SunEclipse Jo, já sice poslouchám mluvené slovo moc ráda, ale zdaleka ne vždy se to hodí. Text případně rychle přelítneš a můžeš se k němu kdykoli vrátit.
Přiznání
Musím reagovat.V čem ve škole při výuce vadí nalakované nehty,minisukně a nebo krátké triko? Úplně lituji,že už nemám školou povinné děti,protože to by mi škola musela opravdu vysvětlit.
sagiti třeba sexualizace děti?
Fakt nevím, proč by malé holčičky měly vypadat jako dospělé.
Chápu, když malé dítě chce vypadat jako maminka, tak mu, v legraci, klidně ty nehty nalakuju. Holce i klukovi. Vnucce jsem nalakovala taky.
Ale nechat malé holčičce udělat umělé drápy?
Fakt lepené, gelove, zapečené.
Špičaté, neonove, s nějakými obrázky.
Me to úplně šokovalo.
To na ně bude chodit každý měsíc? Nebo ji je potom odpiluji a odbrousí? To je na zničení vlastních nehtů.
Měla jsem tisíc chuti se tě baby zeptat, jestli je normální.. Ale statečně jsem radsi mlčela.
Dadoo Samozřejmě umělé nehty ne a to ze zdravotních důvodů.Vím,že by se dalo oponovat,že i laky na nehty či odlakování škodí.
A sexualizace? Ani tady nechci psát co mi takový názor připomíná.Dnes v tom horku jsem si rozpouštěla vlasy abych je neměla připlácnuté k hlavě,aby se mi trochu zchladila občasným větříkem a přitom jsem potkala ženy zahalené v čádoru,kolem nich děti,holčičky asi 10 leté.Přemýšlela jsem jestli budou mít možnost se přizpůsobit našim podmínkám a nebo aby nesváděly kluky,tak se budou v létě pařit s šátkem na hlavě.
viktorka_od splavu taky nename novej, myslim ze uz je to elektronicky?
711990 viktorka_od splavu Nemusíš ho mít u sebe, už jsme to tu myslím řešily. :-) Vyzkoušeno osobně, ale policajti to netušili a ověřovali si to, stopro to bylo ještě před covidem.
viktorka_od splavu papírově ji mít nemusíš, stačí elektronicky, jedno nebo druhé
711990 ja ji dostavam postou kazdy rok,takze jen elektr.neni,ale muze zalezet na pojistovne.Jen me stve,ze uz je to bily papir ne zeleny tak jsem to malem vyhodila.![]()
Dadoo delat diteti gelovky je uz vazne trochu moc,ale kdyz uz jsme v tom priznani tak ja fakt nechapu lidi co si je nechaji udelat a kdyz uz je nechteji ruzne si to servavaji samodoomo.
Kdyz za pakatel je oni odstrani setrne.
711990 ja ji dostala v cervnu.
Dadoo dostala jsem ji postou v cervnu
viktorka_od splavu já jsem nedávno zjistila, když jsem poprvé v životě volala asistenční službu, že mám auto sice pojištěné, ale pořád pod tou původní SPZ, jak jsme ho před 10 lety koupili
.
Bylo to teda velký špatný.. Moje auto prý neexistuje a bašta. Nakonec jsme se dohodli a odtahovka auto ověřila podle win codu....
Ale chvíli jsem skoro brečela
viktorka_od splavu papírově ji mít nemusíš, stačí elektronicky, jedno nebo druhé
no ja nemam ani jedno, ja tu pojistku neuzavirala.
viktorka_od splavu Nemusíš ji mít vůbec, oni si to sami najdou v registru.
Kora No já ji tehdy neměla vůbec, moje sestra (apolujezdec) jim vysvětlila, že ji mít nemusím, protože se to čerstvě dozvěděla v práci na školení řiičů.
A oni si to opravdu ověřili sami (jak tu informaci, protože to sami nevěděli, tak zelenou kartu). Ale nevylučuju, že byli jen hodní a ochotní.
Garfie já o tom fakt nic nevím, ze by nemusela být vůbec, možná měla štěstí na prima policajty ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí