Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 11:54

letfenixa jj navleky mi prijdou nejlepsi

Online Sweet Potato
40024 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 11:54

Zina Mně to vadí tak nějak z principu, a to se považuju spíš za čuňátko než hyperčistotnou. Doma taky nedávám boty do kredence ani pytlík mouky do botníku.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2023 12:21

letfenixa ano, teda já, děti mají ponožky asi vždycky. Ale když se všichni zují, tak je tam čisto.

711990 já teda radši v ponožkách. Ideální je asi možnost výběru.

Zrovna na mojí gyndě se zouvá až v kabince v ordinaci, ale před tím projdeš celou tou ordinací.

Offline Zina
6322 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 12:30

Sweet Potato Já občas jo, hlavně když mě bolí hlava, tak i klíče do ledničky :D. 

Online Sweet Potato
40024 příspěvků moje polička 03. dubna 2023 12:39

Zina Pst, to se nepočítá!

Offline slniecko admin
19494 příspěvků moje polička 04. dubna 2023 22:02

Ja sa priznávam, že som bola včera tak unavená, že som bola so synom na nejakom vyšetrení a až doma som zistila, že som si zabudla pri odchode dať dole návleky a teda som celú cestu domov išla v nich. 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 08:43

slniecko domu jsem v navlecich jeste nedosla, ale odchazim v nich pravidelne

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 05. dubna 2023 13:28

Já jsem tem dezinfekcim úplně odvykla, s prvním miminem za prvního covidu jsem tu lahvicku na kočáru dolejvala furt, teď jsem ji snad nepouzila ani jednou 

dite naposledy olizalo v zoo půlku okna u slonů, ty zloutenky se občas trochu bojim, tyč v tramvaji je na to asi horší 

Offline Zuzuli
3701 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 10:44

Potrefenáhusa my mame malou proti zloutence naockovanou. Na ockovani jsem ji objednala po tom, co mi asi jako rocni olizala prave tu tyc v tramvaji.

V zoo jsem zjistila, jak jsem asi jako prazska matka okorala a dezinfekci bezne nepouzivam. My tam byli se svagrem, svagrovou a jejich trema dcerkama, oni jim porad dokola myli a desinfikovali ruce, ze Praha je spinava (oni bydli na vesnici s maximalne sto obyvateli) a dostanou zloutenku. My mezitim v klidku strkali diteti do ruky jidlo, kdyz jsme dali i holkam, hned jsme dostali vynadano, ze bez umytych rukou si to jablko snist nesmi. Nas to vubec nenapadlo resit. Ale to je asi trochu extrem, oni ani nenechali petiletou si samotnou hrat na hristi na Petrine, porad u ni nekdo stal, protoze v Praze se kradou deti na obchod s bilym masem. 

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 10:57

Zuzuli Hm, tak to nevím, co by řekli o mně, když jsem dítě nechala namacet si pečivo do piskoviste a chroupat to, nebo děti normálně něco seberou ze země, když jim to spadlo, a sní. 
Město teda jen 300 tis. obyvatel a zvířata bez dozoru nevídám. 

Offline Aranel
6525 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:06

Zuzuli Není žloutenka povinná?

Jinak doufám, že měli starý kabáty a batohy na břiše, v tý zlý a prohnilý Praze!

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:07

Tabea Zuzuli já teda určitě nemám k hygieně nějak přemrštěný vztah, běžně trávime víkendy bez pořádného přístupu k pitné vodě. Ale dost rozlišuji čistou špínu někde ve skalách a bordel v pražské MHD. Kdo na dítě proti žloutence naočkované tak něco nemusí tolik hrotit, ale fakt je, že se Praze prostě vyskytuje a ti bezdomovci v tramvajích si s nejakou hygienou starosti určitě nedělají. A batole se žloutenkou fakt nechceš - ono se typicky pak už nakazí cela rodina a není to pak moc hezké. 

Takže, kdo naočkováno nemá a místo toho v zoo myje před jídlem ruce, tak za mě cajk. 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:12

Tabea v pískovišti fakt žloutenku nedostanou, virus je citlivý na UV záření, ale v MHD na tyči klidně zůstane týden. 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:14

Aranel povinné je jen Bcko. 

Acko lze naočkovat, ale není ani hrazeno.

Největší kurva je Céčko, blbě se to léčí, očkovat nelze, často má dojezd v podobě rakoviny jater a infekcnejsi je to 100x víc než HIV. 

Offline Aranel
6525 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:19

continuity Já se nechala očkovat v dospělosti a mám teda asi A+B, doživotně? byly to myslím 3 dávky celkem.

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:27

Aranel myslim ze oboji by chtelo nejakej booster nebo aspon protilatky po 10-20 letech? Ale v podstate jo, mas vystarano

Offline Tabea
7967 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:33

continuity tak céčko ale zas nechytnes při standardním použití MHD.

Tady bezdomovce v MHD nevídám, tam co se druží, děti držím pod dozorem. 
Nedavno si kamarad při uklízení po vlastním psovi v Praze vrazil do ruky strikacku. Normálně v Karolíně v parku.

Offline Potrefenáhusa
38615 příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:44

Zuzuli v Praze bych ji proti žloutence ockovat asi nechala, my teď zrovna odložili kvůli nemoci očkováni proti klistovy encefalitide

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 11:59

Potrefenáhusa já bych žloutenku ráda dala, stejně jako klíšťovku a neštovice, ale my pořád nezvládáme ani to povinné

Online Evaeva
příspěvků moje polička 06. dubna 2023 12:01

Tabea stříkačku zrovna včera našel syn se školkou v parku (ne přímo on). Měl z toho teda zážitek, čekali na policii a sledovali zásah. Ale je to děs, no. Ségra říkala, že je nacházeli i na takové té akci ukliďte Česko přímo na pozemku školy.