Aranel mitford sister Diky diky! Uz jsem si zacinala pripadat divne.
Ja mam jasno: Kafe, maslo, kedlubny. Moje TOP 3![]()
![]()
Aranel mitford sister Diky diky! Uz jsem si zacinala pripadat divne.
Ja mam jasno: Kafe, maslo, kedlubny. Moje TOP 3![]()
![]()
Aranel 2.jakost, podle mě mělo o něco min tuku
Jíst samotný studený máslo mě naučila babička :-). Vaří, kráji máslo, otočí se na mě a říká: promažeme krček? :-)
Pridavam se do maselnyho klubu, kousek studenyho másla jen tak, mňam
jo, jestli jste viděli britskyho kuchaře J. Martina, tak ten vaří a máslo používá víc než velkoryse![]()
Vilemina já dávám máslo i do olejových buchet místo toho oleje
Chleba s máslem a jabko.
Slaná houska s máslem a marmeládou.
chleba s máslem a pažitkou. nebo ředkvičkama na tenké plátky
bram joo...a mezi maslo a pazitku jeste na platky vejce natvrdo, to nam delala babicka na veceri ![]()
Lama_z_Lana To je taky moc dobré
bram chleba s maslom a redkvičkami ![]()
Ja som si ako malá chodila odhryzávať zo studeného masla v chladničke. Aj teraz si sem tam viem odkrojiť tenký plátok na chuť. Mňam
sakra ženský nechte toho másla, nebo půjdu a upeču ten křehký jablečný koláč, co jsem před týdnem zavrhla, že celý máslo je moc ![]()
A když je dobrý chleba, stačí i samotné máslo
Nebo na loupák/vánočku
Ty jo, to sem tady asi sama, ale máslo teda ne. Jako samotný vůbec, na chleba tak jedno za 10 let a nejí ho u nás nikdo. To se u nás ještě pár let zpět vyrábělo doma
, tak přemýšlím, jestli jsem někdy jedla to z obchodu. Víceméně ho používám jen do vaření a pečení a často mi tady žlukne, takže malej kousek krájenýho občas.
Samotny maslo ne, ale cerstvy chleba s maslem, horcici a nakrajenym vajickem, s maslem a medem, s maslem a redkvickama nebo salatovou okurkou... s marmeladou ne, to jsem jedla cely detsvi a mladi a uz nejak nemusim.
Já mám ráda na chlebu s máslem i mrkvičku na tenký plátky. A samotný máslo sice nejím, ale když mně byly tak tři roky, odnesla jsem prababičce ze spížky kostku másla, zalezla s ním pod křeslo a celý ho spucla, do dneška si pamatuju, jak do něj reju prstíkem a je moc moc dobrý!!
Chleba s maslem kdykoliv, v sezone na platky kedlubna nebo ředkev, redvičky. Mňam
Hlásím se do týmu milovnic másla. Orechovy chleba, nedelni máslo a třešně nebo namackane jahody. Nejlepší možná snídaně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.