Máte tam všetko. Vrátane jeleňov.
Přiznání
Loni jsme vyklizeli byt a věci odvazeli do ekodvora. Paní, co tam tomu velela, ukazovala kam co vytridit a při pohledu na krabice se sklem a nádobím řekla, že tohle mám dát do reusu. Když jsem na ni nechápavě koukla, ukázala na halu s nápisem REUSE. To byl vyloženě ráj těchto kousků. Jeli jsme tam několikrát a vyloženě mě hřálo když jsem viděla, že vše co jsme tam dali, postupně mizelo. A kdybych potřebovala, sama bych si tam taky vybrala.
Janulik03 Jestli tě k tomu okolnosti netlačí, tak si na to dej čas. Já jsem to musela udělat rychle, ale osobní věci, hlavně oblečení, jsem navezla v pytlích do garáže a dělala to po částech, když jsem se na to cítila. Trvalo mi to několik let.
letolet Eko dvůr asi není totéž co sběrnej dvůr? A kde je ten eko s reuse? Škoda, ze jsem to nevěděla před rokem...
Lenka22 V praze jsou reuse na některých sběrných dvorech https://praho.nevyhazujto.cz/about-us/re-use-pointy-na-sbernych-dvorech
DruI mrknu na to, diky.
Janulik03 Ty dva talíře na zdi jsou moc pěkné.
Janulik03 Ty hrnečky, co visí za ucho, ty jsou ![]()
Donutila jsem majitele večerky, ať si tu dodávku z přechodu laskavě přeparkuje. I když se mě snažil přesvědčit, že tam bude "jen pět minut".
rasaNori Jo, to vprostředku jsem myslela!
Aranel haha se nám doma valí poklad:D
Janulik03 to je moc pekná hrnčeková polička ![]()
Přiznávám, ze jsem se úplně zamotala do vyúčtování za byt. Teplá, studená, topení, byt byl půl roku prázdný, měnily se vodoměry, ... Já snad dám nájemníkovi půl přeplatku a kašlu na to ![]()
JankaM jo muj pan domaci si dva mesice neprisel pro najem, pac to jeste nestih spocitat![]()
JankaM nám vyúčtování dorazilo a jaksi se není do čeho zamotat, protože jsou tam jenom sumy bez spotreby. ![]()
Asi aby nebyly reklamace jako vždy.
Musím tam zavolat, muž je s tím malým nedoplatkom smířený, mě se to celé nějak nezdá.
viktorka_od splavu to si chodí pro hotovost přímo domů? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025