Garfie Zdražilo vše hodně, my snad poprvé v životě sledujeme akce a nakupujeme trvanlivé zboží v akcích do zásoby.
Kokoska Já chtěla koupit na víkend pár kousků perníku a pak jsem si ho radši upekla, 70 Kč/ks
Kdyz jsme si brali hypoteku, pocitali jsme s mou pripadnou rodicovskou a aby to nebyl problem uplatit. S dvojcaty a tedy dvojnasobnymi naklady jsme uplne nepocitali, kazdej mesic musim sahat do uspor, o penize teda sambovi nerikam, staci, ze plati bydleni a vsechno okolo.
Garfie no jídlo v restauraci pod 250 úplně nejde (polední meníčko je teda levnější).
Já si nejvíc všímám másla, nevím proč. Není to tak dávno, co stálo 45kč, teď 68.
viktorka_od splavu no a ten chleba za 60,- se vůbec nedá jist, už večer se vydroli a rozlame, asi je v tom v poměru už moc staryho chleba, druhej den je nepozivatelnej
Já jsem teď kvůli zdražování potravin začala chodit do místní prodejny levných potravin, kterou jsem ještě donedávna měla za zdroj samých prošlých nejedlých nedobrot, no a teď se naopak tluču do hlavy, že jsem tam nevlezla už dřív, hlavně tam beru všelijaký bezlepkový a bezlaktózový věci, když jsou, tam je rozdíl v ceně fakt propastnej. Ale zas je to takový nakupování styl sekáč, s přesným nákupním seznamem tam člověk moc nepořídí.
A tak všeobecně jsem teď trochu otočila původní systém, dřív jsem si napřed namyslela jídelníček a až pak nakupovala suroviny, teď se naopak napřed mrknu, co se kde dá sehnat za dobrý peníze, jestli není něco zajímavýho na Rohlíku v Zachraň jídlo...
Potrefenáhusa No to je pravda. Říkala jsem si, jestli se mi to zdá.
Potrefenáhusa ja ho nekupuju, ja jen u pokladny stala za panem, ktery mel jenom ten chleba
Garfie Japonsko se léta pere spíš s deflaci.
Karoleena ja to taky delam. Skoda. Ze tak nenakupuje muz. On chce seznam, ne se divat, co je v akci.
Tak som si musela nahodit do kalkulacky prepocet na ceske koruny, u nas je maslo este drahsie, najlacnejsie 3e, niektore az 4. A to som detom naslubovala lineckeho, no neviem neviem ci nedostane kazdy po koliecku :)))
Mrakoplasprave s tym idem, maslo 3,20€ mlieko cerstve 1,20 rohlik 0,16€. Kilovy chlieb 2,10€ ale ten je fakt dobry aj tri dni ziadne drolenie.
Ja teda ked uz mam nepiect chlieb, tak kupim z pekarne u nas kde mam istotu ze ho v noci piekli a nie rormrazovali. Je to velmi poznat ako isli hlavne potraviny hore. Mam apki na blocky kde si ich naskenujem a vidim za kolko som nskupila v tom ktorom obchode a tusim to uz radzej nebudem ani robiť. Stejne to musím kúpiť.
Janulik03 presne, vim, ze to koupit musim, tak se zbytecne nestresuju. Ale vubec me ty nakupy netesi.
Jo trosku viac popremyslam nad jedalnickom, ale zatial sa to da.
A stve ma ze syn prisiel vcera domov a je pozitivny na covid. A dost zle to znáša, komunikujeme spolu telefonom jedlo mu nosim hore ale este nic ani nezjedol. Zajtra sa musim otestovať končí mi volno, tak nech viem.
Mrakoplas ted jsem si vzpomnela - pizza. Ted jsme po dlouhe dobe objednavali pizzu z podniku, kde ji obcas kupujeme. Mela jsem vylozene chut na neco s necim zelenym, rukolou, bazalkou nebo tak neco. No tak objednam pizzu, kterou v mezicase zdrazili skoro o 100 %, a privezli mi pizzu, kde byl jeden listek bazalky.
. Mela to byt pizza se 2 ingrediencema, ta bazalka byla jednou z nich. A na druhou pizzu zapomneli dat olivy, nedali tam ani jednu. Pan se omlouval, ale nejak me to nepotesilo.
Gatita tak bazalka pekne zdrazela ![]()
Mrakoplas v tu chvili mi to prislo tak komicke, ze me to rozesmalo nahlas.
Candance já podle akcí taky nakupovat neumím, už vůbec vymyslet, co budu vařit, je pro mě šílený úkol, ještě to pak v obchodě upravovat. Takže spíš akce využívám na zboží, které kupujeme pravidelně, a vezmu toho víc.
Candance Karoleena Já tak taky nakupuju, ale jako. Pak najednou mám plnou lednici super tvarohu koupených sice za 12,- ale procházejících za dva dny, takže z toho něco peču, do čeho dám zase další ne už levný suroviny:-D. Nebo jsem si takhle koupila riccotu, jakože sice nevím co z toho, ale je to 250g sýra za 20Kc:-D No neber to. Ale s tímhle jsem měla problém odjakživa. A projíždím letáky, porovnám si to a podle toho jdu du obchodu, ale to jsem taky dělala vždycky. Takže jak říkám, já nad tím sice přemýšlím, výsledek výraznejsi nikde.
Evaeva Já to mám automaticky, že si jídelníček dělám v obchodě, ale spíš kvůli tomu, že u nás v těch menších marketech je to se zeleninou jak kdy co je hezké a maso všechno taky nebývá. Takže teď jsem k tomu jen přibrala ceny:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.