Přiznání
Tabea Rok? No tak to máme štěstí, protože jsme byli na adventních trzích v Annaberg-Buchholz.
Kan v pohodě, zavedlo se to před rokem, ale bylo tam roční přechodové období.
Tak Betty to je moc hezky a velka pravda.
vnimam to i u rodicu kteri asi nebyli vzdycky uplne stastni, ale ted si vubec neumim predstavit ze by byl kazdy sam nekde.. spolu jsou porad sobestacni a doufam jeste dlouho budou
viktorka_od splavu Je to tak. Moje máma je vdova, ale žije se ségrou v jednom domě, vedle její sestra s mužem, my kousek, má kolem sebe pořád blízké....už kolikrát jsem si říkala, jak by zvládli moji tcháni, kdyby se s jedním z nich něco stalo. Taky měli myslím docela bouřlivé manželství, ale jsou na sebe navázaní, všechno dělají společně, vůbec si to nedovedu představit!
Naši spolu byli fakt šťastní 55 let. Nikdy nepadlo slovo o rozvodu. O to víc jsem se báli o mámu, když táta před rokem umřel. A ona to dává neuvěřitelně. Samozřejmě že je jí smutno a my se snažíme, co to jde, jezdím za ní jednou nebo dvakrát týdně, ale stejně. Ona si prostě řekla, že to zvládne. Došla si do banky a dala si bankovnictví do mobilu. Nechala si stáhnout všechny aplikace, které jí usnadňují život. Půjčí mi hotovost a obratem mi pošle qr kód :-)). Nechala si zrevidovat všechny pojistné smlouvy. Táta byl okouzlující osobnost, vzdělaný člověk a máma ho nechávala vyniknout. Až teď vidíme, jaký přehled má ona (skoro stejný, jako on). Řídí auto, takže je samostatná jednotka. Hrozně se mi líbí, že když něco neumí (většinou se to týká moderních technologií) a já jí to ukážu, tak mi pak řekne, vrať to zpět, teď to zkusím sama, ať tě příště neotravuju. Jinak nás samozřejmě taky prudí a vymýšlí nesmysly, ale to patří k věci :-).
Naši jsou spolu zitra 50 let. Taťka teď má zdravotní potíže a tak o tom víc přemýšlim, kdyby se něco dělo. Mamka by to asi zvládala, ale obráceně z toho mám hodně strach.
999 jestli je tvoje mamka aspoň z půlky jako ty, tak o ní strach nemám ![]()
999 To je úžasný! Maminka je fakt dobrá!
999 To je skvělý přístup..! Bohužel u nás to takto vede táta, ale máma děs, cokoliv nového smázne: nechci-nebudu-udělejte za mě a nejlíp hned..!! ![]()
999 taky jsme meli strach, jak to mama ponese, kdyz zustala sama. Ona teda na tatu spolehala ve vsem, sama ani nevi, jak sestavit vysavac a jeji maximum bylo volani z mobilu, SMS precist uz bylo moc. Ale vlastne nebyla snad ani den sama, porad jsme se tam se segrou stridaly. Ted je v nemocnici a vubec to neni dobry, spis uz otazka casu.
Kokoska To je hrozný. Hodně sil!
Kan je to narocny samozrejme jak fyzicky, tak psychicky. Sestra je tam diky moznosti HO skoro porad, ja jsem vzdycky 3-4 dni doma a pak zas na 3-4 dny tam, denne za ni jezdime bud jedna nebo obe do nemocnice. Ted je jeste tak na 3 tydny na LDN a pak uz jen domaci hospicova pece, pokud se nam nepodari domluvit umisteni do domova senioru pro podobne stavy, nahodou je neco i v jejim bydlisti. Potrebuje obcas kapacky, je skoro nepohybliva, z te domaci pece mam dost obavy, abychom ji nejak neublizili, neco nezanedbali. Prece jen doktor asi nejake priznaky jakehokoli prusvihu pozna driv a lip nez laik. Jako nejake smireni, ze se blizi konec, uz jsme prijali, jen mam obavy, aby to pro ni nebylo nejake trapeni.
Kokoska to me moc mrzi, preju hodne sil
Kokoska Soucítím a přeju hodně sil.
Kokoska prajem hodne síl ![]()
Kokoska Drž se. ![]()
Kokoska Tak to je mi moc líto :-(.
Kokoska to je mi líto.
Pavlena No to je pak těžký. A maminka asi nebude tak stará, ne?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025