Evaeva dva týdny... jo, byly super, ale teda náročné jak hrom
Přiznání
Torrah to věřím
Torrah to je tak super!![]()
Torrah jsi dobra! Me dokaze znicit i jeden, natoz takova banda. Jsou snad na reketovej pohon ![]()
Torrah Jé, super babičkovský tábor, úplně jim závidím! ![]()
(tobě teda přeju rychlé zotavení pochopitelně)
Děkuji vám všem :). Zotavila jsem se v práci velmi rychle (třista mailů je třista mailů, že ano. Jen roztřídit a vyházet nepotřebné trvalo hodně dlouho...)
Torrah Jsi skvělá! Já jsem děti na prázdniny skoro neudala, u mě ale standard. Takže příští rok už pojedou někam na tábor, byla jsem tak strašně zničená, vrátily se mi deprese, ale teď už je to zas docela v klidu. V práci sice všichni skuhrají, ale matky s dětma jsou šťastné, že už jsou v práci.![]()
Luna pro mě jsou teda učitelky s vlastními dětmi hrdinky, vždyť ty si neodpočinou ani v práci
Kolik je dětem? Spolu by určitě nějaký tábor zvládli. Nebo vyber aspoň příměstský, budeš mít volno aspoň přes den.
Evaeva Je jim 7 a 9 let. Na příměstským táboře byly týden. Na ten týden jsem se tak strašně těšila, až jsem se složila a prořvala ho.![]()
Luna mne ty primestske tabory moc nepomohly. Nez jsme ziskali rutinu v tom, kdy a kde se zacina a konci, bylo po vsem. Syna to nebavilo, tvaril se jak kysela okurka, a za ty dlouhe prazdniny v tom za tech nekolik kurzu zahucelo i dost penez. Navic do prace jsem se dostrachala tak na pul desatou, protoze zacinaly dost pozde. Stres navic pro vsechny.
Podle me jsou nejlepsi klasicke tabory nekde mimo domov, v hezkem prostredi a se slusnou partou. Jenze kde to vzit, kdyz dite nechodi do zadneho skauta a vlastne nikam. A taky ne kazdy na to je, pro me by to bylo asi utrpeni, nekde se 3 tydny intenzivne tymove druzit. A syn je po mne![]()
Gatita No a skauta někde poblíž nemáte? Mohl by chodit do vlčat, třeba by ho to bavilo a na případný tábor by nejel s cizíma.
brrr on prave nechce. Zadne krouzky, nic. Tak ani toho Skauta, nebude prece chodit nikam, kde jsou cizi deti. Do skoly teda pochopil, ze nastoupit musi. Ale u tech krouzku vi, ze to je nepovinne, tak si za tim stoji, ze nikam nepujde. Nutit ho uplne nechci. Tezko rict. Ted byl na primestskem tabore zamerenem na tenis kazde rano plac a kazdy vecer na nas byl strasne protivny. Myslela jsem, ze tam hrozne trpi. No a pak jsem videla fotky a vyslechla si ocite svedky a ziskala jsem dojem, ze se mu tam asi dost libilo. Doted chodi spat s medailema, co tam vyfasoval, a u postele ma vystavenou fotku, kde pozuje s raketou.Ovsem na tenis chodit nebude, protoze je to blby a nebude to umet.
Evaeva ja vim, ze Luna byla v jine situaci. Jen jsem volne navazala na nahozenou udicku:)
brrr v Praze jsou skauti strašně plní, prý se děti zapisují třeba tři roky dopředu ![]()
Gatita já myslím, že je ještě malý a čas kroužků ještě přijde. Však jde teprve do školy.
Ale připomněl mi syna, který loni každé ráno před táborem řval, ale když jsem se jich ptala, jestli ho tam mám ještě dávat, koukali na mně, že je tam hrozně nadšený ![]()
Gatita Já jsem tábory nesnášela. Nejraději jsem byla u babičky, celé dva měsíce. Bohužel kluci byli každý jen na jednom táboře. Jeden dojel otrávený a už nikdy nejel. U druhého mám pocit, že se tam muselo něco stát, protože další rok dostal úplně hysterické záchvaty a rušili jsme ho den před odjezdem a to stejné udělali kluci od kamarádky a taky nejeli. Ten rok předtím, tam byli společně.
Luna Tebe chápu, protože já to hlídání přes noc nebo o prázdninách neměla za těch 20 let nikdy. Jsem ráda, že to mám za sebou.
Torrah Jsi skvělá! Já jsem děti na prázdniny skoro neudala, u mě ale standard. Takže příští rok už pojedou někam na tábor, byla jsem tak strašně zničená, vrátily se mi deprese, ale teď už je to zas docela v klidu. V práci sice všichni skuhrají, ale matky s dětma jsou šťastné, že už jsou v práci.
já jsem asi natvrdlá, ale fakt to nějak nechápu. Udat děti babičkám, aby si matky odpočinuly je skvělé. Ale ty babičky taky většinou ještě pracují,ne? Ty si odpočinout nepotřebují? No a být v depresi, že jsem se musela starat o vlastní děti už nepobírám vůbec. Pokud se pochopitelně nejedná o úplné miminka, kde je smrtící kolotoč kombinací nevyspání, únavy atd
MarcelaN já si třeba myslím, že i hlídání dětí může být pro babičku odpočinek. Náročný, ale od práce si odfrkne. Záleží samozřejmě, co dělá. Moje máma pracuje duševně, takže mně nepřišlo divné, když si kluky o svojí dovolené má pár dní vzala. A ještě v době, kdy měla nejmladší dítě na táboře. Ale je fakt, že máma na žádné dovolené neodpočívá, to jsou samé túry ![]()
A deprese je nemoc, ta poznámka je hodně mimo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí