Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Online Pavlena
6920 příspěvků moje polička 21. června 2022 11:56

Zuzuli super zpravy a ty jsi proste skvela..!
Dalia

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:04

Dalia myalim na tebe

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:17

Dalia Měla jsem v menším množství všechny čtyři zmiňované- líbily se mi, ale flakón bych asi nespotřebovala ani od jedné.Mým  favoritem je CR.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. června 2022 12:42

Hanka H Mně amouážky sedí a značku mám oblíbenou už roky. Některé její vůně sice nejsou pro mě, ale obecně mám pro Amouage slabost. Největší spotřebu mám Beloved a Lyric.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 21. června 2022 20:36

Jdu do přiznání, protože by mi bylo blbý si stěžovat pořád na práci vedle příběhů jako má Zuzuli - moc tě zdravím a přeju, aby ses dobře a rychle zahojila. Nejo dokonce Dalia , tobě přeju sílu bojovat se strachem a přeju dobré lidi kolem sebe, kteří tě na tvé cestě podpoří a taky hodně "obyčejných" radostí třeba z kocouřího vrnění, nebo nové amouážky.

já jen naplno prožívám svůj love and hate vztah s prací, která ze mě poslední dobou skoro vysává život. Začlo léto, ubývá lidí, přibývá komplikací (jak je tohle možný, vždycky když jsou dovolený a v práci není plný stav personálu, tak se všechno strašným způsobem sejří)

na fotce mířím za nadcházejícího východu slunce na sály, kde jsem si urvala ruce k bolesti už předchozí dopoledne u plánovaných výkonů, abych se do večera nezastavila (oběd v 15:30h). Spala jsem 3,5 hod ve dvou porcích, odoperovala s kolegyní nad ránem jednu komplikaci po ivf a do konce té noci trnula strachem, jestli se na ten sál s poslední pacientkou nebudeme muset vrátit zpět. Ještě, že jsem měla překrásný víkend s rodinou a načerpala trochu sil...

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. června 2022 20:49

marieu Být lékařem musí být nesmírně náročné. Vždy obdivuji, kolik toho musíte umět a vědět a jakou zodpovědnost nesete na svých bedrech. Nedokázala bych něco takového. Nehledě k tomu, že bych ani nedokázala vystudovat medicínu. 

Já se přiznám, že mám s "bílými plášti" velký problém. Hlavně s doktory - muži. Mám ráda jen své dvě onkoložky a důvěřuji jim. Ostatních se bojím, nemám k nim důvěru a vyhrotilo se to po tom posledním zavádění portu, kdy to bylo v podstatě "zaživa" a chirurg u toho zuřil. Můj pláč a křik ho nezajímal. Velmi nemám ráda doktory - muže. A chirurgové mi přijdou strašně necitliví. Jeden mi jednou řekl, že kam dám syna, když umřu, že s tím musím počítat, když nejsem zdravý člověk. 

Online Pavlena
6920 příspěvků moje polička 21. června 2022 21:23

marieu to je hukot, ale ty jsi skvělá. Ještěže se takoví doktoři jako ty ještě vyskytují..

Dalia a toto je zas naprosto strašidelné, jak to může někdo vyslovit, nechápu ani metr..

Offline Tak Betty
6155 příspěvků moje polička 21. června 2022 22:54

Dalia Ksysi jsem četla,  že mezi chirurgama je hodně psychopatu . Přeji hodně sil.Ale ti psychopati jsou prý nejlepší chirurgové.   Tak nevím.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 21. června 2022 23:03

Tak Betty ... na mně už se tedy vyřádili více než dost.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:03

marieu Moc tě obdivuju a má stížnost v jiném vlákně (ohledně psycho vyčerpání) mi najednou zní velmi banálně. Držím palce .

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:05

Zuzuli Jsem ráda, že jsi o.k.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:34

Dalia vždycky je mnohem těžší dělat vše poctivě- nezávisle na profesi. Moc mě mrzí tahle tvoje zkušenost, bohužel nebude ojedinělá. Ani já bych nechtěla chirurgy házet do jednoho pytle, ale podobných historek jsem slyšela dost. A nevím, co k tomu napsat, někdy se za některé kolegy ze stavu vyloženě stydím...

whiskas proč banální...? Každého někdy tíží nějaká "banalita", i drobnost dovede znepříjemňovat život. Já se taky cítím hloupě, jak si stěžuju na práci, kterou mám jinak moc ráda, ale zkrátka se cítím jako oběť systému, se kterým prostě nehnu (většině lidí se to nedal ovšem vysvětlit)

Pavlena děkuju

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:39

marieu uf!!!

Banalitu naprostou mám já. Přiznávám se, že mi dneska prosvítají kalhotky, protože jsem si strašně chtěla vzít nové bílé lněné šaty, ale nevěděla jsem, jak moc je přes ně vidět, nemám zrovna vypráno, obchod s prádlem otevírá až 8:30 a já ausgerechnet dneska vyrazila do práce brzo. Slibuju, že hned kolem oběda to napravím, a doufám, že nepotkám nějakou parfu-hlídku!!

(Aspoň že nedokonalou pedikúru jsem schovala do tenisek)

Offline tina
6320 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:47

marieu ty jsi skvělá Já mám strašně fajn zubařku, v pohodě praktiky ale poměrně děsnýho gynekologa (byla jsem ráda, když mě tehdy vůbec někde narychlo vzali). To si člověk mockrát rozmyslí, jestli se ho na něco zeptá, protože odpověď vtipem nebo otázkou od doktora fakt nechceš...

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:49

Aranel holej zadek neprosvítá

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 22. června 2022 09:53

Tabea na to se teda necejtím.

Offline Tabea
8151 příspěvků moje polička 22. června 2022 10:13

Aranel já se dneska kvůli spoďárům vracela z výtahu převléct, protože byly znát pod neoprénovýma šatama.

Online Hanka H
2914 příspěvků moje polička 22. června 2022 10:29

Aranel Tabea Tyto problémy jste si dneska mohly odpustit - 22. červen je totiž Mezinárodní den bez kalhotek!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 22. června 2022 10:38
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 22. června 2022 10:43

Aranelnahoda? Nemyslim si!