viktorka_od splavu tyjo 8letymu diteti bych nenechala udelat umely dlouhy nehty ani kdyby si pak 5 let nic jinyho nepralo. Nalakovat klidne, ale umely![]()
Přiznání
711990 no jak říkám, já ani sobě, ale tak moje děcko to neni:-)
Dadoo Jako že fakt umělé, s fazetama, zapečené? Eeee
viktorka_od splavu u nás se nesměly ani nalakované. Já v tom děti moc nepodporuji a i když, holčičky to poctivě v neděli večer sundavaly.
Starší má od třídní zákaz minisukni a croptopu zároveň. To mi přijde už trochu moc, polonahou ji do školy nevypravim, ale definice, co vadi je nejasná. nakonec jsme našly triko, které se dá šňůrkami nastavit podle učitele, tak se to vyřešilo.
Dadoo Krutý. Jako nějakej shell lak nebo jak se tomu říká ok. Věděla vůbec babička oč jde? Jakože se to jentak neodlakuje a tak...
viktorka_od splavu u nás se nesměly ani nalakované. Já v tom děti moc nepodporuji a i když, holčičky to poctivě v neděli večer sundavaly.
tomuhle nějak nerozumím - jakože nepodporuješ to asi chápu, ale sundávání v neděli večer přesně proč?
zajímavý když chodil syn s nalakovanýma nehtama do školky tak to nikomu nevadilo, a u dcery ve škole jo. hmm tadle ta diskriminace?:-DDD
No já lakuju Rosťovi nehty už teď, i když jen palce. Aby pak nedopadl jako třeba Harry Styles.
dzizisketa To by měl blbý, to by ho mé dcery milovaly. ![]()
dzizisketa jak dopadl?
dzizisketa
zrovna u tebe by mě zajímalo, jak bys reagovala/budeš reagovat, když si tě učitelka tvých dětí pozve do školy aby ti vytkla, že mají nalakované nehty. já tu paní tehdy málem fyzicky napadla![]()
Tabea Zatím dobrý, ještě letí. ![]()
https://denikn.cz/922338/studio-n-harry-styles-prepisuje-pravidla-muzstvi/
viktorka_od splavu já bych asi vůbec nechapala, o co jí jde, a podezřívala se, že špatně rozumím. Ale syn teda v mladším skolkovým věku nosil červený nehty na nohou. Myslím, že jako předškolák si nechal nalakovat bezbarvým. A dceři a dalším dětem nedavno nalakovala nehty na rukou i nohou učitelka ve školce, která má družinu. (U nás jsou družiny i přidružený ke školkám.) ![]()
Sweet Potato díky ![]()
Tabea já jsem to právě taky nejdřív vůbec nechápala... a jak mi to došlo tak se ve mně nějak vzedmul vztek a - no nakonec dobrý ale doteď tomu nerozumim
viktorka_od splavu mne by teda asi fest vytocilo, že jsem kvůli takový blbině musela naběhnout do školy.
Tabea dzizisketa Ríša chodí do školky s rudými nehty na nohou.
Sweet Potato no když už jsme v tomto vlákně, přiznávám, že nesnáším, když podcasty nemají obsah dostupný i v psané formě. ![]()
viktorka_od splavu protože jim učitelky řekly, že do školy ne nalakované. Já to nijak nekomentovala, ani neřešila, ony to berou jako fakt. až ten crop top jsem řešila na způsob chytré horákyně, protože ho nosit chtěly.
continuity jasny pokud si to vyrizovaly samy ok
priznani: zjistila jsem ze jezdim se "zelenou kartou" na r. 2021:-) auto pojisteny je, akorat nemam ten papir:-P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí