A zasekly jste se na WC ve vlaku nebo jsem sama?
Přiznání
Mha no tak odteď ve vlaku na wc nejdu ![]()
Mha ve Španělsku ![]()
ale chyba byla u mě, byl tam nějaký záludný zámek, páčila jsem to strašně dlouho. Bylo to jak skládat hlavolam.
Mha ja v letadle![]()
viktorka_od splavuv letadle aspoň nepřejdeš stanici.![]()
Mha přejela si?![]()
smarna, tak to je moje nocni mura, tam je to uzky hlucny a rste tam zustat ![]()
Mulen ty seš rozená optimistka ![]()
No jezis..ted jsem byla na wc v jedne kavarne a meli tam rozbity zamek a dvere se tak zevnitr zaviraly jen na takovy hacek/petlici. Nastesti jsem si uz myla ruce kdyz nejaky typek za ty dvere vzal tak, ze cely ten mechanismus vyrval ![]()
Ježišmarja, toto jsou hororový story! Říkám si, že od teď už na záchod jen s mobilem..a pak si vzpomenu, že už dvě ženy z rodiny mobil utopily v záchodu ![]()
me se zasek zámek na záchodě o dovolené s rodiči když mi bylo asi dvanáct (vypadala jsem na šestnáct),hned po příjezdu.Bylo to vojenské rekreační středisko, personál vojáci, vysvobozovali me dva kluci,ja se tak styděla
.Je to 45 let
,ale ten pocit studu nezapomenu
A když už jsme u těch wc, tak já jednou byla v kavárně, kde wc byla dřevěná kadibouda postavená v tý kavárně, taky jen na lígr a měla jsem pocit, že to musí bejt SLYŠET ![]()
Ounz jj v těchhle případech si vždycky vzpomenu na bájné japonské záchody, kde si stiskem tlačítka zapneš nějaký šumění vody či hudbu nebo jak to bylo, aby nic slyšet nebylo, páč japonky se taky stydí:-P (na japonským záchodě bych správnej čudlík nenašla, to je jasný, ale na těch našich bych to kolikrát taky uvítala![]()
viktorka_od splavu jj, čudlík se zvukem splachování by se tam fakt hodil ![]()
Ounz sice to není moc eko, ale když to jde tak splachuju reálně![]()
Nepřejela, jak vlak zastavil, tak jsem hulakala, řvala a kopala do dveří a bouchala do okna a najednou se úplně lehce otevřely dveře a všude bylo ticho a všichni se na mě dívali. Aspoň jsem měla ten pocit. Stalo se to před asi dvaceti lety v Olomouci, vlak z Přerova, tak pozor, myslím, že jezdí doteď, podle cestovatelského vlákna![]()
Mha no od teď budu ve vlaku ve stresu
. Teda nejen ve vlaku, taky v restauraci, kavárně, v práci a jestli někdy zase poletím tak i v letadle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí