Blanka Já hromadič poněkud jsem, a tohle se mi stává taky. Nebo tu věc nenajdu. Nebo si ani nevzpomenu, že ji máme... Takže v konečném výsledku jsi na tom lépe.
Přiznání
Ja som trochu podrazák so svätožiarou . Keď robím poriadok v manželovej skrini s oblečením , tak všetko to, čo uznám za zrelé na vyhodenie poskladám na posteľ a vyzvem muža, aby sa k tomu vyjadril . Samozrejme, že sa už stalo, že nejakú tu košeľu, či tričko vytiahol, že nie, to si vyhodiť nedám, to je ešte dobré ma záhradu, do garáže atď . Poviem vždy dobre, ale keď už nie je v dohľade , tie zachránené veci znovu skonfiškujem . Nikdy sa nestalo, že by ich neskôr hľadal . A nie, že to na mňa mužovi prezradíte !
moora my jsme po babičce taky při vyklízení našli lecos, a to babička pár let před tím, když se nudila v kovidu, spoustu věcí vyklidila. Ale byla na tom vidět ta šetrnost, žádné hromadění krámů. Taky měla ve všem pořádek.
Renusatko ona by se toho možná maminka ráda zbavila, ale nemá sílu, ne? Po babičině smrti děda chtěl, abysme uklidili na chalupě babičky věci (bydleli odděleně), do té doby tam nejel.
Evaeva Asi to tak bude. Jen já nerozumim tomu chci a nechci. Proto řikám, že bych raději ten pokoj zamkla a počkala. No uvidím, ale nebudu tam takhle jezdit každej týden.
Renusatko to je jasný, že nebudeš, to chápu. Já asi rozumím i tomu chci a nechci, asi to není jednoduché.
Renusatko tomu i rozumím, když to vyklidí, bude to definitivní. Zamknout nelze, to je jak podebrana rána. Ona se v tom potřebuje hrabat a takto se pomalu rozloučit. To je taky důležité, mnohem důležitější než to vyklízení.
Renusatko ja aj rozumiem tomu chcem aj nechcem. My sme začali vyprávať dom po otcovi a nakoniec sme to nedali. Je to tak ako sme nechali, nemám doteraz morálku to urobiť. Stale je ho všade, mam pocit že stoji na schodoch, sedi na hojdačke pred sklenikom,......a vyčíta mi bordel čo sme nechali pri vypratavani
Marielle to ne, tohle bylo v pohodě. Chuťovka to jednou bude po druhých prarodičích
Sweet Potato no ale usmrceni posvatnym zviretem, kdo to ma?
Kokoska No ale zase ta kráva se možná zabila o něj, ó hrůzo!
Evaeva tak ať i příště (za dlouho!), to proběhne alespoň trochu v pohodě.
Sweet Potato tomu neverim ![]()
Marielle díky
Sweet Potato
Taky jsem se tomu smála nahlas!!! Jako jasně, je to smutný, ale stejně!
A přiznám se, že jsem trochu nakrklá, ráda piju z takovejch těch 'retro hrnků' , co znám z dětství a od babičky, že jo..dalo se to sehnat za pár šupů..no a teď jsem si jich chtěla pár přikoupit a zjistila jsem, že se na ně vrhli šílení sběratelé, kteří je mají po stovkách vyrovnaný v poličkách a vyhnali ceny do astronomických výšin - aspoň teda u většiny, to je peklo.
Ounz a který hrnky to jsou?
Ounz Nekecej a který to jsou?
Já jsem strašně dlouho sháněla šálky na kávu, aby mi vyhovaly a nestaly jeden pětikilo, nakonec jsem tak jako s hodně primhrourenyma očima oběma koupila něco v Ikee. A pak si tu holky hrajou a vytahnou z vitríny úplně boží hrnečky vystaveny tady v tom torzu po sestřině pokoji, na který koukám už asi čtyři roky. Měly docela trapnej vzor, ale říkala jsem si, že ho snesu a ten se navíc zacal sloupnul po jednom prohonezeni myčkou, takže pár cyklu a mám ty vysnene hrnky!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025