viktorka_od splavu aha
no já jsem asi divný introvert, já jsem ráda v kolektivu, ale stranou.
Přiznání
viktorka_od splavu Mne tam bylo lip nez doma, pak kdyz jsem chodila na stredni, jezdila jsem na sedmou a domu jezdila v 9 vecer.
Ale to byla vyjimecna skola, ta byla za odmenu![]()
Včera večer, cestou z práce jsem zakoupila Burčák, prý. Mělo to divnou barvu, čirý, bez šumu a pěny, ještě říkám prodejci, jestli je to opravdu burčák. Se nebojte, říkal. Je z Pavlova, zachlazený a 14 voltů paní! No takže jsme doma upili a nechali na lince, ať se burčák rozjede a ráno 4:30 jsem vytírala kuchyň. 1l/65 Kč
Kan burčák se smí prodávat až v září, ne?
Kan Ale tak rozjel se! ![]()
Včera vyšel v OnaDnes rozhovor s Helenou Máslovou. Přiznání 1: podařilo se mi zapomenout, že tato paní existuje. Přiznání 2: přečetla jsem si to, i když jsem věděla, že budu hodně dělat tohle
, a taky jo... ![]()
Evaeva Vinařský zákon povoluje od 1.8. do listopadu? Taky mi to přišlo brzy, ale já ten burčák miluju v každým stádiu kvašení.
Aranel jo to je peklo, vid
"Patří k pozvolné pubertě i nepravidelná menstruace? Ta se dnes i u mladých dívek také léčí hormonálními preparáty.
HM: A to je úplný nesmysl. Nepravidelná menstruace znamená, že dívka ještě nedozrála mentálně. Všechno potřebuje svůj čas a stimulaci. Dřív muži stimulovali ženy testosteronovými podněty mnohem dřív. Podívejte se na filmy pro pamětníky. Středoškoláci tehdy byli hotoví mladí muži. Dnes se dívky na střední škole pohybují mezi chlapci, kterým sotva začaly poluce. O nějaké testosteronové stimulaci nemůže být řeč, ta nastane, až když se dívka dostane do jiného prostředí."
... mám mnoho otázek ...
Včera večer, cestou z práce jsem zakoupila Burčák, prý. Mělo to divnou barvu, čirý, bez šumu a pěny, ještě říkám prodejci, jestli je to opravdu burčák. Se nebojte, říkal. Je z Pavlova, zachlazený a 14 voltů paní! No takže jsme doma upili a nechali na lince, ať se burčák rozjede a ráno 4:30 jsem vytírala kuchyň. 1l/65 Kč
Jak může mít burčák 14 voltů? ![]()
Pinot Noir Hele neměl ani náhodou, prostě šťáva.
Kan tak šťáva úplně bez alkoholu se prodává běžně, do vinotéky obvykle dovezou zchlazený most, který vinotékář vytahuje postupně, aby mu tam nerozkvasila celá cisterna naráz. Ale řeči o 14 voltech teda nechápu.
A uklízela jsi, protože se to teda rozjelo? Že jste to nenechali zašroubovaný, že ne? ![]()
Aranel dopr*** CO![]()
Gatita jo to je fakt bozi, tricetilety septimani![]()
Pinot Noir Přesně jak píšeš, nechali. Jelikož jsme došli k závěru, že to burčák není a nebude. Ono to teda nebouchlo, ale ta plastová lahev se nafoukla a při lehoučkém povolení víčka..se rozjel, no.
Gatita Schválně jsem otevřela na ČSFD Cestu do hlubin študákovy duše: "V rolích studentů si zahráli herci, kterým bylo v době natáčení téměř tolik jako jejich profesorům. Např. „studentům“ Ladislavu Peškovi bylo 33 a Františku Filipovskému 32 let."
711990 Co je ta testosteronová stimulace??! Já vůbec nevím, jestli se mi to už stalo! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí