Tabea Hlavně at si to tu užijou, ošklivému počasí navzdory!
Přiznání
Ja som včera tiež mala pár nepríjemných zážitkov pri soferovani cez mesto. Na kruhaci mi vošiel autobus, ženská otvorila dvere a vystúpila z auta mne do cesty a to sa pritom pozerala! A na parkovisku to tiež bolo párkrát zaujímavé.
letfenixa Jako chodci, jsou jedno velké wtf. My bydlíme na maloměstě, ale říkám mu město hrůzy, protože přes něj nevede žádný ani rádobyobchvat, všechno musí přes náměstí a jeden jedinej most, kde je x přechodů, jednosměrky, x míst, kde se vejde jen jedno auto, zaparkovat se tam nedá v ty nákupní hodiny.... A ted do toho ti chodci, co normálně v plném provozu, jakoby v té maloměstské špičce v 8 ráno a ve 3 odpoledne si to střihnou 10-15 metrů od přechodu:-D. Jo a jako nikdy to nejsou třeba děti či dospívající, mladí, vždycky jsou to lidi už pár desítek let dospělí a uplně blbí evidentně.
Mam pocit, ze lidi jsou pred Velikonocema nejak nervoznejsi. Ne ze by jindy byla na silnicich pohoda, ale taky mam zazitek z kruhace a v garazich v nakupaku to bylo fakt drsny. O nakupu v Albertu radsi ani nemluvim a to jsem sla pro housky a pro mliko.
Karja u nás pred tescom treba z parkoviska prejsť cez dvojprudovku. Zásadne chodci nejdú po prechode, a včera ešte pre istotu chlap v nákupnom vozíku mal posadenu dcéru, ale nie v tom sedatku pre malé deti, ale normálne vo vozíku, kde sa dáva nákup, lebo už bola veľká. A ako išiel, mimo prechod, cez cestu, mne pred autom, tak nemohol ten vozík vytlačiť cez obrubník na chodník! Keby som vedela, kde je klaksón, aj zatrubim !
letfenixaTo se u nás děje často, že dávaj matky děti v zablácených botách do toho nákupnído prostoru, klidně i ty menší. Já si teda od jisté nepříjemnosti nosím na nákup svůj košík.
letfenixa no já taky nechodím po přechodu, když to znamená dlouze se motat mezi auty na parkovišti. Ve chvíli, když je logistika parkoviště vyřešena dobře, není nutné chodit mimo. Ale často to tak není a chybí třeba chodník nebo je zastaveny auty.
Kan sama jsem děti ve vozíku nikdy nevozila, ale vždy mě prekvapí, když někdo považuje nákupní vozík nebo košík za nějaké čisté místo. Lidi si tam dávají třeba přepravky od piva, které se válejí ani nechci vědět kde všude. Kytka v hlíně taky nemá od zablacenych bot příliš daleko.
continuity Já už to za nějaké čisté místo taky nepovažuji, nosím si košík svůj. A dávaj tam všechno i jezevčíka jsem v koši potkala.
Kan Když jsem pracovala na brigádě jako pokladní, tak mi jednou přijel na pásu jorkšír.
continuity přesně, vždyť jsou ty vozíky a košíky kolikrát hnusné na dálku
Karja
a jak si ho namarkovala?
Evaeva No ještě to bylo v době, kdy se nesnímaly kody, takže mohla jsem tam prásknout nějakou cenu, ale jen jsem čuměla!
continuity kde se řešily ty AI?
Muž s pomocí ChatGPT zrovna naprogramoval, resp. ChatGPT sám naprogramoval na základě mužova popisu jednoduchou hru pro Viktora, seřazování barevných očíslovaných koleček. Pro Android, s tím muž vůbec neumí. Chvilku "povídání" to zabralo. Hustý.

continuity a chodíš tak, že ti cesta patrí alebo sa snažíš prebehnúť čo najrýchlejšie?
Kan jestli to nebylo u nás v Uni-hobby
Potřebovala jsem tam vyzvednout 10 květináčů, ale měla jsem psa (pěšky), venku bych psa nikdy nenechala, tak jsem prostudovala nakupni rad na webu, tam bylo voditko+kosik. Dosla jsem se zeptat na informace, jestli bych mohla bez kosiku, pani odvetila, ze kosik netreba, ale pes musi jet ve voziku nebo v naruci
Pinot Noir je to fakt hustý. Muž je teda hodně šikovný.
Zu Nene, potraviny. Pečivo, ovoce, zelenina a tak.
continuity prý vůbec, jen slovně popsal, co má být výsledkem. Programátoři nebudou mít co žrát. ![]()
Kan sama jsem děti ve vozíku nikdy nevozila, ale vždy mě prekvapí, když někdo považuje nákupní vozík nebo košík za nějaké čisté místo. Lidi si tam dávají třeba přepravky od piva, které se válejí ani nechci vědět kde všude. Kytka v hlíně taky nemá od zablacenych bot příliš daleko.
Tak extra čistý vozík nikdy nebude, ale žr by v něm musely děti dupat? Taky mi to vadí. Pokud se teda bavíme o obchodě s potravinami, ne hobbymarketu.
Jo zrovna u kytek u nás v Tescu píšou, že je máš dát do sáčku. A dost na tom trvají.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025