MP Meri Teta miva akce 2 za cenu 1, nejaky zubni pasty, mydla, antiperspiranty. Lidl ma ty svoje znacky za furt stejnou cenu aledo toho jednou za cas naveze treba Sanytol za 79
Přiznání
Aha, jasně, pravdu má paní kronikářka. Snad až na toaleťák kupuju tohle všechno v DM, Biooo apod. Tak tím se to vysvětluje. Vlastně drogerkovou sekci v marketech úplně přeskakuju, tak teď se budu muset zamyslet, jestli nedělám chybu ![]()
Zas ale už jsem na ty "přírodnější" značky dost zvyklá a vlastně bych z toho hodně nerada ustupovala (a do teď jsem vlastně ani neměla pocit, že by to lezlo do peněz).
MP Meri ja taky kupuju vsechno bud v dm nebo v rosmannovi, hlavne jejich privatni znacky, nejradeji ty jejich rady nature a sensitive bez jakekoliv parfemace, nebo prave prirodni, klidne bezobalovou, kosmetiku (napriklad tuhy sampon), takze akce treba na persil a pampers me nechava uplne chladnou. Tam pasta na zuby stoji stale cca dvacku, praci prasek osmdesat a jar tricet. Vlastne mi to hodne vyhovuje, chodim porad dokola kupovat to same a neresim, kdy to je v akci za rozumnou cenu a nebo to zrovna stoji dvojnasobek.
Kdyz jsem u mamy, nakupuju vetsinou v Tesku, a skoro vzdycky maji akce na drogerii, takze toaletak, praci prasky a tablety do mycky uz pro nas domu kupuju tam. V Praze chodim tam, kudy zrovna jedu nebo kam to mam nejbliz, zas objizdet slevy, vydam to za naftu (coz je uz zas taky pekna darda).
continuity jojo, já si nestěžuju![]()
MP Meri Už kdysi proběhl nějaký průzkum, že drorerii, prací prášky, wc papír, pleny, kupují lidé téměř výhradně v akcích.
Sweet Potato pleny jsem taky kupovala v akci, když ještě měli velkou spotřebu. Ale výhradně na mallu nebo rohlíku, abych je nemusela tahat. Teď jsme se s jedním bohužel dostali do stavu, že kupujeme tam, kde mají tak velké ![]()
Evaeva Poměrně dost velké pleny mají v Penny nějake Bebelinodo 18kg, ale jsou fakt hodně velke
MP Meri my se s tím "přírodnější" vs "cena" docela pereme. V létě jsme si dali předsevzetí, že chceme přírodnější domácnost, líbilo se nám to v jednom apartmánu v Rakousku. Jenže ta přírodní domácnost je významně dražší, takže pak prostě tablety do myčky koupím za půlku v Kauflandu. Pak jsem třeba zjistila, že zatímco Sanytol na koupelnu mi vydrží půl roku, tak ty přírodní čističe spotřebuju mnohem rychleji, třeba za 2 měsíce. Teď zkouším vyrobit DIY citrónovo octový čistič, tak jsem zvědavá :))
Teď mají v rosmanovi akci na dekorativku 1+1 zdarma, kdyby někdo využil a taky pravidelně mívají v tetě teď někdy velké slevy na niveu. Plínky už jdou mimo mě, ale ty jsem brala taky jen v akcích.
Lamicka nic nevyráběj, normálně přelij čistý ocet do rozprašovače a je to :)
Zovna mi teď říkala kamarádka, že jezdí kupovat plíny pro vnuka do Polska, z Brna. Když k tomu veme nákup na třeba 14 dní a naftu tam, tak se to prý pořád vyplatí.A to jsem si nikdy nemyslela, že ona by řešila nějaké levnéjší nákupy.
bram když já chtěla něco víc sofistikovanějšího ![]()
Lamicka Octovy čistič dělám tak, že v podstatě jen oškrábu citronovou kůru a dam to macerovat do octa.
Já se teda úplně bojím přiznat, ale všechny ty čisticí prostředky (snad kromě wc přípravku) mi vydrží věky. Přijde mi, že se toho dává všeho strašně málo a já prostě asi většinu povrchů čistím teplou vodou. Dtto pasty, vždyť to vydrží minimálně půl roku (dva lidi 2xdenně, aby bylo jasno, ze to neflakame
), to mi vůbec nedává smysl kupovat do zásoby, max vezmu v akci dva Elmexy, víc odmítám skladovat.
Celkove jsem spokojená už roky s Alverde, popř. tou Natur řadou Denkmit z DM, levnější to snad bejt ani nemůže, pokud nechci fakt nějaký ty Clever apod. a to už je asi lepší fakt ten ocet.
No suma sumárum mi drogerie (vyjma fáze mimino, tam s tím ty plíny fakt zahejbou) vůbec nepřijde jako výdaj v rozpočtu, který by stál za pozornost. Nebo jsem holt prasatko ![]()
![]()
MP Meri jak nad tím přemýšlím, tak to může být tím, že jsme 4 plnohodnotně bordelařící osoby, plus se u nás hodně práší a taky roste rychle vodní kámen. Takže takový menší úklid (umyvadlo, wc) dělám tak 3x týdně. Pak ale netuším, proč mi eko prostředek nevydrží tolik jako chemie.
No asi se nad tou svojí spotřebou čističů budu muset zamyslet. ![]()
Evaeva a které tam prosím kupuješ?
MP Meri jakoze vam vydrzi jedna pasta pro dva lidi po 2×denne pul roku?![]()
Ja sama ji mam cca na mesic a to i stridam.....
nam chodily kupony 10% do rossmanna kazdy tri mesice,dalo se tim tedy usetrit dost cca 4eura za nakup,ted co zaclo zdrazovani je tomu konec.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí