Přiznání
Zuzuli
držím palce tobě a tomu drobečkovi, co tam přinesli taky. Mě to dokáže rozbrečet, jen o tom čtu :(
Karja tak můžeš jít a kroužkovat.
Já volit nemužů a teda letos bych s chutí sla. Tady mi dávají smysl i Piráti.
čtu to zpětně a letmo, tak doufám, že nenosím sovy do Athén, ale zrovna v komunálních volbách můžou volit i cizinci z EU, pokud mají v dané obci alespoň přechodný pobyt. Stačí se jen pár dní předem zapsat do seznamu voličů, viz třeba https://www.mvcr.cz/volby/clanek/pro-volice-jsem-cizinec-for-foreigners-jsem-cizinec-for-foreigners.aspx
Zuzuli moc Ti přeju šetrnější léčbu a držím palce, ať to jde dobře
. A teda ten brouček, ach jo ![]()
Zuzuli držím palce ![]()
Anema nosíš ![]()
super, děkuji. Já se o to zajímala kdysi a to byla podmínka trvalý pobyt.
continuity aha, pardon, čtu nepozorně, na preskáčku a po malých úsecích a nic si nepamatuju
.
Ale teď prej stačí přechodný, v praxi to vyzkoušené nemám, ještě jsem k tomu muže nepřiměla, minule to prošvihl a letos teda možná....... Sympatické mi na tom je, že to stačí udělat jednou, tak třeba někdy mimo volby tam dojde.
Anema stačí tam napsat. Víc asi nezvladnu.
Zuzuli mám radost a držím palce. Bude dobře.
nevím kam s tím, tak se přiznám, že jsem dnes večer strávila zavřena 10 min na wc v kavárně - nevšimla jsem si, že je zevnitř ulomená klika ![]()
SunEclipse ouch tlapkám, a vůbec se nesměju![]()
SunEclipse Jejda, to je moje noční můra.
A která dobrá víla tě vysvobodila?
SunEclipse
jejda, taky se ptám, kdo tě vysvobodil?
Garfie Já se jednou nemohla dobýt ze záchoda na firemní exkurzi. Volala jsem o pomoc, ale docela potichu, co kdyby mě někdo slyšel.
Naštěstí jsem pak přišla na to, jak se ty dveře otvírají.
Ale ze záchoda mě už museli vysekávat dvakrát. Doma a u švagra. Vždycky v těch tveřích povolila nějká prožina a musela se vysekat díra vedle futer![]()
Mulen
No tak s takovýma zkušenostma bych asi v kavárně na wc raději nechodila!
Garfie no, většinou se koukám po únikové cestě, jestli se dá třeba vylézt vrchem a tak ![]()
Uvíznutí na záchodě! Mě a spolužačku zapomněli kolegové v depozitáři jednoho archivu, když jsme si šly odskočit. Zamkli budovu a odešli. Panika největší. Mobily ještě nebyly. Záchod byl naštěstí v přízemí, tak jsme vyskočily oknem.
Mulen Neco podobneho se mi stalo taky, kdysi u nasich - to jsem si takhle uvarila pul litru kafe, zavrela se do pokojiku a ucila se. A kdyz jsem si po tom kafi potrebovala odskocit, rupla pruzinka v klice a ja zustala uvnitr pokojiku
Ven jsem musela oknem po zebriku, nastesti tesne dosahnul, a ty dvere se povedlo tatovi odvrtat az asi za 6 hodin, musel prijet kamos s lepsi vrtackou. Taky mi pak nejakou dobu, vzdycky nez jsem za sebou zavrela nejake dvere, projela hlavou myslenka, jak se odsud kdyztak dostanu? ![]()
Myrtila ještě že jsi nebyla třeba o patro výš
. Být zavřený na záchodě mělo tu výhodu, že už na tom záchodě seš
.
Mulen ja jednou horem lezla
nikdo me neslysel. Bylo to strasny strasny
a nastesti jsem mela tenisky a leginy.
SunEclipse Tlapkám moc. Já takhle před dvěma roky strávila skoro půl hodiny na záchodě na Červené Lhotě. Klika i klíč tam byly, ale odemknout nešlo. Šli jsme na prohlídku, rodina čekala na nádvoří zámku. Záchody jsou na pevnině, celkem daleko. Ještě, že jsem si vzala telefon. Sakra, není tu ani signál, ani data... pomóc. Nikde nikdo. A byla tam hrozná zima. Až po čase přišla nějaká paní, prostrčila jsem jí klíč pode dveřmi, ani zvenku to nešlo. Tak jsem ji vyslala najít na zámku mého muže. Po chvíli dorazil a vysvobodil mne. Hrozný to bylo! (Ten klíč jsme odnesli do pokladny, aby neuvízla další nešťastnice.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí