Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline andulka01
12775 příspěvků moje polička 11. dubna 2023 21:27

Potrefenáhusa No taky bych to tak radši viděla. Už takhle mám nadělení, ve skoro 50 tři mléčné zuby a druhý někde zarostlý.

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 00:48

Ostatné osmičky mám vonku, dolné operatívne, boli komplikované, horná vyrástla v pohode a išla von. Na tej strane, kde mi začala rásť tato posledná,  mám vytrhnute 5, 6, 7. Ak bude dobra, možno si ju nechám, aspoň budem tam mať stoličku. Ale pobolieva teraz.

Offline rysamona
1102 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 07:33

letfenixa k tomu přesně osmy sloužili. Poté co odešly původní stoličky vyrostly náhradní aby bylo na čem kousat jídlo. Zděděno po předcích.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 12. dubna 2023 08:03

rysamona ups tak to jsem v pytli .. Osmičky jsem měla jenom tři (už jsou venku) a stoličky se začínají rozpadat

Offline letfenixa
10823 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 08:10

rysamona tak možno vytrhnutie 7 na jeseň popchlo dovtedy vysoko umiestnenú 8 na vyrastenie.  Zvyšné zuby mám všetky. 

Offline continuity
42506 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 09:18

Ja mam osmičky všetky, jednu chce zubárka trhať a ja vôbec nechápem prečo. Je tam bez problému už 25 rokov, a myslim, že ešte chvíľu vydrží, možno dlhšie ako ta sedmička pred ňou. 

Offline rysamona
1102 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:33
Reakce na bublifuk:

rysamona ups tak to jsem v pytli .. Osmičky jsem měla jenom tři (už jsou venku) a stoličky se začínají rozpadat

​To já taky, poslední osma šla ven před deseti lety. První v 18. Proste nepochopily že mají zůstat zalezlý až je budu potrebovat

Offline rysamona
1102 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:34

letfenixa je to možné

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 10:57

dneska jsem šla na dentální hygienu. Jako minule ani předminule to nebylo moc dobrý, jakože fakt mi bylo chvílema stydlo, když tam škrabala ten plak ze zadních zubů. No tak jsem si včera asi hodinu čistila zuby, fakt snad na čtyřikrát, mezizubní kartáčky různýho typu, co šlo, to tam do tý pusy šlo, ubytek krve z dásní div ne na transfuzi. A ona se dnes kouká chvíli do pusy, chvíli do počítače a říká "počkejte, jste Karjová Karja, ročník xx?" "jo, jsem". "no, ale to jste na sobě hodně zapracovala". ufufuf

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:32

Karja jezis ja ti tak rozumim:D mne se tohle stalo minule taky. Ale jeste trosku v horsi variante. Na jedny navsteve se me naferovku hygienistka zeptala, jestli chodim k zubari, jak casto a co rika na to, jak si cistim zuby!!!! No a na pristi navstevu sem se teda pripravovala fakt peclive a taky prohlasila, ze je videt ze od minula sem na sobe zapracovala!!!!

Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:42

711990 No moje je hrozně milá, hezká, mladá holka, takže mi bylo prostě před ní o to víc trapně. Když ti někdo o tři roky mladší říká "ale paní Karjová, měla byste se té hygieně víc věnovat.....". Jsem ráda, že jsem jí potěšila, i když trochu podvodem!

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:47

Karja moje je stejna jako ma Ounz, takova docela vostra, ale mam ji hrozne rada, je sympaticka. Ale bojim se ji, cistim peclive

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:52

711990 haha, přísná je, ale zas když jsem ji posledně říkala, že mě zubař šíleně zpucoval, že si zuby čistim blbě, tak mě utěšovala, že to neni tak hrozný  ale chodim k ní ráda, je mnohem lepší než ta, co jsem ji měla před tím!

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 11:55

Ounz to je vtipny, protoze kdyz jsem pak svymu zubari vypravels jak se me ptala, co on rika na moje cisteni, tak prohlasil ze se mu moje zuby zdaj docela v pohode, ze by to nehrotil

Offline Ounz
20450 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:09

711990

edit ale muj zubař je fakt ostrej..podle něj je zřejmě div, že nějaký zuby ještě mám

Online Candance
5629 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:17

Karjaja uz jsem psala, jak jedna dcera na to kasle a tak. Tak minule pred jeji navstevou taky pul dne pucovala a dostala pochvalu. Coz me jako rodice fakt tesi, kdyz ma ted argument. 

Zato ta mladsi, ktera na to dba, sla nejak ze skoly a muz ji vzal pozde, takze si je jen tak prebehla  na wc nebo tak neco a dostala zpucunk, az plakala. Pritom realne ma zuby belsi, bez kamene. 

Offline 711990
18305 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 12:42
Offline Karja
44334 příspěvků moje polička 12. dubna 2023 15:45

Candance No přesně tak to ale je, ono stačí že třeba dvě čištění dá méně a má tam plak. Chudák dcerka! 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. dubna 2023 17:53

Karja Taky ti tak rozumim! Ja mam zuby strasne nahnacane u sebe, kdysi jsem odmitla trhani ctyrek myslim a rovnatka mi zuby stahly k sobe. A ty mezizubni kartacky jsou obcas krvava prace...a me se casto nechce. V utery jdu ke svemu zubari, ma dve atestace z paradontologie a je to pes. Pokazdy kartac ze porad neumim pouzivat nit a vzdycky neco vystracha. A jeste pozna, ze se snazim jen tyden! Den by poznal okamzite . Hygientistky jsou proti nemu mirne jeste. Jak ja tam nechci.

Jinak mas zuby asi ok, protoze jednou vycisteni fakt poznaji. Zanet dasni za den nevyresis. Odstranis jen plak. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. dubna 2023 11:04

Lidi bez nadhledu maj strašnej život, všechno berou smrtelně vážně a úkorně. Rozpitvávaj každý slovíčko a za vším hledají útok na jejich osobu. Myslela jsem, že zahradníci a lidi kolem realizací jsou pohodáři už z podstaty věci, jsou na čerstvým vzduchu, hrabou se v hlíně, pečují o kytky, bylinky, keře, stromy, vyklidnění až na půdu! Tak ne.