Aranel My takhle koupili dokonce krabičku se starou prasklou žárovkou.
Přiznání
Ale tak asi žárovka k žárovce, ředkvička k ředkvičce, parkovný k parkovnýmu a voilà, bavorák za tři a půl mega!
Doteď jsem si naivně myslela, že ředkvičky ze svazku odpadly nešetrnou manipulací. ![]()
Haha krádeže. No takže můj poslední přistiženej zloděj byl pán, který dělal za komárů na kriminálce. Běžně si před obchodem nabere balkónovky, dá do auta a odjede. Já ho chytla před dušičkama se třema věnečkama. Prý by se vrátil a zaplatil. Jasně!
Mozna si nekdo pamatuje nedavnou akci Stickeez v Lidlu, takove ty gumove figurky s prisavkou. Tak to je takhle jdu koupit detem a tam hromady prazdnych vykradenych sacku bez figurek.
Prece se lidi musi podivat, jestli uz je nemaji a kdyz uz to vybali, tak si to rovnou strci do kapsy, vsak u kasy pipa jen ten prazdny sacek a ne figurka, ze...?!![]()
btw, jeden sacek stal asi 15 Kc.
Luna To kdysi kluci sbírali nějaké tetovačky z jogurtů a to jsi donesla domů a všechno otevřený a tetovačka pryč.
Doteď jsem si naivně myslela, že ředkvičky ze svazku odpadly nešetrnou manipulací.
![]()
V pohodě, to takhle stěhujete, z auta už neunesete kobereček, tam ho na 2 minuty necháte u schodů a už tam není ![]()
Nebo loni když jsme začali rekonstruovat, tak jsme zbourali starý plot, lidi chodili normálně do zahrady a asi by šli i do domu a když jsem se tam občas objevila a zeptala se, co potřebují, tak na mě jeden začal křičet, druhá odvětila, co je mi do toho, doufám, že to budou vzdálení sousedi ![]()
Mozna si nekdo pamatuje nedavnou akci Stickeez v Lidlu, takove ty gumove figurky s prisavkou. Tak to je takhle jdu koupit detem a tam hromady prazdnych vykradenych sacku bez figurek.
Prece se lidi musi podivat, jestli uz je nemaji a kdyz uz to vybali, tak si to rovnou strci do kapsy, vsak u kasy pipa jen ten prazdny sacek a ne figurka, ze...?!
btw, jeden sacek stal asi 15 Kc.
to se prodává?
Tady to přihazovali na kase k nákupu. Ještě to děti sbírají? Nám se to tu válí, rádi se podělíme. Bez krabicek teda. Ale ne kradený. ![]()
Zu mne zmizely pri stehovani pokojovy kytky. Ty nejhezci, vetsinou v keramickych obalech na kvetinace, byly ve velke krabici u vchodu do domu. Ani nevim, kdy zmizely, myslela jsem, ze uz jsou nalozene v aute. No nebyly.
Tabea Davali to k nakupu v modrem sacku a koupit sw to dalo v cervenem. A byly tam myslim jine typy tech priserek. Ted uz to nesbiraji.![]()
Sambo nic nezamyka, auto nikdy, nedělal to ani v Praze, to jsem mu řekla, že mi trochu vadí, ne že by s tím někdo odjel, ale jako aby v tím někdo nechrápal....A pak mu jednou někdo ukradnul od auta krabičku se žížalama. Já jsem mu řekla, že to v lednici nesnesu, ať s tím kusuje do hajzlu, a on si to dal v takové plechové, hnusné krabičce pod auto a druhej den to tam neměl:-D. Já si doma auto taky nezamykam, ale tuhle si říkám, hmmmv kufru vaflovac, nový pánve, balík ze Zalanda za 3tisice, autosedačky, nákup z IKEA za dvojku....:-DJo a to nebylo z jednoho dne, já to takhle sbírám několik dní a týdnů....Já jsem hrozná.
Jinak se krade hrozně, mamka jak pracovala v obchode, tak to jsou jako některý postupy co by mě ani nenapadly. Já teda pravidelně neplatim parkování u nás ve městě, mě to hrozně obtěžuje:-D. Jakože jdu na půlhodinu na nákup a mám se otravovat tím procesem parkovacího lístku, za celé 2Kc... Ale samozřejmě že důvod je 2Kc krát trikrtat týdne, to je vlastně 250,-rocne že jo! (si dělám srandu, kdyby to někdo nepochopil)
Když jsme přešli k té drobné kriminalitě, mám tu jednu větší. Kamarádům minulý týden vykradli dům (byli na prázdninách). Vytahali a vyházeli všechno a při odchodu celý dům, skříně, šuplíky, úplně všechno vystříkali práškovým hasícím přístrojem. O víkendu jsme u nich byli uklízet.
andulka01 No to je hrozné!
Tchány teď zkusili vybrat ve Španělsku, byli večer v Barceloně a obytku měli mimo. Naštěstí nepovedeně...
Karja V nasem malomeste jsou parkovaci hodiny na namesti, asi 5 Kc za pul hodiny. Tak jsem chtela byt poctiva, hodim tam bura a mela jsem zaplaceno do druheho dne 8.28! Nevsimla jsem si, ze je 16.58 a od peti do osmi je to zdarma.
Kokoska
To já jsem tak blbá, že ten podobný parkovací doklad nabízím před svým odjezdem z parkoviště, jelikož 5,- v peněžence nemám a hážu tam 20,- takže postojím 10 minut a potom ještě obíhám přijevší a nutím zaplacený parkovné.
Mohučanka Kdyby jen navonět. I malovat se tam choděj. A kdyby jen holky ze základky.
Tak na tomhle nevidim nic špatnýho - od čeho tam jsou testery? (pokud je teda dávno neukradly prodavačky!)
Tady se to ještě bere dost zvláštně... ale jinde vídám distingované dámy i pány, kterak vejdou do parfumérie a mocně přiživěj svůj odér ani nemrknou, aby poté hned vypadli... a nikomu to nepřijde divný, natož prodavačkám. Však si jenom s tím nevystačej, musej mít svoji oblíbenou vůni i doma (akorát asi ne zrovna v kabelce, proto jdou do toho obchodu). Takže trh nijak nestrádá bych řekla ![]()
To je tááák trapný, jak ten Železný lže. Parkoval jak debil, chytla ho u toho policie, tak jsem chlap, zaplatím pokutu, omluvím se a čau, ne? To je tak hnusný přidzdisráčský chování todle to.
Jsem si to teď večer pustila a nevěřila vlastním vočím. Co to ten tajtrlík zkoušel? Tvl poskakoval tam jak jojo a ty kecy, úplně zcestný... Ovšem královsky jsem se pobavila, jak ho - s největším klidem - ještě dorazili při tom odjezdu ![]()
Fakt komik teda.
A to jeho vyjádření, a ještě ten doktor tomu nasadil korunu (jak se ho otevřeným dopisem zastal). Že mu neni trapný se tak vymlouvat. Myslim, že lidi v podobný situaci nemaj vůbec myšlenky na to se s někým hádat, natož zkoušet ho nachytat na neetický jednání - většinou jsou jak pytlem praštěný a i kdyby jim tu káru policajti zabavili a k tomu je zalehli na chodníku, je jim to úplně fuk, anžto mají plnou hlavu horších starostí. Znám to...
Ale ne, tohle vysokoblahorodí muselo dát prostej lid do latě, že jo, i kdyby pohřbívalo celou famílii. Že se nestydí, blbec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025