Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 22. března 2023 02:34
Offline Garfie
28337 příspěvků moje polička 22. března 2023 03:33

Tvl já jsem neuvěřitelně naivní! Jsem si myslela, bůhvíco mimořádného se mi nestalo, když mi ukradli lavičku před domem.

Zu To se ti nebude líbit, ale přiznám se, že lezu do novostaveb. Jako na hrubou stavbu myslím, ne do něčeho, co už je skoro hotový. Kolem našeho se teď hodně staví a když jdu na procházku někdy brzy ráno, kdy je vylidněno, neodolám a nakouknu, jak to mají řešený a odhaduju jak budou pokračovat. Ale trochu provinile se při tom cítím. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 22. března 2023 06:56

Jedna mimo tema: Zase jsem si zapomnela namalovat rasy! Strasne casto zapominam, ze uz je zase mam. To je strasny ta moje pamet, ja si snad budu davat upominku!

Offline stes
9083 příspěvků moje polička 22. března 2023 07:16

711990 no tvl, dalsi nenazranec a zlodej s nemalym platem a hlavně kozel zahradnik...mně je fakt z tehle lidi blivno

Offline viktorka_od splavu
49141 příspěvků moje polička 22. března 2023 07:58

Karja auto taky docela casto nezamykam, a exmanzelovi strasne vadilo, ze nezamykam nadrz, furt s tim prudil - no jenze ja ji neumim ve skodovce odemknout, jsem si myslela jaky jsem dement.. no ted ho mel pujceny syn a vola s takovym tim "ee mami viis.." tak ja hned jezis ses celej? uz jsem videla auto na hadry.. no a on tankoval a omylem to zamknul a nevedel jak otevrit

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 22. března 2023 07:59

viktorka_od splavu Tak vidíš, to ani nevím, že jde;-)

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 22. března 2023 08:49

viktorka_od splavunezapomenu, jak jsme meli novy auto, skodovku, a mamka nemohla u benzinky odemknout nadrz. Nejakej pan se ji tam smal, tak mu rekla at to teda zkusi....a povedlo se to asi az tretimu hrdinovi

Offline Myrtila
5230 příspěvků moje polička 22. března 2023 09:24

viktorka_od splavu  711990 A ja si pripadala kdovijak blba, kdyz jsem jela poprve natankovat sluzebak a volala jsem kolegovi, jak se dostanu do nadrze

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:34

711990 Já si to jednou nějak zamkla a zatočila (též škodovka), pak u benzínky měla problém a sešlo se bezesrandy asi pět lidí, nikomu to absolutně nešlo, za náma fronta jak blázen. Pak to zvládnul pan zaměstnanec pumpy, kterýho jsem si odlovila na cigárku za rohem, ale už tím zámkem radši moc netočím, radši ať mi to někdo celý vysaje než abych se s tímhle ještě někdy s*ala :D

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:47

ja jsem teprve minuly mesic zjistila, ze u ukazatele stavu paliva je mala sipka, ktera ukazuje, na ktere starne auta je nadrz 

Offline 1010
212 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:49
Reakce na baltik:

ja jsem teprve minuly mesic zjistila, ze u ukazatele stavu paliva je mala sipka, ktera ukazuje, na ktere starne auta je nadrz 

​To jsem taky před nějakou dobou někde četla, tak jsem to šla zkontrolovat, a ejhle, zrovna tam nebyla ale u většiny aut jo

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:49

baltik já to taky vím asi jen rok, i jsem to sem už psala. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2023 10:54

baltik musím se kouknout

Offline Manuka
653 příspěvků moje polička 22. března 2023 10:58
Reakce na baltik:

​Ach proč jsem to nevěděla už dávno. Už jsem zvládla auta japonské, české, německé, manualy, automaty, řízení vlevo i vpravo ale tohle by mi ušetřilo mnoho trapných chvil ......

Offline Friga
2070 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:13

Mne minuly tyden zustal vrsek spuntu od benzinove nadrze v ruce, mela jsem sroubovaci. Proste se rozpadl, kus skoncil na zemi a zbytek zustal v usti nadrze. Nakonec se mi ho podarilo znova nejak poskladat, ale pak nesel vytahnout vubec. Zkousel to i pan, co byl u vedlejsiho stojanu, nakonec jsem poprosila o pomoc jeste pana, co mezitim prijel do fronty a tomu se to podarilo. Hned druhy den jsem sla koupit novy spunt, tentokrat zamykaci, tak mi snad pujde odemknout. To by me nenapadlo, ze s odemykacim spuntem muze byt problem :) A sipku ukazujici, na ktere strane je nadrz, moje auto nema. 

Offline rasaNori
8812 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:15

Včera jsem teda už byla dost nepříjemná na tchyni, řešili jsme kdo odveze babi na rehabky na příjem. Volala mi kvůli toho svagrova, babi a nakonec i tchyně. Se svagrovou jsme se dohodli na postupu, protože tchani jsou ve Španělsku na 2 měsíce, babi jsem odsouhlasila že ji vyzvednu a dovezu a tchyně mě dorazila hláškou, že druhý syn od babi by si musel vzít dovolenou. Tak do háje zatímco já sedím doma a nemám do čeho píchnout. Babi je mi líto, protože ona má nejvíc pocit že nás všechny obtěžuje, a ji říct nemůžu že oznámit mi to 2 dny před samotnou akci je prostě pro mě pozdě, museli jsme doma prekopat odvoz děti, stavbu a taka tchani mají pocit že když dělám z domu, tak se vlastně děsně nudím (jako jo, jsou dny kdy nemám do čeho pichnout:D)...

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:18
Reakce na andulka01:

Když jsme přešli k té drobné kriminalitě, mám tu jednu větší. Kamarádům minulý týden vykradli dům (byli na prázdninách). Vytahali a vyházeli všechno a při odchodu celý dům, skříně, šuplíky, úplně všechno vystříkali práškovým hasícím přístrojem. O víkendu jsme u nich byli uklízet.

strašný strašný strašný

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:20
Reakce na 711990:

viktorka_od splavunezapomenu, jak jsme meli novy auto, skodovku, a mamka nemohla u benzinky odemknout nadrz. Nejakej pan se ji tam smal, tak mu rekla at to teda zkusi....a povedlo se to asi az tretimu hrdinovi

​Řídím Audi A6 combi (ročník 2001, takže pro statistiku, zamykání nádrže nemá ) a nešlo mi podélně zaparkovat. Nějaký chlap se mi smál, tak jsem vylezla z auta, podala mu klíčky a řekla, ať si to zaparkuje sám... (taky mu to nešlo, blbečkovi)

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:41

GChK jo, taky sem se kamaradce trosku smala proc ji neco nejde, ale jeji auto melo tak polovicni rejd nez to nase!!! 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 22. března 2023 11:42

GChK některá auta mají zamykání nádrže spojené s centrálním zamykáním auta.