Kokoska Drž se, přeju hodně sil![]()
Přiznání
Kokoska Tohle je moc těžký.
Myslím na tebe.
Tak Betty Janulik03 jsme o trochu mladší, ale říkáme si to každou chvíli. Jak jsme rádi, že se máme navzájem a kéž by to bylo společně ještě na dlouho.
Tchýně ovdověla po víc, než padesáti letech, a hned a nejvíc řešila úklid věcí po tchánovi. Všechny povinnosti přehodit na syna, plnou moc na všechno, a vyklidit si skříně. Docela mě to zarazilo, no, každá jsme jiná.
Mirka nj ex tchyne si moc pochvalovala jak se ji ulevilo, kdyz ji manzel zemrel. ja ho nestihla poznat ale pozdej jsem pochopila... byt bych to teda asi nerikala nahlas
viktorka_od splavu Tchán byl fajn a o ženu se staral. Pak se (dost překvapivě), musela asi 1,5 roku starat ona o něj, a moc jí to nesedlo. Takže je svět zas v pořádku, asi. Přiznávám, že to na mě bylo moc a i muž povytáhl obočí.
Kokoska to je mi líto, hodně sil![]()
Kokoska udělalas toho pro ni opravdu hodně (pro oba), drž se!
Vsem vam dekuju. No, to je zivot, delame, co musime a co se da.
Kokoska To je smutný, je mi to moc líto. Hodně sil.
Kokoska to mě mrzí, přeju hodně sil.
Kokoska
drz sa
Kokoska drž se ![]()
Kokoska drž se! ![]()
Kokoska
jsi skvělá
Kokoska tohle je moc tezky, preju hodne sil ![]()
Garfie Mohučanka Mrakoplas continuity Aranel JankaM taky dekuju.
Skvela ani ne, obcas se mi tak strasne nechce...
Segra to ma teda taky tezky, dopoledne pracuje, pak jedem kolem druhy tak na 2 hodiny do spitalu. Minule ji tam behem te navstevy volali asi 3 lidi, ze neco potrebujou. Tak to pak dodelava vecer. Ja vetsinou prectu maily, nekdy holt napisu, ze jsem mimo Prahu. Neco vyresit dokazu, ale pokud potrebuju tisknout, skenovat, dohledavat v papirech, to teda sorry jako. Tak jsem aspon upletla svetr.
Myrtila dik :)
Kokoska to je mi ľúto. Drz sa a vsetkych hodne síl ![]()
Kokoska taky posílám hodně sil!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025