999 jj, jeste 95 let takhle bude parkovat zadarmo a bude si moct koupit dalsi auto
Přiznání
999
mělas ho vyfotit...na druhou stranu, pokud mu poliši nejdou na ruku, snad by mohli ty kapesníčky sundat osobně.
Tohle prostě jeden nepobírá, no
stes já myslím, že ty SPZ fotí nějaké to auto, takže tu SPZ nezaregistruje
Evaeva tak ale MP tam snad chodí, ne? Navíc to vypadá, že je to osvědčený trik toho filuty. Ale tak zablácený značky jsou taky klasika
stes Je to kvůli tomu autu. Ale je mu to stejně prd platný, protože technologie poskočila a ty kamery jsou to schopné vyhodnotit i s chybějícím číslem. Což na něj před zraky jeho rodiny pořvávali hosté z předzahrádek okolních restaurací.
999 tyjo, tohle bych - BEZ OHLEDU NA TU STRAŠNOU OSTUDU - nebyla vůbec schopná vyrobit..já, když zaparkuju u nás na modrý a vím, že nakládání tašek mi bude trvat dýl než 5 minut, složitě platim parkovný přes internety a jsem ráda, že to vlasně zaplatit jde a můžu si to naložit před domem a nemusím běhat dovikam..
999 tohle začít dělat někdo, s kým jsem tím autem přijela, tak bych se studem propadla a celkem jistě z "místa činu" utekla. Ale předpokládám, že ten "tvůj" řidič to nedelal prvně.. ![]()
Asi nemusím rozumět všemu, ale některý věci mi hlava fakt nebere. Pán v posledním modelu BMW (odhadem 3,5 milionu) zaparkuje na Malostranském náměstí, vyndá si z kapsy papírové kapesníky a před zraky rodiny a děti jimi začne zakrývat některá čísla na SPZ, aby nešla načíst a on nemusel platit parkování.
Pro to mám terminus technicus "jouda v bavoráku"... Není to vždycky pravda, ale ![]()
To je tááák trapný, jak ten Železný lže. Parkoval jak debil, chytla ho u toho policie, tak jsem chlap, zaplatím pokutu, omluvím se a čau, ne? To je tak hnusný přidzdisráčský chování todle to.
Je dobrá, dávám i do kynutého těsta. :D
Zrovna se chci připojit, že majonézu můžu snad i k bábovce
(na rozdíl od lanýže).
999 jj, jeste 95 let takhle bude parkovat zadarmo a bude si moct koupit dalsi auto
Přesně, já si u takovýchhle událostí vždycky říkám, že prostě nejsem dost chytrá na to, abych byla bohatá, co je po všech vysokejch školách! (Teď mě napadají třeba lidi, co si ke svazku mrkve nebo ředkviček uštípnou ještě ze dvě kuličky ze svazků sousedních apod.)
Kan Taky jsem si to pustila. Blb.
Kan taky jsem poněkud znechucená ![]()
Sweet Potatono mně jako voní, ale delší dobu venku jisté aroma má a pro někoho docela smrdutý, to teda ne že ne
GChK to je ale velmi jemný TT, my máme tedy údernější
barbucha Lanýžová majonéza? ![]()
Aranel Hele, být bohatá takovýmto způsobem, to ani nechceš... Se mi úplně zježily chlupy pocitem té strašné trapnosti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025