Kan Tak mohla by ses podělit trochu podrobněji, ať to můžeme probrat!
Ale jinak souhlasím!
Kan Tak mohla by ses podělit trochu podrobněji, ať to můžeme probrat!
Ale jinak souhlasím!
Garfie souhlasím, takhle nemůžeme vznášet argumenty pro a proti. ![]()
Včera mi šéf zadal spolupráci na velkém eventu pro 200 lidí. Vůbec netuším, jestli na to mám, zatím jsem sama dělala jen malé do 60 osob, na velké jsem měla agenturu. Tohle mám připravit s kolegou ze sesterské firmy, agenturu prý brát nebudou. Šrotuje mi to celou noc.
andulka01 o pořádání eventů nevím nic, takže jen tuším, že větší event bude logisticky náročnější (bude třeba zajistit víc míst pro např. parkování, ubytování) a nemám představu, co dalšího to obnáší. Ale myslím si, že pokud bys na to "neměla mít", tak jen proto, že na takový objem práce jsou dva lidé málo. Rozhodně ne proto, že bys na to nestačila profesně. Co tě tady tak čtu, tak jsem přesvědčena, že jsi ve svém oboru minimálně stejně dobrá, jako lidi z agentur. ![]()
Candance To je tak u nás, dokonce i včetně problémů. Mám pocit, že starší syn si čistí zuby akorát, když jde na rande, občas asi teda vůbec. Přitom žádný kaz, žádné kázání u zubaře, nic, nikdy mu ani žádnou hygienu nedělal ani nedoporučil. Mladší tráví se zubama čas ráno, večer a ještě po jídle. Kaz už má, věčně na hygieně a věčně spucunk, že si blbě čistí. Zubaře mají stejného.![]()
andulka01 to určitě zvládneš, zvlášť, pokud to budeš poprvé dělat s někým, kdo už má nějaké zkušenosti.
andulka01 Ufff, velké sousto pro dva lidi. Toho kolegu aspoň znáš?
Garfie Tak Betty Zjednodušeně. V jedné skupině o zahradách se řešilo odplevelování a zakládání větších pozemků a paní, která si na amatéra docela slušně zvelebila ten svůj, (motyka,rýč a sama) tam v nadsázce napsala, že by použila Roundup. No smršť internetová, jelikož tam chodí i profesionální zahradníci, tak jí poplili i tu její zahrádku. Odkaz dávat nebudu, jednak už to admini smázli a druhak mi do té Džungloidní skupiny po mém zveřejnění tu, přitáhlo pár Kelišek. :D
andulka01 Akce
To dáš s jedním prstem v nose a ještě u toho budeš tahat esa z rukávů.
"Abyste věděli, tihle praví kaktusáři, to je něco jako sekta dervišů; já myslím, že jim místo fousů rostou ostny a glochidy, tak jsou do toho zažraní. U nás máme dvě takové sekty: Spolek kaktusářů a Sdružení kaktusářů; čím se od sebe liší, to nevím, - myslím, že jedni věří, že kaktusy mají nesmrtelnou duši, kdežto druzí jim přinášejí krvavé oběti; ale zkrátka ty dvě sekty se navzájem nenávidí a pronásledují se ohněm a mečem na zemi i v povětří."
A tohle lze zobecnit na jakékoli zájmy a spolky. Virtuální lupa to zvětší nejmíň desetinásobně.
Sweet Potato neznám
a je to na druhý straně republiky, bude to trošku výzva ![]()
SunEclipse continuity Kan Sweet Potato Děkuji vám za důvěru a pokusím se vás nezklamat ![]()
Dneska se mi nalepil na zadek auta borec v černé audi, asi 10 Km jsme takhle jeli, k předjíždění se neměl, takže jsem do zpětného koukala víc jek před sebe, naštěstí to byl fakt fešák. A v místě zátočiny, kde není kam odbočit, nebo sjet, se mi ztratil. Při cestě zpět stejnou trasou jsem se dívala, jestli nesjel do rigólu a nikde nic. Záhada.
Kan třeba byl z nějakého paralelního světa
nebo prostě jen zastavil
Kora No viď, kouzlo. Škoda by bylo fešáka.
Kan
"Abyste věděli, tihle praví kaktusáři, to je něco jako sekta dervišů; já myslím, že jim místo fousů rostou ostny a glochidy, tak jsou do toho zažraní. U nás máme dvě takové sekty: Spolek kaktusářů a Sdružení kaktusářů; čím se od sebe liší, to nevím, - myslím, že jedni věří, že kaktusy mají nesmrtelnou duši, kdežto druzí jim přinášejí krvavé oběti; ale zkrátka ty dvě sekty se navzájem nenávidí a pronásledují se ohněm a mečem na zemi i v povětří."
A tohle lze zobecnit na jakékoli zájmy a spolky. Virtuální lupa to zvětší nejmíň desetinásobně.
Čapek byl génius
Sleduju nějaký stránky na FB, kde dávaj různý úryvky k současnejm situacím a je neuvěřitelný, jak je to všechno dodneška aktuální a trefný.
barbucha Jj. Třeba humor je solí země.....:D
Dneska jsem vyhodila 14 Romů ještě před prací, byla jsem obviněna z rasismu a teď čekám, co za průšvih to bude. A to mi včera volali, že s nima mám jednat opatrně, ale to fakt nešlo. No, technicky jsem vyhodila jen toho, co měl směrem ke mě blbé připomínky, ale sbalili se všichni.
brrr Takže jenom jednoho, ostatní maj "Ačko"!
brrr Odvážná.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.