stojí. Teším sa z maličkosti, ktoré som kedysi prehliadala a brala ako samozrejmosť. Neočakávam od života veľa. Úsmev je dar. Vážim si všetko.
Dalia a moje dve blšky, ktoré sa teraz ku mne túlia, mi dávajú toľko lásky
, najlepšie rozhodnutie.
Aj ty si obklopená psíkom a kočičkou, ak Ti bude ťažko schúľ sa k nim. A hlavne nebuď sama, vždy, keď budeš môcť, choď do spoločnosti, pozvi si kamarátku, dobrá kamarátka je v ťažkých chvíľach oporou, vypočuje Ťa, možno si aj poplačete, ale samota je zlá, vtedy prichádzajú všelijaké myšlienky.
milacka Mám strach, Dari. Vždy mi chemo odhalilo můj strach. Tělo je otrávené a já se tak snažím, abych před otravou ochránila mysl, ale je to tak těžké. A možná zde otravuji mysl jiných. To bych neměla dělat.
Odpusťte mi, prosím.
Dalia já myslím že nikoho neotravujes ani netrávíš a všichni ti držíme palce. Klidně piš dál
a všichni budeme mít radost až tu sv*ni zase uspis.
Dalia kto by nemal strach? Koľko chema ti naordinovali?
Dalia Dali, nikoho neotravuješ, piš.
milacka Šest dávek po třech týdnech (cisplatina). Jedna je za mnou. Celý den přemýšlím, jestli do dalších jít.
Dalia jen
, věřím že bude líp
Dalia tady není co odpouštět! Najdi si na internetu nějakou krizovou linku a číslo si někam napiš. Až bude nejhůř, budeš mít kam zavolat.
Dalia já myslím, že ti tady vždycky někdo odepíše, ve dne v noci. Jestli to pomůže nevím, ale já mám vždycky pocit, že na to nejsi sama, že tady na tebe spostu lidí myslí ![]()
Jste zlatí, děkuji.
Zkusím usnout. Jsem šťastná, že mi nevadí vůně. Naopak mě uklidňují. Stříkla jsem si na ruku Pradu Amber, dělá mi dobře na duši. Ležím a čichám.
Dobrou noc, přátelé.
Aj maminka mala 6. Dobrú noc Dalinko![]()
Dalia Dali, tady vždy najdeš pochopení! Dobrou noc a zítra napiš!![]()
Dalia jen piš, tady jsme všechny s tebou. A pokud ti to i jen trošičku pomůže, budeme z toho mít velkou radost.
Nejsi sama ![]()
milacka Šest dávek po třech týdnech (cisplatina). Jedna je za mnou. Celý den přemýšlím, jestli do dalších jít.
No prece bys to ted nevzdala, po tech trablech s portama a vsem. Jestli je ti ted blbe, tak je to proto, aby ti nakonec bylo dobre!
Kokoska Já vím. Rozum mi to říká stejně. Je to boj. Chvíli jsem šla ven se psem, ale po deseti minutách chůze padám. Zítra to snad bude lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí