Kan vzdyt syrecky uz dneska nesmrdej, delaj se uz nejak jinak
V poslední době jsou koupila syrečky dvakrát a vůbec je necítím, dala jsem je i uležet trochu, že nejsou zralý, a prostě nic. Přičítala jsem to ztrátě čichu :-)
Kan vzdyt syrecky uz dneska nesmrdej, delaj se uz nejak jinak
V poslední době jsou koupila syrečky dvakrát a vůbec je necítím, dala jsem je i uležet trochu, že nejsou zralý, a prostě nic. Přičítala jsem to ztrátě čichu :-)
Aranel no to s těma ředkvičkama je ale krádež!
999 to se u nas deje bezne na modrych i smisenych zonach. Lidi maji mazaci fixy a prepisuji spz, spatreno nekolikrat. ![]()
Lamicka A není přepsání značky o dost závažnější přečin než blbý parkování?
andulka01 to netuším, ale smysl by to dávalo
Sweet Potato A ještě ze sebe dělá oběť. Chlap bez sebereflexe je chlapeček.
andulka01 Je. A hlavně už to mají vychytaný, ta kamera to odhalí.
711990 Takže aktuálně ze sámošky a smrdí, možná změnili technologií výroby, ale asi to těm tvarglům měl někdo říct.

Kan mně teda tyhle taky nesmrdí. Jako nějaké aroma to má, ale že by to zamořilo byt, to ne. Ale mně teda nesmrdí ani ten druhý zmiňovaný sýr (vůbec).
Ounz No je! Ale neplatit za parkování taky...? ![]()
Aranel nojo..všechno..i to, co se tu rozebírali nedavno - stahovaní, pirátění, neplaceni za jízdenku..
u nas pred firmou je velke parkoviste, placene, stale volne, a ta nejvetsi a nejdrazsi auta zasadne stoji nekde v zatacce, pri kraji te cesty kolem parkoviste, aby nahodou nemuseli platit... fakt nechapu
Přesně, já si u takovýchhle událostí vždycky říkám, že prostě nejsem dost chytrá na to, abych byla bohatá, co je po všech vysokejch školách! (Teď mě napadají třeba lidi, co si ke svazku mrkve nebo ředkviček uštípnou ještě ze dvě kuličky ze svazků sousedních apod.)
Jakože cože? To fakt někdo dělá?
Marbuša viděla jsem to nesčetněkrát, plus jsou důkazem oštípané svazky ředkviček, které si v nepozornosti donesu domů. Vykradené pytlíky s cibulovinami jsou při nákupu tulipánů a spol. v OBI podzimním evergreenem. Vždycky si slíbím, že příště už to budu kontrolovat, ale pak pod vlivem těch krasných obrázků ztratím hlavu a donesu si domů pytlíky s dírou, kde je místo deseti cibulí osm, místo šesti pět...
Lidi prostě strašně kradou.
Uňoupávat ředkvičky...to je teda fakt něco.
To mi připomíná, jak se spolužačky ze základky chodily zadarmo navonět do drogerie. Už v těch dvanácti mi to přišlo trapný.
Mohučanka Kdyby jen navonět. I malovat se tam choděj. A kdyby jen holky ze základky.
Pinot Noir Marbuša Teď jsem si ještě vzpomněla, to znám jen z doslechu teda, že někteří lidi vyměňujou v krámě zubní pastu (jakože si dají Lacalut do krabičky od Odolu) a strkají kindervejce do obalu od normálních vajec (to vejce, co tam bylo, asi někde položí vedle, nevím). Mě nejenže nenapadne to udělat, ani to nekontroluju
naštěstí ve farmářský prodejně nemají kindervejce!!
Aranel taky prodavačky někde ty vejce kontrolují
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.