Dru jo, mě hrozně mrzí že originálu nerozumím, ale to fakt nejde no:-( ale ten rozbor by mě zajímal, to bych si snad zkusila slovo od slova... nechat přeložit dcerou![]()
Přiznání
https://youtu.be/9Onj4Wx61ps
Je to odpoved na takovy ty hovada, co radi rikaj, ze veskery horory Sovetskyho Svazu, Maovy Ciny, Cuby atd "nebyl opravdovy marxismus".
Panebože Jordan Peterson neeeeee!![]()
Tak na tuhle debatu se těším. Popkorn mám. Do toho!
dzizisketa ja sem si sedela na rukach radsi![]()
dzizisketa 711990 čekala jsem, kdo to nevydrží jako první ![]()
Začíná mne zajímat, kdopak to je.
Ja vubec netusim o koho jde :)
Ale ta debata me prisnutila se zamyslet, mela bych detem dat neco precist. Vyrustala jsem s verici, ale nepraktikujici matkou, praktikujici babickou, precetla jako dite mnohokrat Bibli pro deti, pak jsme meli nauku o nabozenstvi na gymplu a na VS jsem dohanela kredity religionistikou (to bylo velmi zajimave), tak bych rekla, ze toho vim docela hodne, ale doted me nanapadlo k tomu deti vest. Pritom je to dulezite pro pochopeni mnoha veci.
Já pana vůbec neznám, ale když jsem si přečetla na Wiki jeho témata, bylo.mi hned jasné, kdo tady proti němu vystartuje.
dzizisketa 711990 Pinot Noir Neznala jsem ho, musela jsem googlit. A teď mě zajímá, váš názor. Když viktorka_od splavu a Dru ho napsaly.
711990 asi tak, no :)
Děkuji za rozšíření obzorů, JP jsem neznala a vypadá to na zajímavý studijní materiál :)
Lamicka napadlo mě úplně to stejné, vůbec by nebylo od věci koupit něco dítěti a přivzdělat ji. Nedávno mě zaskočila otázkou, jak to, že ten pan Ježíš, co je na malbách v kostele, je dospělý? Přece když nosí na Vánoce ty dárky, tak je to malé dítě? A je to teda jeden a ten samý?
bram to me zajima, jak jsi to vysvetlila.
bram tohle vrtalo jako dítěti v hlavě i mně ![]()
Kokoska no úplně jsem zde selhala, co ti budu povídat. Plácala jsem hrozný kraviny a pak jsem to uzavřela ve smyslu, že je to svatá, tedy něco jako nadpřirozená bytost, která se může zjevovat v jakékoliv podobě. Dceru to teda vůbec neuspokojilo a měla ještě doplňující dotazy, ale naštěstí zrovna začal koncert (na kterém jsme v tom kostele byli) a musely jsme přestat mluvit :)
notna podle me je to debil![]()
dzizisketa mela jsem vsazeno na tebe, ze vykopnes ![]()
barbucha Zásadní kniha mého dětství i dospělosti.
Naši věřící nebyli, babička nepraktikující v Husitské církvi. Ale díky vzdělávání v dějinách umění od mámy a pak na škole jsem si mohla propojit spoustu symboliky. Přesně jak píše 999, evropské umění je s křesťanstvím naprosto provázáno, jedno bez druhého není.
Vždycky mě naštvou lidi, co nadávají obecně na křesťanství. A přitom je to naprostý základ naší civilizace, základ práva, hodnot, morálky. Právní řád je v podstatě rozvinuté Desatero (ano, zjednodušuji).
Peterson je všech incelů bůh, jako by se zkřížil Okamura s Markem Hermanem a Stanleym the Hamsterem a vysadil se v Severní Americe, kde by našel milionové publikum.
Mně stačilo, že jsem ho našla v jednom článku pohromadě s Andrew Tatem. Jinak ho neznám, ale asi si dovedu představit, co je to za sortu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí