Kokoska hodne sily ![]()
Přiznání
Kokoska nelehká situace, držte se ![]()
Kokoska nemáte to jednoduchý, znám to moc dobře. S tím rozdílem, že já byla jedináček, takže jsem se neměla s kým o pomoc při starání se o maminku dělit. Měla jsem ji doma tři roky, z toho rok už opravdu téměř ležák, to mi teda hodně pomohla pečovatelská služba. Nemáte tam taky nějakou možnost takovéto pomoci?
Kokoska Ty jo, nemáte to lehký, hodně síly do dalších dní, ať to se sestrou zvládnete.
Jeste jednou dik za podporu ![]()
Torrah existuje ta domaci hospicova pece, dokazou i ty kapacky, osetrit dekubity, pomoct s hygienou, jsou na telefonu 24/7 a lekar nebo sestra pry prijede kdykoli, kdyby se nam neco nezdalo. No uvidime, holt by se to nejak zvladnout muselo.
Kokoska ty domaci hospicovy pece se neboj. Funguje to fakt dobre a delaj to empaticky starostlivy lidi
moora ja vim, jedna znama takhle opatrovala pred koncem manzela, neco mi o tom rikala.
Kokoska drž se, odpočívej když to půjde
Catherinne vypada to na vikend s vnoucaty, to je vzdycky takove dobiti baterek.
Kokoska to je dobře ![]()
Já jsem teď taky krapet vycucaná z těch víkendů na Moravě, týdenní záhul v práci, pak buď vlak nebo nedejbože zase čekačka na D1...a furt dokola
dokonce jsem si dala týdenní pauzu v běhání, protože jsem u toho úplně chcíplá. No, minule to bylo v Brdech10 kilometrů stále do kopce, tak kdo by nebyl, že jo...Foreste ![]()
Catherinne tak to mas teda taky tezky, ja to mam aspon jen 1,5 hodiny.
Kokoska Posílám podporu
. Z vlastní nedávné zkušenosti vím jak je to těžké ustát, ale aspoň jste na to se sestrou dvě.
Jimik diky
A jéje. Držím palce, ať všechno (ať už je to cokoliv) proběhne pro všechny zúčastněné v poklidu.
barbucha dík
Vyrábím muži kostým na maškarní, jdou s velkou bandou lidí za pankáče. Myslím, že dobrý! Ještě chybí okované široké kožené náramky a vlasy vyřešíme v den D, roli tam budou hrát bodliny a fialový sprej. A hrozně mu to závidím, oni chodí každoročně, ale tenhle nápad se mi zatím líbí nejvíc z těch, co zatím měli.

Pinot Noir Já bych to přála i tobě, vzpomínám na nektere tve maškarní kostýmy. Ale děti, viď.
Pinot Noir pěkný! My jsme měli punkové poslední zvonění, díky za připomenutí.
Pinot Noir super to mas. Ty bodce na botach!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025