Pinot Noir je jich hrozně moc, vzorovaný českoslovesnký..např

Pinot Noir neukazuju ty, co zrovna chci, ale jen přiklad a zrovna ten s tulipánama se prodává za cca 800 ![]()
Jestli je doma máte, tak jste v balíku!
Ounz Ten s tulipanama je fakt hezkej a podobného jsem nikdy neviděla
Karja já tulipánovej taky neznala, až teď a koukam teda no
Ounz ahá! No, tak to bohužel nemáme. Ale někde v rodině by se určitě něco našlo. Musím je informovat. ![]()
Ounz Škoda, my jsme spoustu podobných měly po babičce a vyhodily jsme je, myslím že táta uložil jen jakoby takový ten vystaveny porcelán a sklo a to vůbec nikdo nepoužije si myslím. To by sis vybrala určitě!
Pinot Noir hlavně nevyhazovat a žádný 'za odvoz'! ![]()
Ounz ty zlatý máme asi na chatě. Ty se prodávají za kolik?![]()
Karja škoda! ![]()
Ounz to stejný se stalo i se sklem, jsem v jedné sběratelské skupině na FB a ceny i za obyčejné skleničky duritky začínají být šílené.
Ounz Jo, já taky myslím, že jsme takhle dali pryč věci, co se nakonec ukázalo, že za něco stojí. Třeba táta daroval takovej malovanej obraz na obecní úřad, dodneška ho nemají povesenej a mně by se teď fakt hodil, a ještě úplně obrovskou monsteru! To mě pokaždý nasere když tam jdu:-D.
bram Nekecejte, jdu otvírat krabice!
Karja Myslim, ze jsme jich spoustu taky vyhazeli. Nikdo necekal, ze to bude jednou cenne. Musim se podivat, jestli neco nekde zbylo. Tata teda zakonzervoval vsechno brousene sklo a sileny ruzovy porcelan po babicce. Ten je obzvlast priserny, ten bych za odvoz nejradsi nabidla (ale neni muj).
Ounz Jeste v lete byly podobne hrnky za par korun treba na burze Drzkov. To je uplne kulturni udalost, hrabarna pod sirym nebem...ale kazdy rok je mensi sance koupit nejaky poklad.
Pinot Noir neukazuju ty, co zrovna chci, ale jen přiklad a zrovna ten s tulipánama se prodává za cca 800
Hm, takže když zůstanu německých porcelánek ještě ušetrím? ![]()
Musím to takto přednést muži.
bram a halabala...zajímavý, jak lidi prahnou to těchhle věcech...
edit duritky měla babička, ty někde taky zůstaly svýmu osudu..sakra, proč já nemůžu bejt vetešník, byla bych v balíku!
Jos no tak až tam uvidíš něco takovýho, tak po tom skoč! ![]()
Karja si o ten obraz řekni! Ty to zvládneš....
Evaeva ty zlatý nejsou tak žadaný, ty jsou (zatím) tak za stopade kus..taky ho mám
continuity mno, německý věci taky umí stát dost, viz kpm
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.