Potrefenáhusa dvojka maslo bylo mekky, ne poradne "kousavy"
a nejvetsi pochoutka meho detstvi byl hranolek masla na talirku utreny s lzickou praskoveho cukru
(zadek jsem nemela zadny:-)
Potrefenáhusa dvojka maslo bylo mekky, ne poradne "kousavy"
a nejvetsi pochoutka meho detstvi byl hranolek masla na talirku utreny s lzickou praskoveho cukru
(zadek jsem nemela zadny:-)
Archivářka Křapky, jedno z mýtických slov mého dětství!
Sweet Potato já si vzdycky myslela, ze jsou to vajicka s hodně tenkou skorapkou, ne ze byly rozbity ![]()
Potrefenáhusa Část byla fakt nakřapaná.
Luna Aha, tak to mě nikdy nenapadlo, že se jí máslo jen tak na chuť:-D.
Archivářka Křapky, jedno z mýtických slov mého dětství!
Nikdy, nikdy nezapomenu na kilometrový fronty s babičkou a Nucený výsek! Strašný.
Karja naše dítě to zjistilo nejpozdejc v roce a půl!
Potrefenáhusa No naše taky:-D ale jedly i písek, takže podle nich jsem se nikdy ve stravování neřídila:-D
Potrefenáhusa jojo, máslo z brambor snědí první a když ho vyndám, chtějí kousek, jak kdyby to byl sýr
U nás teda jí máslo na chuť kde kdo ![]()
Máslo mezi dva piškoty, můj línej dezert z dětství ![]()
No uf teda. Samotný máslo bych nedala, podmáznout na chleba jo, ale ani ty máslový krémy na dort, dyť je to mastný a těžký.
Samotne maslo jedine slane. S poradnymi krystalky soli.
Lama_z_Lana mnam, to jdu zkusit, znam jenom piskoty slepeny marmeladou:D
Jos mela jsi to jejich maslo v Esce? Je s nejakou bylinkovou soli a je to uplne dokonaly
711990 Nemela. Slane maslo jsem si zamilovala v Irsku, pak jsme kupovali v Nemecku a ted uz je bezne uplne vsude. V Esku(Esce?) jsem nikdy nebyla. Ani nevim, co tonuplne je. Vlastne ted Hejlik chvalil hospodu mistni a psal, ze to je podobne jako v Esce (a levnejsi) a ja nevim o co jde ![]()
711990 my měli párkrát za můj život i šlehačku ve spreji, heč
Piškoty jsem slepovala tím.
Lama_z_Lana 711990 piškoty s máslem jsem v dětství milovala
711990 ale musi bet trochu ulezelej, aby od ty marmelady piskot pekne mekkej! U nas se pak takhle slepeny zalejvaly pudingem ![]()
Celou kostku na posezení klidně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.