Ounz ja je miluju, muz jak kdy. Nedavno jsme byli na obede ve Fieldu a on si zvolil dezert ze syru a s lanyzem, byla jsem jeho volbou dost prekvapena :) nechutnalo mu to vubec a mne to taky prislo nedobre, tak jsem si pekne nechala svuj dezert (ale dala jsem mu ochutnat :)
Přiznání
Majonéza, nejlepší omáčka na světě. ![]()
Pinot Noir Já taky miluju majonézu. Naštěstí jak to jim jen já, tak to nějak zapomínám kupovat...ale já bych to mohla snad ke všemu, kolikrát musím dost racionálně premejslet, aby mě z toho třeba neodvezli se žlučníkem, že úplně ke všemu by se to taky nemělo.....Je, no teď na ni mám chuť...nedávno jsem měla chuť furt na ty majonézová saláty, normálně ty běžné z obchodu, vlasak, pařížský....to mě naštěstí přešlo.
Lanýže jsem neměla, musím to zkusit!
999 v la bottega linka
Jinak děkuju za anketu, koukám, že je to fakt pade na pade
Majonézy mi neva ( kdyby se dělala další anketka
)
Karja tak vopatrně hlavně!
Ounz :-D No jsem spíš zvědavá co ti to připomíná! Napadá mě jen jedno slovo na tři....ale to je moc jednoduchý!
Karja slovo na tři? Jako tři písmena? Tak toto neni ![]()
Ounz Sakra!
Ounz jsem tým lanýže a ty ořechy od mixitu taky doporučuju :)
ted teda marne premejslim nad slovama na 3??? pismena
Karja Moje ségra je s jídlem hodně opatrná, léčí se se štítnou žlázou a navíc vadí jí lepek i mléčný výrobky, tak v běžným provozu jí fakt spořádaně, ale vždycky když jednou za půl roku přiletí do Čech, tak se tu zprasí něčím tady z těch místních pochoutek, ala ruský vejce, vlašskej salát nebo pařížskej salát.
Já jsem majonézu jsem dlouhý leta považovala v podstatě za nejedlej polotovar, ze kterýho se musí nejdřív udělat tatarka a pak se to teprve může jíst, až asi před dvěma rokama jsem ji ochutnala a překvapilo mě, jak je dobrá.
Kolik divokejch fantazií jsem tu rozpoutala ![]()
Ounz A nemohla bys to prosím napsat a pro slabší povahy zabělit? :-)
999 kuš, napište si to do zpráv, slabší povahy jsou slabý a nevydrží si to nepřečíst :)
Ounz ja to chci do zpravy prosim!
nebo na instac!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025