Sweet Potato Lamicka děsivé historky![]()
Přiznání
Já jsem ruplý nebo jinak porouchaný zámek zažila čtyřikrát. Nikdy to teda nebylo velký drama, jednou šly dveře vyrazit, dvakrát zámečník a na záchodě jsem točila "knoflíkem" asi čtvrt hodiny, než se chytnul a odemknul. Bylo to v restauraci a nikomu ze společnosti jsem nechyběla ![]()
Moje známá kdysi před důležitým jednáním ještě něco chystala v kanceláři, takže tam zůstala sama poslední. Šla na záchod a uvnitř jí zůstal v ruce ten špatný díl kliky. Pomoci se nijak nedovolala, bylo to uvnitř prostoru, žádný světlík, dveře otvírací dovnitř a tou klikou se ven neprobila. Vysvobodil ji až ráno kolega.
Já teda pod tíhou těchto zkušeností doma za sebou dveře koupelny ani záchoda nezavírám. Akorát je blbý, že už jsem tak zvyklá a někdy, když máme návštěvu, fakt se musím soustředit, abych se zavřela.
Karja mě se to stalo jen u těch starých dveří s kovovými futry. U těch nových taky doufám, že se to nestane.
dynda ježiš ta známá
. Stát se to třeba manželovi, už vyhlašuju pátrání.
teda koukám, že jsem měla ještě štěstí ![]()
naštěstí jsem tam byla s kamarádkama, a ty mě po 10 minutách začaly postrádat, tak se šla jedna podívat, kde jsem. Bylo to vysloveně nastražený, dveře na wc otevřený, takže jsem tam rovnou vběhla (vnější stranu dveří jsem neviděla) a jak na wc ty zavírací systémy bývají různé, tak mi v tu chvíli nedošlo, že je něco špatně..až když jsem chtěla ven ![]()
Jinak zlomenou pružinu západky jsme taky zažili, naštěstí se manželovi povedlo ji odtlačit - ale taky synek strávil na wc asi půl hodiny
Ona je dneska asi dost relativní kvalita všeho, ale zámečník mi říkal, že u strarých dveří je dobré ten zámek - vnitřek koupit nový a vyměnit, kliky se můžou nechat.
dynda Presne, ja jak se dva roky na zachode doma vetsinou nezaviram, tak si na to musim davat pozor. No v utery v detskym centru mi doslo, ze jsem nechala otevreny dvere, az s kalhotama u kolen. ![]()
Ty jo, uvíznutí na záchodě. Když jsem pracovala na dispečinku havarijní služby, tak jsme uvízlí lidi vyprošťovali docela často, nejvíc právě v hospodě. Já jsem se pak pár let v hospodách na záchodě nezavírala a radši jsem držela dveře rukou, nohou, čím to šlo.
Taky jsme párkrát odemykali polonahý lidi připoutaný k topení nebo posteli těma policejníma želízkama, ve všech případech to byl chlap a vždycky to začlo tak, že někdo volal, že má něco zamčenýho, ale neřekne co. Ty želízka ze sexshopů jsou v tomhle hrozný krámy, takže prosím vás, kdybyste se chtěl někdo poutat, tak silně doporučuju pouta kožený, nebo prostě cokoliv, kde není ve hře zámek :-].
Mulen nám sa kolegyňa v kancelárii zabuchla na wc. Niečo sa zlomilo v zámku a nedalo sa odomknúť. Nikto ju nepočul, musela mi poslať správu na firemný chat. Naviac trpela klaustrofóbiou, takže nakoniec kolega vyvalil dvere (nanešťastie aj s priečkou...). Odvtedy si vždy beriem mobil na záchod a dúfam, že tam bude signál!
Zina OK, píšu si, želízka ne.
Vloni jsem se takhle málem nedočkala fyzioterapeutky - čekalo se na údržbáře, než ji vysvobodí ze záchoda. Pak už jsme si stihly jen domluvit náhradní termín. Má ordinaci ve staré budově a prý je to tam na denním pořádku.
Ale asi nikdy nezapomenu na to , když mě jako dítě na letním táboře vytahoval horem z kabinky údržbář na štaflích. On asi taky ne, protože vypadal hodně překvapeně, když viděl, že jsme tam čtyři. Proč, to si už nepamatuju, ale asi jsme měly nějaký dobrý důvod. ![]()
Mulen Asi tak ![]()
Zina :-D:-D:-D
quebrada nás takhle vyprošťovali na ZŠ, taky byl školník překvapený, že tam jsme dvě. Asi nikdy nebyl osmiletá holka ![]()
Pak se nám ještě zasekla kamarádka na WC na soustředění. Už jsme měli odjíždět a málem jsme nestihli vlak. Naštěstí jsme jí vyprostili včas.
dynda Hele já šla takhle na záchod v kavarne, prošla jsem hned dvěma do té předsíňky s umyvadlama a pak šla do kabinky s dvěma dokořán a vůbec mi to nepřišlo:-D.
Kamarát sa takto zasekol na toalete u svokrovcov v deň vlastnej svadby. Museli ho odtiaľ vymontovávať, inak by k žiadnej svadbe nedošlo. Ledva to stihli:).
Koukám, že WC je strašně riziková záležitost! Já se teda párkrát opotila při otvírání, ale naštěstí to vždycky dobře dopadlo. Hodně blbý to ale bylo, když se dveře nijak zavřít nedaly, a to na WC v Turecku, v takový echt pánský hospodě, tam samý takový ty fousatý vrásčitý nebo podmračený chlapi a muselo se projít přes celý lokál až někam úplně dozadu k nějakýmu skladišti. Ne že bych měla strach, že by tam za mnou někdo šel schválně, ale že tam prostě někdo zrovna půjde náhodou. Můj muž si zatím v pohodě seděl venku na terase a klábosil s chlapama, bavili se asi pěti jazykama a myslím, že každý si mlel to svoje a nevěděl, co říkají ostatní. Pak nám ještě zaplatili kafe a popřáli šťastnou cestu, francouzsky :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí