Kan
Tak to se u vás říká špatně.
Mám to špatně. Sorry. Díky.
Popeleční středa. V kostele se dneska měří intenzita kručení v břiše
A taky se samozřejmě uděluje popelec.
Pro ty, kdo si ve středu byli pro Popelec:)

Mha nebyla jsem, ale asi příští rok půjdu ![]()
Pro farářovu pomstu?![]()
Mha doufala jsem v ashtag :)
Německo zařadilo od 1.2.2023 do povinné výbavy motorového vozidla 2 roušky, nebo 2 respíky, tak s tím počítejte.
Kan to brzo!
Kokoska Sorry, zjišťuju si podmínky pro velikonoční výjezd a zjistila jsem to teď.
Kan SunEclipse jo, prijde mi usmevny, ze celou covidovou dobu to povinne nebylo, az ted.
SunEclipse Kokoska Ach tak. No já to beru třeba jako latexové rukavice v autolékárničce, tak i ta rouška chrání a nejen kvůli kovidu.
Kan no v kazdem pripade dik za info, dobry vedet.
Německo zařadilo od 1.2.2023 do povinné výbavy motorového vozidla 2 roušky, nebo 2 respíky, tak s tím počítejte.
Ono to platí už rok, teď teda byl nejzazší termín. Ale koukala jsem, že ADAC se k tomu vyjádřila, že netřeba vyhazovat lékárničky podle předchozích norem, ani k nim přidávat ty dvě masky. Nesmí teda být nic prošlou spotřebu.
https://www.swr.de/swr1/rp/maskenpflicht-im-verbandkasten-100.html
Ale zas ty dvě masky moc místa nezaberou a není pak třeba v případě potřeby s nikým diskutovat, no...
Platí nějaká mezinárodní dohoda, že vybavení lékárničky se řídí předpisy v zemi registrace vozidla, takže bychom neměli být v DE s CZ autem za chybějící roušky pokutováni. Ale pět vest do Slovinska vozime
.
Během roku odešlo pár blízkých kamarádů naší generace a my si teď s mužem často říkáme, jak je fajn, že máme jeden druhého. Je to tedy takový divný , ale fakt si to považuji čím dál víc.
Tak Betty rozumiem ti a vobec to nie je divné.
my asi take stastie mat nebudeme
Janulik03 snad ne nějaká nemoc?![]()
Tak Betty nie
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.