Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline DruI
5533 příspěvků moje polička 21. března 2023 16:14

Aranel My takhle koupili dokonce krabičku se starou prasklou žárovkou.

Offline Aranel
6525 příspěvků moje polička 21. března 2023 16:23

DruI

Ale tak asi žárovka k žárovce, ředkvička k ředkvičce, parkovný k parkovnýmu a voilà, bavorák za tři a půl mega!

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 21. března 2023 16:37

Doteď jsem si naivně myslela, že ředkvičky ze svazku odpadly nešetrnou manipulací.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2023 16:40

Haha krádeže. No takže můj poslední přistiženej zloděj byl pán, který dělal za komárů na kriminálce. Běžně si před obchodem nabere balkónovky, dá do auta a odjede. Já ho chytla před dušičkama se třema věnečkama. Prý by se vrátil a zaplatil. Jasně!  

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 21. března 2023 17:04

Mozna si nekdo pamatuje nedavnou akci Stickeez v Lidlu, takove ty gumove figurky s prisavkou. Tak to je takhle jdu koupit detem a tam hromady prazdnych vykradenych sacku bez figurek.  Prece se lidi musi podivat, jestli uz je nemaji a kdyz uz to vybali, tak si to rovnou strci do kapsy, vsak u kasy pipa jen ten prazdny sacek a ne figurka, ze...?!

btw, jeden sacek stal asi 15 Kc.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:09

Luna To kdysi kluci sbírali nějaké tetovačky z jogurtů a to jsi donesla domů a všechno otevřený a tetovačka pryč.

Offline Candance
5629 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:16
Reakce na Lamicka:

Doteď jsem si naivně myslela, že ředkvičky ze svazku odpadly nešetrnou manipulací.

Offline Zu
2762 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:27

V pohodě, to takhle stěhujete, z auta už neunesete kobereček, tam ho na 2 minuty necháte u schodů a už tam není

Nebo loni když jsme začali rekonstruovat, tak jsme zbourali starý plot, lidi chodili normálně do zahrady a asi by šli i do domu a když jsem se tam občas objevila a zeptala se, co potřebují, tak na mě jeden začal křičet, druhá odvětila, co je mi do toho, doufám, že to budou vzdálení sousedi

Offline Tabea
7965 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:34
Reakce na Luna:

Mozna si nekdo pamatuje nedavnou akci Stickeez v Lidlu, takove ty gumove figurky s prisavkou. Tak to je takhle jdu koupit detem a tam hromady prazdnych vykradenych sacku bez figurek.  Prece se lidi musi podivat, jestli uz je nemaji a kdyz uz to vybali, tak si to rovnou strci do kapsy, vsak u kasy pipa jen ten prazdny sacek a ne figurka, ze...?!

btw, jeden sacek stal asi 15 Kc.

​to se prodává?  Tady to přihazovali na kase k nákupu. Ještě to děti sbírají? Nám se to tu válí, rádi se podělíme. Bez krabicek teda. Ale ne kradený.

Offline Kokoska
34553 příspěvků moje polička 21. března 2023 18:41

Zu mne zmizely pri stehovani pokojovy kytky. Ty nejhezci, vetsinou v keramickych obalech na kvetinace, byly ve velke krabici u vchodu do domu. Ani nevim, kdy zmizely, myslela jsem, ze uz jsou nalozene v aute. No nebyly.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 21. března 2023 19:18

Tabea Davali to k nakupu v modrem sacku a koupit sw to dalo v cervenem. A byly tam myslim jine typy tech priserek. Ted uz to nesbiraji.

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 21. března 2023 20:24

Sambo nic nezamyka, auto nikdy, nedělal to ani v Praze, to jsem mu řekla, že mi trochu vadí, ne že by s tím někdo odjel, ale jako aby v tím někdo nechrápal....A pak mu jednou někdo ukradnul od auta krabičku se žížalama. Já jsem mu řekla, že to v lednici nesnesu, ať s tím kusuje do hajzlu, a on si to dal v takové plechové, hnusné krabičce pod auto a druhej den to tam neměl:-D. Já si doma auto taky nezamykam, ale tuhle si říkám, hmmmv kufru vaflovac, nový pánve, balík ze Zalanda za 3tisice, autosedačky, nákup z IKEA za dvojku....:-DJo a to nebylo z jednoho dne, já to takhle sbírám několik dní a týdnů....Já jsem hrozná. 

Jinak se krade hrozně, mamka jak pracovala v obchode, tak to jsou jako některý postupy co by mě ani nenapadly. Já teda pravidelně neplatim parkování u nás ve městě, mě to hrozně obtěžuje:-D. Jakože jdu na půlhodinu na nákup a mám se otravovat tím procesem parkovacího lístku, za celé 2Kc... Ale samozřejmě že  důvod je 2Kc krát trikrtat týdne, to je vlastně 250,-rocne že jo! (si dělám srandu, kdyby to někdo nepochopil)  

Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 21. března 2023 20:35

Když jsme přešli k té drobné kriminalitě, mám tu jednu větší. Kamarádům minulý týden vykradli dům (byli na prázdninách). Vytahali a vyházeli všechno a při odchodu celý dům, skříně, šuplíky, úplně všechno vystříkali práškovým hasícím přístrojem. O víkendu jsme u nich byli uklízet.

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 21. března 2023 20:44

andulka01 No to je hrozné!

Offline Makara
3584 příspěvků moje polička 21. března 2023 20:47
Offline rasaNori
8812 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:10

Tchány teď zkusili vybrat ve Španělsku, byli večer v Barceloně a obytku měli mimo. Naštěstí nepovedeně...

Offline Kokoska
34553 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:40

Karja V nasem malomeste jsou parkovaci hodiny na namesti, asi 5 Kc za pul hodiny. Tak jsem chtela byt poctiva, hodim tam bura a mela jsem zaplaceno do druheho dne 8.28! Nevsimla jsem si, ze je 16.58 a od peti do osmi je to zdarma.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 21. března 2023 21:46

Kokoska To já jsem tak blbá, že ten podobný parkovací doklad nabízím před svým odjezdem z parkoviště, jelikož 5,- v peněžence nemám a hážu tam 20,- takže postojím 10 minut a potom ještě obíhám přijevší a nutím zaplacený parkovné.

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 21. března 2023 22:40
Reakce na Sweet Potato:

Mohučanka Kdyby jen navonět. I malovat se tam choděj. A kdyby jen holky ze základky.

​Tak na tomhle nevidim nic špatnýho - od čeho tam jsou testery? (pokud je teda dávno neukradly prodavačky!)

Tady se to ještě bere dost zvláštně... ale jinde vídám distingované dámy i pány, kterak vejdou do parfumérie a mocně přiživěj svůj odér ani nemrknou, aby poté hned vypadli... a nikomu to nepřijde divný, natož prodavačkám. Však si jenom s tím nevystačej, musej mít svoji oblíbenou vůni i doma (akorát asi ne zrovna v kabelce, proto jdou do toho obchodu). Takže trh nijak nestrádá bych řekla

Offline barbucha blogger
35539 příspěvků moje polička 21. března 2023 22:51
Reakce na Kan:

To je tááák trapný, jak ten Železný lže. Parkoval jak debil, chytla ho u toho policie, tak jsem chlap, zaplatím pokutu, omluvím se a čau, ne? To je tak hnusný přidzdisráčský chování todle to. 

​Jsem si to teď večer pustila a nevěřila vlastním vočím. Co to ten tajtrlík zkoušel? Tvl poskakoval tam jak jojo a ty kecy, úplně zcestný... Ovšem královsky jsem se pobavila, jak ho - s největším klidem - ještě dorazili při tom odjezdu

Fakt komik teda.

A to jeho vyjádření, a ještě ten doktor tomu nasadil korunu (jak se ho otevřeným dopisem zastal). Že mu neni trapný se tak vymlouvat. Myslim, že lidi v podobný situaci nemaj vůbec myšlenky na to se s někým hádat, natož zkoušet ho nachytat na neetický jednání - většinou jsou jak pytlem praštěný a i kdyby jim tu káru policajti zabavili a k tomu je zalehli na chodníku, je jim to úplně fuk, anžto mají plnou hlavu horších starostí. Znám to...

Ale ne, tohle vysokoblahorodí muselo dát prostej lid do latě, že jo, i kdyby pohřbívalo celou famílii. Že se nestydí, blbec.