Candance no, můj muž nakupuje i podle toho, co je v akci a někdy je to teda spíš horší než lepší, protože občas nestíhám vymyslet, co z toho akčního zboží uvařit :)
Přiznání
Evaeva jo přesně, v akci kupuju dlouho prací prášky, tablety do myčky, toaletní papír a tyhle věci, u toho jídla mi to moc nejde to nějak smysluplně poskládat. Kluci jsou ještě k tomu konzervy, ti chtějí pořád dokola to samé a naučit je, že termix je v několika různých baleních pořád termix, byl docela boj. Takže kupuju pořád plus minus stejný nákup. Ten stával třeba 1500, dnes je to spíš 2500. Ty si všímáš másla, my máme oblíbené rodinné balení goudy, na kterém se chutově shodneme tři (malej nejí sýr žádný), které stávalo 59,- a teď je za 116,-, sníme tak 3 za týden. Takže když byla jednou v létě v akci, pobrala jsem těch balení docela dost... Musím říct, že jsem opravdu ráda, že už jsem pěkně zpátky v práci a ne doma s dětmi.
Malenge kluci jedí jeden druh jogurtu, dva lipánky, dva druhy sýra,.. Ale třeba jogurtů snědí minimálně deset týdně, takže když jsou v akci, vezmu jich hodně![]()
Karja já bych takhle v životě nenakoupila
Když je ošklivé něco, co potřebuju, vymyslím náhradní plán, ale stojí mě to dost úsilí. Ale já si teď dost zvykla na Rohlík, nejdřív kovid a teď už zase chodím bez kočáru a nechce se mi to tahat. Takže základní nákup dělám tam a pak dokupuju, co chybí a nebo je právě zrovna v akci někde jinde. Ale obecně v těch akcích spíš koupím něco, co jíme pravidelně, než že bych si řekla hele, levná brokolice, udělám polívku.
Malenge no presne, ja bych i v akcich nakupovala vic, ale jedno dite mame taky hodne konzervativni, tak proste kupuju porad ty same vyrobky, akce neakce. Teorii mam zmaknutou uz roky, ale praxe pokulhava. Totez vareni vetsiho mnozstvi najednou a zamrazovani. Je to super, cloveku to usetri hrozneho casu, ale u nas se to podari malokdy. Misto toho stojim porad u sporaku a delam dokola rizek a vafle. Ale ja si nechci stezovat, nejvetsi rezervu mam v tom, ze moc nepracuju. Zkraceny uvazek je proste svym zpusobem luxus, je to neco za neco, az to bude neunosne, budu to muset prehodnotit.
Drogerii v akci nakupuji asi odjakživa. Přijde mi ten systém padly na hlavu, i podle statistik se většina dtogeristickeho zboží prodá v akcích. Za je by bylo rozumnějšíit rozumné ceny celoročně než toto záchvatovité nakupování.
Blbý je, že v tý naší deBille kolikrát některé zboží mají jen v případě, ze je v akci - některé sýry a mléčné výrobky, maso, ryby. Na druhou stranu, kdyz je v akci Hollandia, většinou ji neseženu. ![]()
Jinak podle toho co mají hezkého/ v akci vařím tak nějak trvale. Ono to je fakt kolikrát s výběrem bída, od COVIDu vlastně nepřetržitě, ale já jdu samoskou a ty jídla mi samé naskakují. A když nic lepšího nevymyslim, je k obědu čočka. ![]()
bublifuk u nás nebo vejce ve volném výběhu za 100, v akci za 78, podestylkove kolikrát nemají a klecové nebudu kupovat, dokud nebudeme nuceni jíst trávu.
Ja kupujem bezlaktozove veci a bola som zvyknutá, že aspoň občas je na ne akcia v Kauflande, ale už dávno nebola a ak je na mlieko, tak je hneď preč a nedoplnaju do regálu. Je to veľmi poznať, že ceny išli hore.
letfenixa Ty bezlaktozove veci jsou i u nas dost nasazene a taky jsem na ne uz dlouho nevidela nekde slevu, maximalne na jedny konkretni bile jogurty. Kupuju to ve velkem, laktozu nemuzu jenom ja, ale varim z toho pro celou rodinu, tak se to dost promitne.
DruI tak ja toho v akci nekupuju vic. Jen pro aktualni a nejblizsi potrebu. Kdyz vidim, ze je v akci gouda, co porad kupujeme a vim ze sice doma jeden balicek je ale ten dojime do 2 dni, tak jeden dva koupim. Muz ne. Nebyl na seznam.
Evaeva ja vetsinou plan nemam, a protoze vecne nestiham, tak proste rozhodne, co je v akci. Maximalne vim, ze to bude ryba/nejake maso s ryzi a to maso nebo rybu vyberu podle akce. Ja muzi napisu rybu a on nedokaze vybrat.
continuity Já naopak asi nikdy nekoupila zrovna drogerii v akci
? Vždyť na to akce snad ani nebejvaj, marně premyslim, čeho by se to mohlo tykat, jakoze třeba prací prášek?
Candance no já mu rozumím. Ne každé maso se hodí na cokoliv, atd. Prostě na to nemám buňky.
MP Meri na drogerii podle mě bývají akce celkem velké, ale já zrovna skoro vše kupuju od Dm a na to akce nejsou.
MP Meri toaleťák, papírové kapesníky, tablety do myčky, zubní pasty, sampony.
prášky kupují v DM, tam ty akce nejsou.
MP Meri kosmetika moc ne, resp. tu kupuju, když mi dochází, ale ty různé čističe, prací prášky, plenky, papírové kapesníčky, hadry, houbičky, to nakoupím vždycky v akci.
Evaeva mě teda ten systém, že DM drží pořád stejné, o něco nižší ceny, přijde mnohem lepší. Číhat na toaleťák v akci mě upřímně nebaví, ale kupovat ho za 2x takovou cenu, cítím se jak debil.
MP Meri v drogerii byvaji akce na praci prasky, kapsle do mycky, myci prostredky, kapesniky apod. Treba i 50 %. Tam se da usetrit fakt hodne. Spis nechapu, proc to nedaji za tu pulku rovnou.
MP Meri Ty jsi jednou psala, že kupuješ ty dm značky, na to není, to je v podstatě levné furt. my tady máme teta drogerii a tam se ten poměr ceny kvality vůbec s dmkem nedá srovnat. Tam ty levné věci jsou takové, no jak od babičky z koupelny, bych tak řekla a pak právě je lepší koupit ty sprchace v akci. Řekla bych, že supermarkety mimo Lidlu jsou na tom podobně.
Karja v Lidlu maj hlavně čas od času akci na sanytol na fleky v těch Xxl tydnech, stojí ta piksla pak skoro o 80,- min jak v deemku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí