Nevím, kam s tím. Kde že se řešila AI a spol?
Modelky nebudou mít co žrát! A nebo se konečně budou moct nažrat? ![]()
Nevím, kam s tím. Kde že se řešila AI a spol?
Modelky nebudou mít co žrát! A nebo se konečně budou moct nažrat? ![]()
Pinot Noirtak ony jsou tak prohnany filtrama,že nektery jako umely vypadaji pořád. Takže proc ne.
Kde jsme řešily téma translidí?
Ledy se možná začínají hýbat.
Sweet Potato no haleluja, doufám, že s tím nezametou v parlamentu.
Sweet Potato A ještě přidávám navazující tweet Lenky Králové, u kterýho jsem se normálně dojala!
Karoleena Teda Blažek překvapil![]()
Přiznám se, že jsem se nechala napálit aprílem od děkana naší fakulty. Protože na základě toho, co se poslední dobou odehrává na poli VŠ výzkumu mi ty vmyšlený směrnice a nařízení nepřišli vůbec nereálný. Některý by mi možná i ulevily
Lama_z_Lana a kde mame screenshot..?![]()
Fuj, dnes jsem jela na moje pomery dlouhou trasu autem a udelala hrozne blby manevr, jeste ted je mi z toho uzko, co vsechno se mohlo kvuli blbemu odhadu stat. Nestalo se dikybohu nic, mozna si nikdo ani niceho nevsimnul, ale teda fuj.
Gatita fuj! je to chválabohu ok
opatruj se ![]()
Marielle dekuju. Tady jsem mohla ale hlavne ublizit nekomu jinemu. Zpetne si to prehravam, kde byla asi chyba, a jsem z toho dost vedle.
Gatita taková situace se určitě čas od času stane každému. Pouč se z chyby, ale nenech se jí ochromit. ![]()
Já včera vezla děti k rodičům. Cesta se dá bez pauzy, když na to šlápnu, ujet i pod 5h. Včera jsme jeli 6h45minut plus jedna 5 minut pauza.
Zítra jedu zpět a je mi z toho lehce zle.
Tabea dobre dojedte
Dnes jsem nejela zdaleka takovou streku jako ty, ale bylo to mimo muj akcni radius, plus obecne nerada ridim. Uz cestou tam jsem mela pocit, ze jedu divne, brzda plyn, zmatky... a na ceste zpet toto. A ted jeste vytesnit z hlavy, ze se to muze stat kazdemu, to je taky desna predstava.
Gatita ...stres, únava, ... jsme jenom lidi
dopadlo to dobře, a to se počítá :) objímám.
Gatita Třeba máš jen silnou sebereflexi, já tohle taky mívám, pak si to třeba přehraju doma se sambem, jestli to byla moje chyba, cizí chyba, v pohodě věc.... Ale i když to byla objektivně chyba, aspoň ji příště neuděláš.
Mně nedal minulý týden přednost kamion, já na hlavní, on na vedlejší. Naštěstí už když jsem ho viděla jak byl rozjetej, tak jsem si říkala, ten mi určitě nedá přednost a nedal! Asi právo většího. To jsem měla štěstí, že jsem měla dobrej den a dobrej odhad.
Karja Jo, tu silnou sebereflexi mám taky, pamatuju si všechno z auta 20 let zpět.
Včera jsem jela na kruhaci a kamion mi tam vjel, jako kdyby se nechumelilo. Tak jsem musela zastavit. Ale zas to aspoň nebyla moc velká rychlost.
Blbý je, že si při řízení často povídám s ostatnima ridicema a děti se tak učí nehezká slovíčka. Včera například "šulin". ![]()
Karja jeste ze! vcera mi taky vletelo auto z vedlejsi, nedalo prednost. Jela jsem dost pomalu, protoze to tam znam, a i tak jsem musela brzdit, jinak bychom byli v sobe.
Tabea jejej, aspoň, té chodí do německé školy! Holky mi vždycky hledají místo na parkování a ta starší mě jako hodně povzbuzuje, ať se nebojím, že se určitě neztratím, že to najdu, že dobře zaparkuju, že se tam vejdu:-D:-D.
Karja kočička ![]()
![]()
Oni si tyhle slova, co si nedovedou spojit, naštěstí moc nepamatujou. Ale pro ty, co si pamatujou, bohužel úplně nemají ten cit, kdy je použít. Tak snad tu za ten týden neudělají moc ostudu. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.