Sweet Potato ach! ![]()
Přiznání
Sweet Potato Moc si to užij!
Kdyby to slo nasusit a v pripade potreby uzivat 3xdenne, vid?
Sweet Potato Přeji ti to, je to krásný dojit krávu štěstí.
Sweet Potato to se moc hezky čte.
Sweet Potato to je krásný ![]()
(polykám spoustu otázek a přeju!!!)
Sweet Potato
to je taaak krásne čítať
Sweet Potato a to se opravdu pěkně čte
Užívej a ukládej!
Sweet Potato ctu porad dokola, aby se na me trosku odlouplo ❤️
MP Meri S tou vodou, když si vzpomenu na svoje zoufalé bušení na zamknuté dveře koupelny, kde byla zamknutá pubertální dcera, a už dvě hodiny hrčela sprcha..
Znám. Zřítelnice každodenně tráví ve sprše (nemá vanu) hodinu čistýho času. A když říkám ve sprše, tak fakt ve sprše! Oni teda snad neplatěj spotřebu, jen nějakej paušál - ale já se těším, až v létě přijede na 14 dní ke mně, do bytu s vanou! Doufám, že tam nepoleze rovnou i s boyfriendem
to bych se do koupelny nedostala před půlnocí...
I když vlastně bych měla být zvyklá, mladej pán vždycky zalehnul do vany, připouštěl si teplou vodu - a spal!! ![]()
Sweet Potato to je tak krásný...![]()
Znám. Zřítelnice každodenně tráví ve sprše (nemá vanu) hodinu čistýho času. A když říkám ve sprše, tak fakt ve sprše! Oni teda snad neplatěj spotřebu, jen nějakej paušál - ale já se těším, až v létě přijede na 14 dní ke mně, do bytu s vanou! Doufám, že tam nepoleze rovnou i s boyfriendem
to bych se do koupelny nedostala před půlnocí...
I když vlastně bych měla být zvyklá, mladej pán vždycky zalehnul do vany, připouštěl si teplou vodu - a spal!!
Tohle přesně dělá manžel
- já se vždycky leknu, jestli v koupelně neumřel a on tam prostě chrápe
Sweet Potato to je krása a nádhera dohromady. Jak se to tak přihodí, jestli se chceš podělit?
Sweet Potato to je moc hezký a doufám, že to pretrváva. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025