Přiznání
marieu nejsem z Prahy ale z města perníku.... jako takhle já to přežiju, ale kdybych tam musela nedejbože chodit častějc nebo řešila nějaký problémy, tak budu hledat jinde... a děkuju
tina to úplně chápu... ale je to fakt blbý a nemělo by to být- necitlivý přístup, nepříjemný lékař, když se jednáno navýsost intimní oblast.
Aranel Tabea Tyto problémy jste si dneska mohly odpustit - 22. červen je totiž Mezinárodní den bez kalhotek!
já tušila, že za tím bude nějaký spiknutí ![]()
Tabea Mně dcera ve školce stáhla kalhoty:-D
Karja taky dobrý ![]()
Ha, teď jsem updatovala laptop a vedle hledaciho okénka jsou kytky. Kliknu na to, vyběhne okno, že je mezinárodní den deštného pralesa. Ještě, že nevyběhl holý zadek. ![]()
Som totálne na dne, kamarát včera odišiel z domu bez dokladov, mobilu, dnes ho našli mŕtveho![]()
milacka Upřímnou soustrast. Zvládni to!
tina tyjo, určitě hledej, zvlášť u gynekologa bych hledala recenze, zkušenosti kamaradek, on te nejakej vezme, třeba ne hned, ale u kretenu fakt není nutný zůstávat, pak když se stane nejakej pruser, tak dobrej empatickej doktor stojí za všechny prachy světa, jenže v ty krizi se hledá ještě hur (nic neprivolavam, ale takhle citlivý trable je proste lepší řešit s někým, v koho má člověk důvěru)
milacka Ach ne. To je hrozné. Upřímnou soustrast.
Mně dcera ve školce rozepla sukni
zip vzadu, vůbec jsem si nevšimla a najednou mám sukni u kolen.
milacka to je mi moc líto, upřímnou soustrast ![]()
milacka upřímnou soustrast, je mi to moc líto ![]()
milacka to je hrozné, upřímnou soustrast.
milacka upřímnou soustrast ![]()
milacka Uprimnou soustrast. Je toho nejak moc posledni dobou.
milacka upřímnou soustrast, je to hrozný šok, zažila jsem nedávno. Drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí