Ounz No tak nám se něco podobného válí na chatě, ale je to každý pes, jiná ves. Nedávno nám uvařili v jedné hospodě kávu takto, chvilku sem si říkala, že poprosím o šálek, ale při pohledu na restauraci vevnitř, jsem to vzdala.

Ounz No tak nám se něco podobného válí na chatě, ale je to každý pes, jiná ves. Nedávno nám uvařili v jedné hospodě kávu takto, chvilku sem si říkala, že poprosím o šálek, ale při pohledu na restauraci vevnitř, jsem to vzdala.

Ounz tak ty s tulipanama mela tchyne. Kdyz jsme vyklizeli jeji byt, tak jen tech ruznych hrnku byly dve velky krabice. Skoncilo to se spoustou jinych kramu v kontejneru, nikdo nic nechtel![]()
Ounz Obávám se, že tyhle hrnky jsou jedny z mála věcí, co jsem dala bez emocí pryč.
Kan Tyhle kafe do skla jsem vždycky nenáviděla. Vždyť se to nedá držet, pálí to do prstů!
Keďže naša nemocnica je v zúfalo stave, tak berú nielen posteľné prádlo, ale aj hrnceky, príbory, taniere, ... takéto poklady sa tam určite nájdu.
Ounz Myslím, že i já mám svoje hranice:-D. To by vypadalo, jak kdybych si ho tam uložila než budu mít místo:-D
Sweet Potato Přesně.
Naši mají doma dvě květinové stěny. Jedna se teď prodává skoro za 30 000.
Ounz ty makovicový hrnky měla babička, vždycky jsem si do nich dělala čaj a moc jsem aspoň jeden chtěla, když babička umřela. Strejda je v nevědomosti všechny vyházel, že prej už byly ošklivý. A talíře s ruzickama ![]()
Ounz s tulipánama hrnek je u mámy, ani nevím, jestli jich má někde víc! Měli jsme původně celou sadu, 6 ks. A ten zelený je tam v modré variantě.
Jestli je doma máte, tak jste v balíku!
Všechny tyhle, jsem nechala na chalupě. Už se nedivím, že je nový majitel tak chtěl![]()
V takové skleničce mívala kávu paní učitelka ve školce. Bože, já si pamatuju kraviny ![]()
![]()
Ounz Ale ten tulipánovej (makovicovej?) je úplně moderní (nebo spíš módní) design teď, chápu, že stojí spoustu peněz!
Tyjo, to je odezev
To je právě ono, byly opomíjený, spousta lidí je vyhazovala a dávala za odvoz a teď naráz šílenství a hrnek za 1000.. já mám k některejm 'vztah' - po babi plus se mi některý líbí, ale lámat přes koleno to nechci, že bych za to solila tolik. Hlavně je mi dost cití tohle to sběratelství, kdy musíš mít od každýho kus a stojí to v polici..ale někdo holt rád sbírá, hmm
Karja Škoda!
Kokoska jestli máš sadu, tak ti některý lidi ruce utrhaj ![]()
Garfie no ono jich je spousta vlastně hezkej, některý maj ten design vcelku nadčasovej, ale ten tulipánovej je takovej imea style, taky chápu že po něm jedou..
Renusatko nový majitel to má holt jako přidanou hodnotu ![]()
Luna ty první má mamka v hnědý!
žluťásek jaký talíře s růžičkama (nějaký doma mám! )
Ounz kde mi ruce utrhají za tyhle a podobné hrnky?
Lenka22 aurko, bazos, hyperinzerce ... kde chceš. Neměla jsem je vyhazovat při stěhování, mohla jsem být v balíku![]()
My máme doma tyhle, jeden je můj ranně čajový ![]()
Další poklady má babička a moji rodiče. Už vidím, jak se o ně jednou porveme ![]()

dzizisketa Ty tvoje jsou obzvláště hezké, takhle hezké jsme asi nikdy neměli. Za to by bylo dupla pro Rostíka:-D:-Dchichichichi.
No nic, jdu odpoledne do krabic! Když nic, tak aspon sklo do baráku:-D V Ikee mě už nikdo neuvidí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.