Přiznání
Aranel mne jo a bohužel mi to na několik let vypnulo mozek ![]()
Debata už je úplně jinde, ale já to udělám, kluci ani jeden a manžel taky ne.
Renusatko ja sice jo, ale vcera na joze jsem si uvedomula, ze nedokazu lezet na zadech s natazenyma rukama s dlanemi vzhuru, poud ty ruce vylozene silou netlacim, rozhodne ne uvolnene. nevim jestli je to tim ze jsem hrbata, nebo to neni uplne bezna dovednost![]()
viktorka_od splavu Jen to asi není ani hypermobilitou a ani krátkýma rukama
. Mladší syn má strašně dlouhé ruce, hyper jsou oba a stejně to neudělají. Zase si oba dokážou dát obě nohy za krk a jít kousek po rukách....což nechápu a udělat to, tak už mě nikdo nerozmotá. Záda mám křivá dost, do toho teď zamrzlé rameno a nemám problém.
Aranel ten uryvek zni naprosto strasne!
Aranel nevim a nechci si to ani predstavovat!![]()
Evaeva
Přesně tak! A myslím, že to tak má každá správná učitelka!
No jeste jinak: Chtela bych prazdniny, kdy se muzu svobodne pohybovat kam chci. Ale to jeste par let nebude...
přiznávám, že nemám ráda takové ty " ledové střípky" vražené do srdce, i když je člověku dobře. Dá se to ustát, ale takový ten smutný úsměv, když přejete někomu něco, co byste sami chtěli.
A ja sa netešim, lebo som si fakt neodpocinula. Idem zajtra ![]()
Tak na mě naopak padla hrůza, že 1. 9. zase nastane kolotoč práce, kroužky, domácnost... ![]()
Lamicka to ti verim,uplne se mi dela mdlo,kdyz si na to vzpomenu....ja to nesnasela ani jako dite ani jako matka.![]()
Lamicka na mně ani ne hrůza, ale je mi to líto, léto bylo letos nějak krátké ![]()
Evaeva mě je to taky líto, že ty prázdniny někam.utekli a mám pocit že jsme je vůbec nestihli využít. A zároveň se ale strašně těším jak budou ve školce ![]()
Zarinya viktorka_od splavu asi trochu (obcas) zavidim sousedce, ze je v domacnosti
a dekuju ![]()
Lamicka Ja v tomhle zavidim kamaradce, holce budou tri az v prosinci, ale do skolky jde uz ted v zari, takze kamoska bude mit tri mesice casu pro sebe, do prace se vraci az v tom prosinci. Ja mam deti srpnovy, takze zadnej relax nehrozi.
Lamicka ja v dobe maleho syna byla taky v domacnosti a i tak to byl pro me opruz.![]()
Lamicka ja jsem spis zavidela holkam co mely hlidaci babicky, to hodne teda. jinak jsem byla rada, ze doma nejsem:)
Vari mě to teď čeká, oba nastupují už v září a já až v listopadu
jen teda krtkovi jsou tepr dva a kousek, takže jde jen na pár dní v týdnu. No těším se strašně, už mám seznamy co všechno budu dělat, jaké resty doženu, jak budu cvičit.... takže předpokládám že minimálně 6 týdnů z toho budu mít doma děcka s nudlí u nosu a teplotou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí