Já už jen do Domova seniorů se zostřenou ostrahou.
Díky, budu Ti držet místo ![]()
Jak jsem teď byla nemocná, měla jsem čas koukat na telku. A našla jsem si nové guilty pleasure.
Netflix, Lesk Dubaje.
Torrah V Dubaji si bohatí Rusi našli svoje vojnové útočisko. Už vlastne aj stredná trieda.
Drzé čelo lepší než poplužní dvůr!
Aranel občas někdo napíše třeba: "souhlasím s bodem c. 5 a měly bychom xxx", přičemž xxx je v mém vnímání v přímém rozporu s tím, co říká bod 5. Přičemž měli bychom samozřejmě znamená, že continuityToNějakZařídí.
vůbec nemám motivaci si to vyjasňovat, nejčastější reakce totiž je, že si šéf myslí, že jen prudím.
Nebo uprostřed schůzky na excelem, kde se konečně blížíme ke konci, někdo řekne, že nechápe proč to řešíme tady a teď a že by se to mělo vyřešit offline. Takže místo toho, abychom to za pět minut dorazili, 10 minut diskutujeme, jak bychom to měli udělat.
Původně jsem myslela, že tu výpověď dám až v květnu, ale tak dlouho to rozhodně nevydržím. No budou delší prázdniny. ![]()
milacka to není o Rusech, ale o místní smetánce. Bohaté Arabky, místní milionáři, miliardáři, hvězdy... no.
milacka nejen v Dubaji...my se z SAE zrovna vrátili a teda nejezdíme do Dubaje, ta je na můj vkus hrozně přelidněná a celkově mě to místo nijak neoslovilo. Ale i v jiném emirátu byla ruština slyšet na každém kroku a prý je to tam všude. V minulých letech tam takhle masově nebyli. Příští rok tam očekávám v obchodech, na směrovkách atd azbuku
Měla jsem poprvý lanýže - alespoň v tom množství jako dnes a teda měla jsem co dělat, to aroma bylo hodně silný a dost mi připomínalo cosi pracovního (nebudu spoilovat), jsem se musela vcelku opanovat abych to hned nevrátila! Máte je rádi? Kromě tý vůně nemám pocit, že bych cítila extra chuť..
Ounz Já je miluju, ale chápu, že pro někoho je to jako s koriandrem :-). Miluješ nebo nenávidíš. Čerstvé strouhnout na rizoto nebo na vajíčka, něco pokapat lanýžovým olejem, do Cafe de Paris chodíme na telecí tatarák s lanýži...a teď manžel přihodil tohle k nákupu a taky dobrý :-).
Ounz tak teď ale umřu zvědavostí co ti to jako připomíná
Já mám s lanýžema stejnou historii jako s kozím sýrem, první kontakt otřesnej, nesnesitelnej smrad, naprosto nepoživatelný, na brigádě v delikatesách, když jsem měla jít stáčet olivovej olej s lanýžema, jsem se vždycky nadechovala jak před ponorem... a pak se mi to najednou nějak samo přeplo a už mi oboje chutná moc. U těch lanýžů podle mě kdysi sehrály nějakou roli jedny lanýžový bonbony, kde se to aroma hezky doplnilo s oříškovým krémem a úplně mi to přestalo vadit.
Ounz Kde jsi je měla?
Ounz ja mela jednou syr typu brie s lanyzovym kremem a to byla mana nebeska teda
Ounz ja jsem mela jednou v Italii a za me teda taky spis kategorie "nenadchlo". Jako zaludek mi to vylozene nezvedalo, k tomu mi slouzi jednoznacne majoneza, tam ji jen ucitim z kilometru a zvracim. Kam se hrabou lanyze.![]()
Ounz jsem tym nechutna mi to:D
Luna Jako normální obyčejná majonéza?
999 Jo. Strasne strasne strasne to smrdi, to se neda vubec prezit!![]()
Ounz Chutná mi, v menším množství. Lehce strouhnutý na vajíčka nebo brambory se smetanou, na tatarák lanýžový olej. Mám od Vánoc lanýžové máslo, dávám si trošku na topinku s volským okem, mňam. Jednou jsem dělala bažanta s lanýžem (chorvatským) to už na mě bylo trochu moc.
Luna Tak já si ji dávat nebudu, až půjdeme někam na jídlo :-). Já myslela lanýžovou.
Luna To mám stejně, jen si představím chuť majinezy a už se mi navaluje ...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.