Pinot Noir ako vidím, ty si naozaj multifunkčná![]()
Přiznání
Pinot Noir
Hustý!
Tak Betty děkuju, to je milé.
. Já si ještě počkám.
Tak jsem mojim ukrajinkám koupila Geisha čokoládu, když je to MDŽ a ony to prej neslaví, protože je to ruskej svátek? Čokoládu na milost vzaly.
Kan Asi jak kdo. Jako u nás. Mně ráno od Galiny přišlo přání.
Kan Když jsme párkrát byli na horách v Rakousku v tenhle termín, tak v onom velmi proruském středisku už od rána na hotelu R. slavili, pugéty, šampus, kaviár...takže zlitý mužici a mižice už od rána, pak na sjezddovce, večer v lázních...to nechceš. Docela by mě zajínalo, jak to tam vypadalo vloni i letos...no jsem ráda, že jsem tam nebyla, protože netuším, jak moc hoteliéři s nimi pekli, něco mi napovídá, že asi ano![]()
Syn mě přemluvil, ať s ním sluduju anime My hero academy a mě to hrozně baví. Nemůžu se vždycky dočkat, až si pustíme dalsi díl ![]()
Mulen A víš, že je i hromada knih?
brrr vim, četla jsem ale jen prvni dvě
. Neteř jich už má hafo.
Dnes je naprosto bezkonkurenční den. Ráno jsem zaspala, v Lidlu jsem rozbila smetanu, dostala jsem dvě pracovní nabídky, teda jedna je HPP a druhá spolupráce na jedné akci. A jednomu muži jsem zachránila asi pět tisíc. Máma si napsala nákup a dovezla jsem jí všechno! A to je teprve poledne.
Kan Vlastně samá pozitiva. ![]()
Sweet Potato Jo, díky! Až na tu smetanu teda. A ještě jsem v jenom krámku udělala radost sušenejma slaměnkama, ale to se nepočítá, jelikož jim je vozím už měsíc. Můj pozitivní den.
Kan Z toho plyne: nebreč nad rozlitou smetanou. ![]()
Kan tomu říkám dobře našlápnutej den ![]()
Mha Kam se hlásíš? :-D
Dám to sem, tu se řeší ty pracovní nabídky.
V práci se dějí takové věci, že bych byla vytočena až na půdu, kdybych nebyla rozhodnutá dát výpověď. Dnes mi třeba oznámili, že dostanu na posouzení a nějakou analýzu 140 strankový dokument (zdůraznili). Doručí v pondělí a doufali ve výsledek ve středu. Tak jsem vysvětlila,že tak rychle opravdu nečtu, navíc mám i jinou práci. Tak jestli by nestačilo přečíst jen manažerské shrnutí. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025